Er is ook geen tijd- en ruimtebeperking in de innerlijke wereld.

 

Alles is gewoon en gebeurt nu. Bovendien gaat je geest altijd met je mee. Feitelijk ook dus overal beschikbaar. Deze verandering is als een opname en is net zo krachtig als wanneer je bij mij zou zitten en dit live ervaart.

Ik praat met mensen over het verschil tussen informatieve cognitieve processen en transformationele onbewuste herprogrammering processen.

Tegenwoordig kunnen we in plaats van alleen maar over informatie te geven, het echte werk doen om te verbeteren!

 

Wanneer je een innerlijke verandering ervaart, zal je begrijpen hoe krachtig dit verschil is.

 

Ik vind het zo leuk dat jij begrijpt dat om ons leven te veranderen we onszelf moeten veranderen met onze overtuigingen en de programmering van de trajecten die we pijnlijk en onbewust opgesloten hebben want anders zou je hier niet zijn, samen met zoveel honderden lezers elke dag.

Wat zo opwindend is, is dat in het tijdperk waarin we leven, we zelfhulp technieken toepassen en het zal me een groot genoegen zijn je te laten zien hoe.

Vandaag deel ik met u een techniek dat daadwerkelijk verbetering bracht bij mezelf en anderen die het vrijwillig en samenhangend hebben toegepast.

Ik geef je hier in 2 video’s nog geen inzicht in deze techniek, want een video van 35 minuten staat het niet toe, wat normaal gezien kan in een gesprek van enkele uren. Want je vindt op onze website daarover via kernwoorden die je in de zoekfunctie plaatst of via de categorie balk.

Maar ik beloof je dat dit kan helpen. Ik laat je immers absoluut zien hoe we ons onderbewustzijn direct en krachtig programmeren.

 

Nu, hier is de primaire positie die je kunt innemen, met het werk dat we vandaag doen dat ik wil dat je een open geest hebt zoals een wegtrekkende zee.

 

Degenen van jullie die al een tijdje betrokken zijn bij narcisme.blog, weten dat er bewijs is dat deze processen werken.

Als je bemerkingen leest in standaard misbruikgroepen, in vergelijking met wat ik hoor, verschilt dat dag en nacht.

De reden hiervoor is altijd dat ik nuances zie. Je gaat ook niet vooruit met zelfmedelijden, wel met zelfmededogen. Je hoeft niet strenger te zijn voor jezelf dan voor een ander. Ik zou niet in leven zijn na wat ik heb meegemaakt en zo bewustzijn met je kunnen delen op mijn website en videokanaal als ik het niet had gebruikt.

Zou ik in staat zijn om zoveel mensen te helpen die een ongekende verbetering tot gevolg hadden als ze die ook gehad hebben? Je dient echt af te dalen, en er te zijn om dat te bereiken, wat ik probeer te doen.

 

Als je nog niet bekend bent met zelfliefde, compassie, mededogen of erbarmen zal het echt raar lijken, of zelfs nieuw.

 

Ik beloof je dat het wetenschappelijk is en meetbaar erkend. Kwetsbaarheid daar heeft het iedereen over en het gevolg zou kunnen zijn verbondenheid. Je vindt daarover in boeken zoals de presentie theorie als je er wilt over begrijpen.

Degenen onder jullie die hebben ontdekt hoe ze van binnenuit kunnen veranderen, vragen zich af waarom we op dit moment niet in staat waren te verbeteren. Ook niet hoe gemakkelijk het is in vergelijking met onze manier om ons uit onze trauma’s te denken.

Dus alstublieft weet dat je vandaag in de war kunt raken door wat er gebeurt als je het logisch probeert uit te werken. Er zijn enkele dingen die ik zal doen zonder te praten, omdat ik geen tijd heb om ze in deze video uit te leggen. Die volledige uitleg vindt plaats in verschillende teksten waar er tijd is.

 

Maar weet dat psychologie geen magie is.

 

Je zult echter de verbetering voelen, en dat is wat belangrijk is. Je hebt mijn uitleg niet nodig om vandaag je wat beter te voelen dan gewoonlijk, want wat er plaatsvindt, gebeurt niet met je logische geest. Het is wel puur menselijk en heeft veel te maken van hoe ons brein werkt.

Nogmaals je hebt mijn uitleg niet nodig om je wat beter te voelen nu. Integendeel, de heling vindt plaats in je onderbewustzijn waar het moet plaatsvinden, via de taal die het begrijpt van de emotionele of energetische verbinding.

Dit kan met specifieke intenties, visualisaties in de video en boodschappen naar je onderbewustzijn, die je helpen om je uit trauma’s en vrijheid te verwijderen. En dan is een goede herhaling een onderdeel daar van.

 

U hoeft niet te weten hoe het werkt om te werken zoals ik al zei.

 

U hoeft niet eens te geloven dat het werkt voor hen om te werken. Bijvoorbeeld als je nu dank je wel zegt, ga je al een klein beetje beter voelen.

Gewoon omdat dankbaar zijn steeds helpt. Hoewel het niet logisch is, toch zoekt ondertussen je brein naar Waarom zou ik dankbaar zijn? Dit zoeken van je brein naar dat iets om dankbaar voor te zijn, kun je ook niet stoppen.

Ook al zeg je dat je het niet weet, je gaat iets ontdekken waarvoor je dankbaar kunt zijn, en als je op dat kleine iets focust, geef je het energie. Lach het niet weg, want dan verdwijnt die dankbaarheid voor kleine dingen.

Dit proces is volledig liefdevol en onvoorwaardelijk, wat betekent dat als je openstaat om het te ontvangen, je dat wel zult doen.

Er is ook geen tijd- en ruimtebeperking in de geestelijke wereld, alles is gewoon en gebeurt nu. Deze verbetering als een opname is net zo krachtig als wanneer je bij mij zou zitten en dit gebeurde live. Je kunt er aan denken terwijl je andere dingen doet straks. Het kan je te binnen schieten als je het niet verdooft.

Er zijn enkele belangrijke afspraken die ik met u zal delen die dit werk voor u zullen helpen.

 

De eerste is dat alle ongemak, wat betekent dat alles wat niet in lijn en gezond is voor ons, een bijbehorend traumaprogramma in ons wezen heeft.

 

Wat dit betekent, is: als we dat traumaprogramma vinden en vrijgeven, zal dat ding dat niet in ons leven heeft gewerkt dat het gaat verdwijnen.

 

Ten tweede: je traumaprogramma’s zitten niet in je brein.

 

Ze zitten in je cellulaire zenuwstelsel, in je lichaam. Je brein heeft geen andere keus dan deze programma’s te volgen, en als we onze hersenen proberen te dwingen anders te denken dan de krachtige programma’s die onze innerlijke identiteit zijn, kunnen we ons letterlijk een complete mislukking voelen, want als ons trauma belangrijk is, is het onmogelijk om te doen.

Iedereen weet trouwens dat als ik je zeg van niet aan een olifant te denken dat je dat onmiddellijk doet.

Dit is precies de reden waarom de uitgangspunten van de “wet van aantrekking” niet werken voor mensen met een aanzienlijk trauma.

Immers je kunt een Ferrari niet in de garage rijden waar een oud wrak staat. Je moet het trauma verwijderen en eerst ruimte maken.

Anders blijven we als het ‘roestige oude wrak’, ongeacht wat we proberen te denken. Ruimte maken door te denken of door te proberen niet te denken werkt niet. Maar door obsessief aan de narcist te denken ga je geen ruimte scheppen toch?

 

Dus wat dit betekent, is: hoe meer u hierover nadenkt, hoe minder dit proces werkt.

 

Je wilt niet denken, blijf gewoon open en adem en volg de instructies en voel.

Het is jouw lichaam dat alle wijsheid en antwoorden bevat. Je logische brein maakt alleen informatie op basis van het voorgeprogrammeerde verleden en dat is precies waar we uit willen breken. Er is hoop dat binnenkort een aha moment ontstaat die de puzzel volledig klaarmaakt, wat nu nog brokstukken zijn.

De oude manier om te helen is om in onze hoofden te blijven hangen en dingen als: ik moet uitzoeken wat het is, over wie het gaat, hoe dit te bestrijden en een manier te leren om anders te zijn enz. Te proberen te intellectualiseren.

Maar wat als ik je zou vertellen dat niets van dat alles nodig is?

Of dat wie of wat het trauma veroorzaakte, is zelfs niet nodig om te onderzoeken of te begrijpen?

In feite is alles wat nodig is om een ​​verbetering te ervaren die je samenhangend dagelijks toepast  waarbij er geen overblijvend trauma meer is om te proberen te overleven en te beheren dat je de dichte pijnlijke energie in je lichaam voelt.

 

Laad het op met zelfliefde en compassie.

 

Laat het los uit je wezen en breng in de Bron om het te vervangen en je kunt een kleine verbetering op die wond krijgen dat dan een litteken wordt.

Maar als je ermee doorgaat, betekent dat je niet meer tientallen jaren van therapie doormaakt om het te integreren en op te lossen. Maar therapie mag natuurlijk, het zal dit zelfs versnellen.

Wanneer je cellulaire innerlijke programma’s verplaatst, word je automatisch anders; je weet hoe je moet zijn, hoe je moet verschijnen en hoe je je leven kunt laten werken in die gebieden die je eerder niet had.

 

Er is niets te leren, alleen wie u al opnieuw kunt activeren. Je bent getraind en getraumatiseerd uit je Ware Zelf.

 

Dat waren we allemaal, en pas als je deze waarheid begint te leven, begrijp je dit.

“Te simpel!” Zou je kunnen zeggen. “Zo eenvoudig kan het niet!”

Ik hoor je, want ik had ooit gedacht dat het ook belachelijk was. Dat was totdat ik deze realiteit elke dag begon te leven en omringd was door een gemeenschap van honderden mensen die ook ervoeren wat ik voel.

Ik herinner specifiek een boodschap van iemand die een paar maanden nadat ze werd verkracht haar dader trotseerde. Hij zou haar niet kraken, want zij was wie ze was. Niet schuldig, ze was iemand om lief te hebben, om compassie te voelen, zij was liefde waard.

 

Oké, zo velen van jullie in je gesprekken met mij zeggen dat je komt uit een narcistische familie. Je wilt je specifieke wonden vinden en verplaatsen.

 

Weet alsjeblieft in deze video en tekst  dat het onmogelijk is voor mij om aan al je wonden tegemoet te komen. En ik volg altijd wat mijn geest me in geeft Ik zou je oorspronkelijk helpen om je bewust te worden van al deze wonden.

Toen kreeg ik te zien hoe ik dit echt kon doen, namelijk om je goed te tonen met de eerste wond, en dan zou je weten hoe je het moet doen met al je wonden.

Dat is van vitaal belang als je gezond wilt worden, krachtig wilt evolueren en echt het ontvouwen van een nieuwe toekomst voor jezelf wilt beheersen.

Dus, wat we nu gaan doen, is je helpen om naar binnen te keren en de eerste manier beginnen waarop we kracht verliezen vanwege de conditionering van de narcist  en wat nog belangrijker is dat ik je help wakker te worden met je ware kracht om te verbeteren in jouw leven, op de beste manier die ik weet hoe het dat kan doen, zodat je dit proces kunt voortzetten.

 

Weet dit: om echt te veranderen moeten we bereid zijn om zelfpartner of onze eigen leider van onszelf  te worden.

 

Dat betekent dat in plaats van voor onszelf te rennen en het innerlijke geschreeuw met dingen zoals voedsel, sociale media, slaapmiddelen, drugs of het vasthouden aan anderen te verdoven, we ons wenden tot deze innerlijke trauma’s met 100% openheid, onvoorwaardelijke aanvaarding en toewijding, zoals we zouden doen. voor een gewond klein kind dat we liefhebben en voor altijd willen helen en liefhebben.

Het is de enige weg naar huis, onze eigen persoonlijke thuis omdat het enige pad om te veranderen hoe andere mensen ons hebben behandeld, is om te stoppen met hetzelfde voor onszelf te doen.

We moeten afstand nemen van zelfmijding, zelfpijniging, zelfsabotage, zelfverwonding, zelfverloochening en onszelf pijn doen met zelfveroordeling.

In plaats daarvan moeten we beginnen onszelf lief te hebben op een manier dat we zouden willen dat het ons tot verbetering aanzet. Dan alleen zal de rest van de wereld volgen.

Er is geen hoop als we dit niet omarmen voor ons leven in de toekomst, en er is niemand anders die dit voor ons gaat doen.

 

Dus zo binnen zo zonder. Dus nu liefde voor jezelf.

 

Oké, voordat we beginnen, pauzeer deze video en haal een notitieblok en een pen.

Oké laten we nu beginnen. Om deze verandering te starten, moet je me toestemming geven om in je ruimte te komen. Dit proces is een gezamenlijke bekrachtiging ervaring.

Door intenties en visualisaties samen zullen we samen uw onderbewuste programma’s opnieuw bedraden, maar dit kan niet gebeuren zonder uw toestemming. Dus zeg ‘Ja’ in je hoofd of hardop.

 

Nu laten we deze intentie samen stellen en herhaal na mij.

 

Ik kom naar je toe om je vast te houden, van je te houden en naar je te luisteren zonder enig oordeel. 

Het spijt me heel erg dat ik niet bij je ben geweest.

En ik beloof je nooit meer weg te gaan. 

Ik weet nu dat jij en ik terug moeten integreren in liefde en heelheid om levenskracht en verandering binnen te laten. Ik hou van je, en nu kom ik eeuwig voor je en altijd en zo is het. ‘

 

Oké  laten we onze eerste wond goed bekijken.

 

Geen stem hebben is enorm.

We worden niet gehoord.

We geloven niet dat we belangrijk, gevalideerd of gewaardeerd zijn voor wat we te zeggen hebben.

De manifestatie in ons dagelijks leven is dat we ons klein voelen en over het hoofd gezien en alleen.

Aan onze behoeften, verlangens en waarden wordt niet voldaan.

Dit is een gegeven als we narcistische mishandeling hebben ondergaan.

We lijden aan deze wond.

We hebben trauma’s in ons die de ervaring en de verschrikkingen opwekken of geen stem hebben.

Ok, we gaan beginnen met het claimen en veranderen van je grootste wond over narcisme.

 

Ik wil dat je je dagboek naast je hebt.

Sluit je ogen en haal een paar keer diep adem in en uit.

Stel je voor dat je je lichaam en je hart opentrekt.

Dat je alleen concentreert op je ademhaling.

Als er gedachten in je hoofd komen, negeer ze dan, geef ze geen energie en kom terug naar je adem.

Nu gaan we je lichaam vragen om te onthullen waar deze eerste wond zich voordoet, omdat je geen stem hebt en niet gehoord wordt.

Ik hoop dat dit bericht, video en audio je behulpzaam zijn. Bovendien kijk ik ernaar uit je te ontmoeten in de reacties. Jouw commentaren zijn de raketbrandstof die me inspireert om dit werk voort te zetten.

Voel je vrij om dit artikel en video te delen en de liefde te verspreiden.

Je lijdt onder de pijn als gevolg van blootstelling aan narcistische mishandeling. Bekijk dan alle mogelijkheden die je vindt op onze website om je leven te veranderen.

 

Hier kun je Loskomen van de narcistische Conditionering. Deel 1

 

Hier kun je Loskomen van de narcistische Conditionering. Deel 2

 

Hier kun je Loskomen van de narcistische Conditionering. Deel 4

 

You may also like...

Geef een reactie, vraag of antwoord. Dank je wel!