Loslaten van een narcist wil een deel van mijn hart gewoon niet. +video

Narcisme kan alleen maar ontstaan wanneer iemand aanleg heeft voor een gebrek aan serotonine en een teveel aan cortisol. Serotonine is een stofje dat je nodig hebt om je goed te voelen en een teveel aan cortisol namelijk het “stresshormoon” genoemd is gerelateerd aan een kwetsbaarheid voor narcisme. Bij een gebrek aan serotonine zoekt de narcist naar nieuw drama omdat het leven zo saai is. Met het teveel aan stresshormoon wordt de narcist gemakkelijk boos. Loslaten van een narcist is dus vanuit het oogpunt dat je streeft naar een duurzame relatie absoluut nodig.

Nu je dit weet gaat het misschien gemakkelijker gaan om los te komen van iemand die je zo duidelijk te kort doet. Misschien ben je echter verslaafd aan dit soort onmogelijke liefde en is daardoor het loslaten van een narcist zo moeilijk voor jou?

meer info over NARP

Ik heb nog steeds gevoelens voor je.

Het maakt niet uit hoe vaak ik tegen mezelf zeg dat ik beter af ben zonder jou.
Ik denk niet dat je het snapt. Mijn verdediging is op, maar dat is wat er van nature gebeurt als ik je heb liefgehad met een hart dat zo vrij is en eindigde in boeien achter de tralies van verraad.

Ik denk niet dat je begrijpt dat ik gewoon mijn hart probeer te beschermen tegen verdere schade.
Degenen die het moeilijkst lijken om lief te hebben, verdienen het vaak het meest. Je begrijpt het misschien niet, maar ik wel.

Loslaten van een narcist? Wie liet wie los?

Ik denk dat het ding dat me het meest beangstigd is dat je op een dag het verhaal zult horen dat ik mijn zonen zal vertellen. Hoewel het allemaal zo gedraaid wordt dat ik nooit de kans zal hebben.

Dat is het. Ik ben klaar. Met jou. Ons.

Woorden die één ding betekenen en acties die een ander zeggen. Elk moment van oneerlijkheid en besluiteloosheid, stop er mee. Ik zie nu dat als je me echt je tijd en genegenheid wilde geven, je me niet zou laten smeken of bloeden.

Hoe het innerlijk proces van loslaten van codependentie doen? dl2

Snap je het niet wat liefde kan zijn?

Je hebt mijn ziel meer gesneden dan ooit gekust. Bovendien heb je mijn geest meer malen gebroken dan je ooit hebt opgeheven. Je hebt meer goed van me genomen dan je ooit aan mij hebt teruggegeven. In tegendeel je stond daar. Jij keek toe hoe ik me meer de ogen schudde dan dat je me ooit troostte.

Keer op keer bleef ik en dat ik bleef dat versterkte je ego.

Heb je niet mijn onzekerheden met plezier bewaterd, waardoor ze sterker werden. Bijkomend nog heb je mijn stem en mijn uitdrukkingen gedempt.  Om het anders te zeggen moest ik in jouw ogen kleiner blijven dan jij?

Je gebruikte mijn zwakheden tegen me.  Namelijk je gooide mijn verleden terug in mijn gezicht en ik bleef.

Een ander belangrijk punt was dat je  spelletjes speelde met mijn hoofd.

Opnieuw werd met mijn emoties rondgeneukt. Met alle middelen verstoorde de narcist mijn gevoel van veiligheid tot het punt waarop ik het gevoel heb dat ik niet goed genoeg ben.

Ik ben niet waardevol genoeg voor jou. Is er dan iets mis met me als ik echt mezelf ben? Er is iets mis met jou, met jou.

Ik moest een stap achteruit doen. Daarom moest ik helemaal doorgaan met mijn leven. Uiteindelijk moest ik mezelf afvragen waarom ik in godsnaam een ​​vrouw wilde die het duidelijk maakte met haar acties dat ze me niet wilde hebben? Waarom bleef ik het proberen voor een vrouw die nooit een poging voor me gedaan heeft?

Loslaten van codependentie aan de narcist met het innerlijke proces? d 1

Toen ik dat deed, besefte ik dat ze niet meer het probleem was. Ik was het probleem.

Loslaten van een narcist, wacht er niet te lang mee.

Ik was mijn probleem geworden door rond te hangen in een bullshit-situatie. Met andere woorden moest ik mijn verdomde zelf repareren.
Even belangrijk is het dat ik te lang in een relatie gebleven ben die me niet gelukkig maakte, waardoor het moeilijk en moeilijker werd. Ik ben de essentie verloren van hoe liefde zou moeten voelen.

In het bijzonder ben ik mezelf kwijtgeraakt tijdens het proberen dingen te laten werken.
Ik ben mijn waarde verloren door achterover te buigen om iemand te behagen die niet waardeert wat ik doe. Het verwerken van de pijn is een hele klus, maar nog moeilijker is om de copingstrategie opnieuw in een gezond leven te integreren.

Hoe langer je in de relatie bent gebleven hoe meer copingstrategieën je hebt toegepast om met de situatie te kunnen omgaan. Maar deze dienen (zelfs als je die 20 jaar) toegepast hebt, in je nieuwe leven geïntegreerd worden. Dus na het loslaten van een narcist heb je niet alleen de negatieve herinneringen, maar ook de gewoontes die je hebt geweekt naarmate je bent gebleven. In veel gevallen kunnen dat verslavingen zijn.

Hoeveel tijd zal ik nog verspillen om gelukkig te zijn?

Afsluiting gebeurt direct nadat ik heb geaccepteerd dat loslaten en verder gaan belangrijker is dan het projecteren van een fantasie over hoe de relatie had kunnen zijn.
In de eerste plaats moet ik een beslissing nemen dat ik verder ga.

Het gebeurt niet automatisch. In essentie zal ik moeten opstaan ​​en zeggen, het kan me niet schelen hoe moeilijk dit is. Het kan me niet schelen hoe teleurgesteld ik ben.  Natuurlijk zal ik dit niet het laatste van mij laten worden. Op unieke manier ga ik verder met mijn leven. Nooit geef ik op. Ik werk eraan.

Mijn hart brak niet in duizend stukken nadat je vertrok.

In plaats daarvan besefte ik alle dingen die je niet hebt gedaan. Maar je wilde mijn verhalen niet horen. In de eerste plaats heb je me geen vragen gesteld. Bovendien lachte je niet toen ik tegen je aan het praten was. Je hebt me niet uit het niets geknuffeld om me een goed gevoel te geven.

Op dezelfde manier waren je knuffels een voorloper van iets anders. Toen je weg was, vroeg ik me af of je me ooit kende.

Op sommige dagen geef ik jou de schuld. Op andere dagen, geef ik mezelf de schuld. Soms ben ik ervan overtuigd dat we twee mensen zijn die niet bij elkaar passen. Of misschien van binnen zijn we allebei gebroken, diep van binnen.

Sommige dagen kan ik de gedachte aan jou niet verdragen. Andere dagen, ben jij alles waar ik wil aandenken. Op sommige dagen vraag ik om dat God je uit mijn hart zou weg halen.  Help me om uit jouw liefde te vallen.

Het zal een tijdje zo blijven, namelijk in en uit mijn emoties. Heen en weer in mijn gedachten. Misschien moet ik ermee ophouden mezelf daarvoor te slaan. Ik bedoel, ik moet beter weten want het genezingsproces voor loslaten van een narcist kost tijd.

https://narcisme.blog/wp-content/uploads/2019/11/Stukjes.mp4
meer info over kwetsuren

Jij hebt niets verloren.

Je was gewoon niet meer geïnteresseerd. Maar voor mij voelde het alsof ik mijn hele wereld verloor. Ik verloor elke kus die ik ooit heb gedeeld. Ook nog elke hand die ik ooit heb gehad verloor ik.

Ik ben alles kwijt. Maar het ergste van alles is dat ik elke dag rondwandel, nog steeds van je hou, je nog steeds nodig heb.

Hopelijk, op een dag, zul je je realiseren dat je het ergste in het leven verloor. Je verloor iemand die van je hield en de wereld aan jou gaf.

Alles heb ik gezegd wat ik kon zeggen.

Ik heb me voor je gecompromitteerd op een manier die ik me nooit had kunnen voorstellen dat ik zou kunnen doen.

Was ik niet geduldig? Heb ik niet gewacht?  Heb ik je niet gebeden? Zelfs in de meeste tijd heb ik je trouw gebleven en gerespecteerd, terwijl je er niet was.

Kreeg je niet de beste delen van mij? Onderdelen die ik nog nooit eerder aan iemand heb gegeven, en weet je wat?

Het is genoeg. Je hebt meer dan genoeg gedaan.

Als je dat op dat moment niet kunt zien, dan jammer voor je.

Het gaat om je verlies en de winst van iemand anders.

Dat iemand anders de shit van me gaat waarderen. Ik heb dat nodig. Immers ik heb iemand nodig die de shit uit me gaat waarderen en niets minder.

Dit is de koude, harde waarheid. Als je om me gaf, zou je het me laten weten.

Wanneer ik een plaats in jouw hart heb, zul je je ervoor zorgen dat ik het weet. Het is niet mijn taak om detective te spelen en te proberen te achterhalen hoe je je voelt of wat je wilt.

Als je jezelf niet duidelijk maakt, maakt het jou niet uit. Punt uit. Je kon niets over je emoties vertellen, omdat je geen had. Je ging niet dieper in op onze relatie, omdat je er geen wilde.

Nog belangrijker, een zorgeloze vrouw als jij verdient een man met een hart als het mijne niet.

Ik blijf wachten tot je me belt. Midden in de nacht, huilend, om me te vertellen dat het je spijt. Om me te vertellen dat je de grootste fout van je leven hebt gemaakt.

Ik blijf mezelf vertellen dat je op een dag terug zult komen.  Dat je me een reden zal geven om je weer te vertrouwen. Op een dag kom je terug en word ik opnieuw verliefd. Ik geef toe. Ik weet dat het stom is, en ik weet dat ik een idioot ben om te geloven dat zulke dingen buiten sprookjes gebeuren.

Maar hoe erg mijn hoofd dat ook weet, mijn hart blijft bij mijn telefoon nog elke nacht op volle volume.

Als je me om drie uur ‘s morgens belde en me vroeg om langs te komen, zou ik komen, het maakt niet uit de reden, het maakt niet uit hoe moe ik ook was. Maar als ik je belde, beantwoordde je zelfs niet de telefoon. En dat is het triestste deel. Was ik dan de narcist, als loslaten van een narcist zo gemakkelijk was voor jou?

Heb je ook soms dergelijke gevoelens gehad na het einde van je relatie laten het me weten? Heb je vragen? ik antwoord graag. Hoe moeilijk was het loslaten van een narcist voor jou?

Wanneer en waarom dromen een realiteit worden?

Je hebt de macht om nieuwe dingen in je leven te creëren. Bovendien heb Je de kracht om nieuwe dromen te creëren.  Nu heb je de macht om de realiteit te beïnvloeden. Met andere woorden je hebt de macht om de energie van de mensen om je heen te veranderen.

Net zo heb Je de kracht om te dromen om mensen in de wereld te veranderen.

Hier enkele effectieve sleutels om nu deze kracht te verkrijgen en te controleren. Ben je klaar? → Luister goed en bekijk dit nu allemaal tot op het einde!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

knop voor alle groeitaken
steun narcismeblog