Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Hier kun je loskomen van de narcistische conditionering. Deel 3

Er is ook geen tijd- en ruimtebeperking in de innerlijke wereld.

In de innerlijke wereld is alles gewoon en gebeurt nu. Bovendien gaat je innerlijke wereld altijd met je mee. Feitelijk ook dus overal beschikbaar. Deze verandering en herprogrammering van de narcistische conditionering is als een opname. Ze is net zo krachtig als wanneer je bij mij zou zitten en dit live ervaart. Je kunt ze overal en wanneer je maar wilt toepassen. Het is echter geen wedstrijd.

Ik praat met mensen over het verschil tussen informatieve cognitieve processen en transformationele onbewuste herprogrammering processen.

Tegenwoordig kunnen we in plaats van alleen maar informatie geven, het echte werk doen om te verbeteren door zelfgenezing!

Wanneer je een innerlijke verandering ervaart, zal je begrijpen hoe krachtig dit verschil is.

Ik vind het zo leuk dat jij begrijpt dat om ons leven te veranderen we onszelf moeten veranderen met onze overtuigingen en de programmering van de trajecten die we pijnlijk en onbewust opgesloten hebben. Anders zou je hier niet zijn, samen met zoveel honderden lezers elke dag.

Wat zo opwindend is, is dat in het tijdperk waarin we leven, we zelfhulptechnieken toepassen. Het zal me een groot genoegen zijn je te laten zien hoe.

Vandaag deel ik met je een techniek dat daadwerkelijk verbetering bracht bij mezelf en anderen die het vrijwillig en samenhangend hebben toegepast. Maar ik verzeker je dat dit kan helpen. Ik laat je absoluut zien hoe we ons onderbewustzijn direct en krachtig herprogrammeren.

Nu, hier is de primaire positie die je kunt innemen, met het werk dat we vandaag doen dat ik wil dat je een open geest hebt zoals een wegtrekkende zee.

Degenen van jullie die al een tijdje betrokken zijn bij narcisme.blog, weten dat er bewijs is dat deze processen werken.

Als je bemerkingen leest in standaard misbruikgroepen, in vergelijking met wat ik hoor, verschilt dat dag en nacht.

De reden hiervoor is altijd dat ik nuances zie. Je gaat ook niet vooruit met zelfmedelijden, wel met zelfmededogen. Je hoeft niet strenger te zijn voor jezelf dan voor een ander. Ik zou niet in leven zijn na wat ik heb meegemaakt en zo bewustzijn met je kunnen delen op mijn website en videokanaal als ik het niet had gebruikt.

Zou ik in staat zijn om zoveel mensen te helpen die een ongekende verbetering tot gevolg hadden als ze die ook gehad hebben? Je dient echt af te dalen, en er te zijn om dat te bereiken, wat ik probeer te doen.

narcistische contionering
Groeitaken voor traumaherstel vind je hier!

Als je nog niet bekend bent met zelfliefde, compassie, mededogen of erbarmen zal het echt raar lijken, of zelfs nieuw.

Ik beloof je dat het wetenschappelijk is en meetbaar erkend. Kwetsbaarheid daar heeft het iedereen over en het gevolg zou kunnen zijn verbondenheid. Je vindt daarover in boeken zoals de presentie theorie als je er wilt over begrijpen.

Degenen onder jullie die hebben ontdekt hoe ze van binnenuit kunnen veranderen, vragen zich af waarom we op dit moment niet in staat waren te verbeteren. Ook niet hoe gemakkelijk het is in vergelijking met onze manier om ons uit onze trauma’s te denken.

Dus alstublieft weet dat je vandaag in de war kunt raken door wat er gebeurt als je het logisch probeert uit te werken. Er zijn enkele dingen die ik zal doen zonder te praten, omdat ik geen tijd heb om ze uit te leggen. Die volledige uitleg vindt plaats in verschillende teksten.

Maar weet dat psychologie geen magie is.

Je zult echter de verbetering voelen, en dat is wat belangrijk is. Je hebt mijn uitleg niet nodig om vandaag je wat beter te voelen dan gewoonlijk. Wat er plaatsvindt bij het gebruik van de zelfgenezingstechnieken, gebeurt niet met je logische geest. Het is wel puur menselijk en heeft veel te maken met hoe ons brein werkt.

Nogmaals je hebt mijn uitleg niet nodig om je wat beter te voelen nu. Integendeel, de heling vindt plaats in je onderbewustzijn waar het moet plaatsvinden, via de taal die het begrijpt van de emotionele of energetische verbinding.

Dit kan met specifieke bedoelingen, visualisaties en boodschappen naar je onderbewustzijn, die je helpen om je uit trauma’s en vrijheid te verwijderen. En dan is een goede herhaling een onderdeel daarvan.

Je hoeft niet te weten hoe herprogrammering van narcistische conditionering werkt om dit te doen werken zoals ik al zei.

Je hoeft niet eens te geloven dat deze technieken werken om hen te doen werken. Bijvoorbeeld als je nu dank je wel zegt, ga je al een klein beetje beter voelen.

Gewoon omdat dankbaar zijn steeds helpt. Maar toch is het niet logisch is. Toch zoekt ondertussen je brein naar “Waarom zou ik dankbaar zijn?” Dit zoeken van je brein naar dat iets om dankbaar voor te zijn, kun je ook niet stoppen.

Ook al zeg je dat je het niet weet, je gaat iets ontdekken waarvoor je dankbaar kunt zijn, en als je op dat kleine iets focust, geef je het energie. Lach het niet weg, want dan verdwijnt die dankbaarheid voor kleine dingen.

Dit proces is volledig liefdevol en onvoorwaardelijk, wat betekent dat als je openstaat om het te ontvangen, je dat wel zult doen.

Er is ook geen tijd- en ruimtebeperking in de geestelijke wereld, alles is gewoon en gebeurt nu. Deze verbetering als een opname is net zo krachtig als wanneer je bij mij zou zitten en dit gebeurde live. Je kunt er aan denken terwijl je andere dingen doet straks. Het kan je te binnen schieten als je het niet verdooft.

Er zijn enkele belangrijke afspraken die ik met je zal delen waardoor dit werk voor je zal helpen.

De eerste afspraak is dat alle ongemak, wat betekent dat alles wat niet in lijn en gezond is voor ons, een bijbehorend traumaprogramma in ons wezen heeft.

Wat dit betekent, is: als we dat traumaprogramma vinden en vrijgeven, zal dat ding dat niet in ons leven heeft gewerkt dat het gaat verdwijnen.

Ten tweede: je traumaprogramma’s zitten niet in je brein.

Ze zitten in je cellulaire zenuwstelsel, in je lichaam. Je brein heeft geen andere keus dan deze programma’s te volgen, en als we onze hersenen proberen te dwingen anders te denken dan de krachtige programma’s die onze innerlijke identiteit zijn, kunnen we ons letterlijk een complete mislukking voelen, want als ons trauma belangrijk is, is het onmogelijk om te doen.

Iedereen weet trouwens dat als ik je zeg van niet aan een olifant te denken dat je onmiddellijk aan een olifant denkt. Dit is precies de reden waarom de uitgangspunten van de “wet van aantrekking” niet werken voor mensen met een aanzienlijk trauma.

Uiteindelijk je kunt een Ferrari niet in de garage rijden waar een oud wrak staat. Je moet het trauma verwijderen en eerst ruimte maken.

Anders blijven we als het ‘roestige oude wrak’, het maakt niet uit wat we proberen te denken. Ruimte maken door te denken of door te proberen niet te denken, werkt niet. Maar door obsessief aan de narcist te denken ga je geen ruimte scheppen toch?

Dus wat dit betekent, is: hoe meer je hierover nadenkt, hoe minder dit proces werkt.

Je wilt niet denken, blijf gewoon open en adem en volg de instructies en voel.

Het is jouw lichaam dat alle wijsheid en antwoorden bevat. Je logische brein maakt alleen informatie op basis van het voorgeprogrammeerde verleden en dat is precies waar we uit willen breken. Er is hoop dat binnenkort een aha-moment ontstaat die de puzzel volledig klaarmaakt, wat nu nog brokstukken zijn.

De oude manier om te helen is om in onze hoofden te blijven hangen en dingen als: ik moet uitzoeken wat het is, over wie het gaat, hoe dit te bestrijden en een manier te leren om anders te zijn enz. Te proberen te intellectualiseren.

Maar wat als ik je zou vertellen dat niets van dat alles nodig is?

Of dat wie of wat het trauma veroorzaakte, is zelfs niet nodig om te onderzoeken of te begrijpen?

In feite is alles wat er nodig is om een ​​verbetering te ervaren dat je de dichte pijnlijke energie in je lichaam voelt. =Als je samenhangend dagelijks die geleide meditatie toepast, zal er na een tijdje geen overblijvend trauma meer zijn om te proberen te overleven en te beheren.

Je zoekt waar het trauma zich op dat moment in je lichaam bevindt. Je verschuift het via je “inbeelding” tot uit je hoofd. Al de pijn of blokkades doe je in een container. Als de container vol is, schiet je deze de ruimte in. Dan zend je dik wit licht naar waar de pijn zich bevond via je voeten.

Laad het op naar de container met zelfliefde en compassie.

Laat het los uit je wezen en breng in de bron van wit licht om het te vervangen door dik wit licht en je kunt een kleine verbetering op die wond krijgen dat dan een litteken wordt.

Maar als je ermee doorgaat, betekent dat je niet meer tientallen jaren van therapie doormaakt om het te integreren en op te lossen. Maar therapie mag natuurlijk, het zal dit zelfs versnellen.

Wanneer je cellulaire innerlijke programma’s verplaatst, word je automatisch anders. Je weet hoe je moet zijn. Hoe je moet verschijnen en hoe je je leven kunt laten werken in die gebieden die je eerder niet had.

Er is niets te leren, alleen wie je al opnieuw kunt activeren. Je bent getraind en getraumatiseerd uit je Ware Zelf vanwege de narcistische conditionering.

Dat waren we allemaal, en pas als je deze waarheid begint te leven, begrijp je dit.

“Te simpel!” Zou je kunnen zeggen. “Zo eenvoudig kan het niet!”

Ik hoor je, want ik had ooit gedacht dat het ook belachelijk was. Dat was totdat ik deze realiteit elke dag begon te leven en omringd was door een gemeenschap van honderden mensen die ook ervaren wat ik voel.

Ik herinner specifiek een boodschap van iemand die een paar maanden nadat ze werd verkracht haar dader trotseerde. Hij zou haar niet kraken, want ze was wie ze was. Niet schuldig, ze was iemand om lief te hebben, om compassie te voelen, ze was liefde waard.

Oké, zo velen van jullie in je gesprekken met me zeggen dat je komt uit een familie die narcistische conditionering toepaste. Je wilt je specifieke wonden vinden en verplaatsen.

Weet alsjeblieft in deze tekst dat het onmogelijk is voor mij om aan al je wonden tegemoet te komen. En ik volg altijd wat mijn geest me in geeft. Ik zou je oorspronkelijk helpen om je bewust te worden van al deze wonden.

Toen kreeg ik te zien hoe ik dit echt kon doen, namelijk om je goed te tonen met de aanpak van de eerste wond, en dan zou je weten hoe je het moet doen met al je wonden. Dat is van vitaal belang als je gezond wilt worden, krachtig wilt evolueren en echt het ontvouwen van een nieuwe toekomst voor jezelf wilt beheersen.

Dus, wat we nu gaan doen, is je helpen om naar binnen te keren. De eerste manier beginnen waarop we kracht verliezen vanwege de narcistische conditionering te herstellen. Wat nog belangrijker is dat ik je help wakker te worden met je ware kracht om te verbeteren in je leven, op de beste manier die ik weet hoe het dat kan doen, zodat je dit proces kunt voortzetten.

Weet dit: om echt te veranderen moeten we bereid zijn om zelfpartner of onze eigen leider van onszelf te worden.

Dat betekent dat in plaats van voor onszelf weg te rennen en het innerlijke geschreeuw met onze verslavingen zoals voedsel, sociale media, slaapmiddelen, drugs of het vasthouden aan anderen te verdoven, we ons wenden tot deze innerlijke trauma’s met 100% openheid.

We gaan op zoek naar de plaats in ons lichaam waar dit trauma zich heeft vastgezet met onvoorwaardelijke aanvaarding en toewijding, zoals we zouden doen voor een gewond klein kind dat we liefhebben en voor altijd willen helen en liefhebben.

Het is de enige weg naar huis, onze eigen persoonlijke thuis omdat het enige pad om te veranderen hoe andere mensen ons hebben behandeld, is om te stoppen met hetzelfde voor onszelf te doen.

We moeten afstand nemen van zelfvermijding, zelfpijniging, zelfsabotage, zelfverwonding, zelfverloochening en onszelf pijn doen met zelfveroordeling.

In plaats daarvan moeten we beginnen onszelf lief te hebben op een manier dat we zouden willen dat het ons tot verbetering aanzet. Dan alleen zal de rest van de wereld volgen.

Er is geen hoop, als we dit niet omarmen voor ons leven in de toekomst. Er is niemand anders die dit voor ons gaat doen.

Dus zo binnen zo zonder. Dus nu liefde voor jezelf.

Oké, voordat we beginnen, pauzeer en haal een notitieblok en een pen.

Oké laten we nu beginnen. Om deze verandering te starten, moet je me toestemming geven om in je ruimte te komen. Dit proces is een gezamenlijke bekrachtiging ervaring.

Door bedoelingen en visualisaties samen te doen zullen we samen uw onderbewuste programma’s opnieuw bedraden, maar dit kan niet gebeuren zonder uw toestemming. Dus zeg ‘Ja’ in je hoofd of hardop.

Nu laten we deze bedoeling samen stellen en herhaal na me.

Ik kom naar je toe om je vast te houden, van je te houden en naar je te luisteren zonder enig oordeel. 

Het spijt me erg dat ik niet bij je ben geweest.

En ik beloof je nooit meer weg te gaan. 

Ik weet nu dat jij en ik terug moeten integreren in liefde en heelheid om levenskracht en verandering binnen te laten. Ik hou van je, en nu kom ik eeuwig voor je en altijd en zo is het. ‘

Oké laten we onze eerste wond als gevolg van narcistische conditionering goed bekijken.

Geen stem hebben is enorm.

We worden niet gehoord.

We geloven niet dat we belangrijk, gevalideerd of gewaardeerd zijn voor wat we te zeggen hebben.

De manifestatie in ons dagelijks leven is dat we ons klein voelen en over het hoofd gezien en alleen.

Aan onze behoeften, verlangens en waarden wordt niet voldaan.

Dit is een gegeven als we narcistische mishandeling hebben ondergaan.

We lijden aan deze wond.

We hebben trauma’s in ons die de ervaring en de verschrikkingen opwekken of geen stem hebben.

Oké, we gaan beginnen met het claimen en veranderen van je grootste wond van je narcistische conditionering.

Ik wil dat je je dagboek naast je hebt.

Sluit je ogen en haal een paar keer diep adem in en uit.

Stel je voor dat je je lichaam en je hart opentrekt.

Dat je alleen concentreert op je ademhaling.

Als er gedachten in je hoofd komen, negeer ze dan, geef ze geen energie en kom terug naar je adem.

Nu gaan we je lichaam vragen om te onthullen waar deze eerste wond zich voordoet, omdat je geen stem hebt en niet gehoord wordt. Als je de wond hebt gevonden upload je al de pijn naar een container die je je inbeeldt boven je hoofd en als alle pijn daarin verschoven is doe je die container in een raket die iets verder staat en stuur je die raket de ruimte in, tot die volledig verdwenen is. Dan beeld je je dik wit licht in die via een buis komt op de plaats waar de pijn zich bevond. Als die plaats volledig gevuld is, ga dan uit deze staat door af te tellen en te zeggen dat je klaar wakker bent.

Tot slot

Ik hoop dat dit bericht je behulpzaam was. Bovendien kijk ik ernaar uit je te ontmoeten in de reacties. Je commentaren zijn de raketbrandstof die me inspireert om dit werk voort te zetten.

Voel je vrij om dit artikel te delen en de liefde te verspreiden.

Je lijdt onder de pijn als gevolg van blootstelling aan narcistische mishandeling. Bekijk dan alle mogelijkheden die je vindt op onze website om je leven te veranderen.

Steun elkaar in de commentaren!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

knop voor alle groeitaken
Narp herstel-programma of narcissistic abuse recovery programma

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees