Gratis bronnen narcisme – traumaherstel +video

Gratis bronnen narcisme – traumaherstel +video

Waar je doorheen gaat met een narcist, is vreselijk. De opluchting kan alleen komen van het toegewijd zijn om toegang te krijgen tot genezing, empowerment en opluchting.

Als je dat nog niet hebt gedaan, ga dan alsjeblieft naar mijn gratis bronnen in het menu en onderaan nog enkele extra gratis bronnen in het Nederlands:

1) De gratis radioshows/podcast: SelfHealers Soundboard, Old podcast the holistic Psychologist, new Podcast Holistic Psychologist

2) De gratis eBooks: Discover the step-by-step system that is liberating people all over the world from narcissistic abuse

Deze zullen veel helpen.

Als je over een weinig financiële middelen beschikt en je wilt dat krachtige resultaten snel en krachtig beter worden, dan is mijn grootste suggesties:

Belangrijk Materiaal

Het Narcissistic Abuse Recovery Program en het boek “How to do the work” van Dr. Nicole Lepera (Nederlandstalige editie) en het e-book

Maak gebruik van de informatie en oplossingen die u nodig hebt, en u zult herstellen. Weet dat deze toewijding aan uzelf nodig is.

Steun elkaar in de commentaren!

Wat zijn de bronnen die je zult gebruiken vandaag? Laat het ons weten in de commentaren. Volg deze blog en vergeet niet je te abonneren op onze sociale mediakanalen (menu)! Sharing is caring!

Lees meer

dr. Nicole LePera holistic-psychologist

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees