Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en
hoe doe je het werk voor zelfgenezing

Hoe doe je het werk met zelfgenezing: boek dr. Nicole Lepera +video

Het baanbrekende ‘How to do the work’ – “Hoe doe je het werk voor zelfgenezing” van psycholoog dr. Nicole LePera laat zien hoe mentale, fysieke en spirituele gezondheid bij elkaar horen, en hoe je zo goed mogelijk gelukkig wordt. Dit baanbrekende boek dat wereldwijd een bestseller is, laat zien dat mentale, fysieke en spirituele gezondheid bij elkaar horen.

Nicole LePera en ikzelf nodigen je uit om deze holistische benadering van de psychologie iedere dag toe te passen.

Het resultaat is een vitaal, authentiek en vreugdevol leven waarin je je eigen gedrag echt onder ogen ziet en jezelf blijvend heelt. Met dit boek ontdek je waarom je niet zo goed mogelijk gelukkig bent en hoe je dat wordt. Je krijgt de methode en tools om je stap voor stap te herstellen en bloeien in je leven. Je krijgt het antwoord op hoe doe je het werk voor zelfgenezing! Natuurlijk is het waarom dat je dat werk wilt doen ook belangrijk. Je 100% motivatie is absoluut nodig om daarin samenhangend te slagen.

Je motivatie dient in lijn te liggen met je waarden en de werkelijkheid.

De bekrachtigende en levensveranderende methode van LePera is beter dan therapie. Vol van wetenschappelijke en met holistische inzichten.

Als klinisch psycholoog was dr. Nicole LePera gefrustreerd door de beperkingen van traditionele psychotherapie. Omdat ze meer wilde voor haar patiënten- en voor zichzelf – begon ze een reis om een ​​verenigde filosofie van mentale, fysieke en spirituele gezondheid te ontwikkelen die mensen uitrust met de interdisciplinaire instrumenten die nodig zijn om zichzelf te genezen.
Nadat ze zelf de levensveranderende resultaten had ervaren, begon ze wat ze had geleerd met anderen te delen. 

Al snel werd The Holistic Psychologist geboren met specifieke antwoorden op de vraag hoe doe je het werk voor zelfgenezing!

Nu is dr. LePera klaar om haar veelgevraagde protocol met de wereld te delen.
In “How to Do the Work” biedt ze een manifest voor zelfgenezing en een onmisbare gids voor het scheppen van een levendiger, authentieker en vreugdevoller leven. Met het nieuwste onderzoek uit verschillende wetenschappelijke gebieden en genezingsmodaliteiten, helpt dr. LePera ons te herkennen hoe negatieve ervaringen en trauma’s in de kindertijd in ons leven komen.

Dit trauma leidt tot disfunctie van het hele lichaam. Het activeert schadelijke stressreacties die ons vasthouden. Deze stressreacties betrekken ons in patronen van wederzijdse afhankelijkheid, emotionele onvolwassenheid en traumabanden.

Maar niet als er iets aan wordt gedaan. Maar dan dien je het antwoord te weten op de vraag Hoe doe je het werk voor zelfgenezing?

Dan kunnen deze zelfsaboterende gedragingen snel cyclisch worden, waardoor mensen zich ongelukkig, onvervuld en onwel voelen.

hoe doe je het werk voor zelfgenezing Dr. Nicole Lepera
Meer tools voor zelfgenezing vind je hier!

In “How to Do the Work” biedt dr. LePera haar lezers de ondersteuning en hulpmiddelen die hen in staat zullen stellen zich te bevrijden van destructief gedrag om hun leven terug te winnen en opnieuw op te bouwen.
Niets minder dan een paradigmaverschuiving, dit is een feest van empowerment die voor altijd zal veranderen hoe we geestelijke gezondheid en zelfzorg benaderen.

EBOOK Nederlands 

EBOOK English  

EBOOK Spanish 

Deutschs EBOOK.

Hardcover English

Listen English

Audiolibro Espanyol

Paperback Nederlands 

Paperback English

Tapa blanda Espanyol

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

alle artikels over Oekraïne
dr. Nicole LePera holistic-psychologist

Geplaatst

in

, , ,

door

Tags:

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.590 andere abonnees