Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Hoe traumaverwerken stap voor stap? +video

Hoe het te genezen van jouw trauma?

De sleutel tot het echt genezen van deze diepe wond is niet om de harde innerlijke stem van woede en angst voor verlies van liefde te onderdrukken. Ook niet om de innerlijke schreeuw met geweld te verdoven met alcohol, met voedsel of media, maar in plaats daarvan proberen te luisteren.

https://narcisme.blog/wp-content/uploads/2019/08/de-kracht-van-voor-jezelf-zorgen-voor-video-email.mp4

Deze krachtige innerlijke stem is eigenlijk een integraal onderdeel van jou – een deel van je diepe innerlijke zelf, dat van je is afgesneden, en het is gewond en heeft pijn.

Het trauma deel probeert bij je thuis te komen en het heeft jouw hulp nodig.

Dit is de ware betekenis van “herstel” – dat je dit verbannen deel van jezelf moet herstellen, zodat je echt heel en genezen kunt worden. Stap voor stap kun je dat verbannen deel toelaten. Je kunt je voorstellen waar het zich bevindt in je lichaam. Je kunt er mee aan de praat gaan, en het vertrouwen van dit deel proberen te winnen. Het lukt beetje bij beetje. Om het vertrouwen te winnen zal je herhaaldelijk naar deze plaats moeten komen en de oefeningen doen. Zet je gsm alarm om je eraan te herinneren.

Hier leren we een zeer specifieke, unieke methode om mensen te helpen dit soort innerlijke wond te genezen, zacht en privé.

Bekijk de onderstaande video’s over de methode die zo weinig moeite kost om te voltooien. Ik garandeer dat je aan het einde van het luisteren naar deze methode je al beter zult voelen en een duidelijk pad hebt om deze wond in je eigen leven voor eens en voor altijd volledig te genezen.

Disclaimer

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

Verbinden met onszelf? De lichaam-ziel connectie. video Deel 1aab

Heb je reeds geluisterd naar het kleine kind in jou? video

Angst van binnenuit aanpakken om de narcist te weerstaan.

Dingen die je over narcisten moet weten. En hoe herstellen

Neem de tijd om na te denken over de momenten van trauma

Traumaverwerking: de meest gestelde vragen

alle artikels over narp-systeem, narps-programma, narcissistic abuse recovery programma, narcistisch misbruik herstelprogramma
knop voor alle groeitaken

Geplaatst

in

, , ,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees