Categorieën
Recent sociale media post

Narcisten gebruiken alles van je om je te beheersen!

Narcisten spelen met je emoties.

Narcisten gebruiken alles wat ze over je weten om je te manipuleren. Ze gebruiken je schuldgevoel, mededogen, moraal, religieuze overtuigingen, verwarring en wat ze nog meer kunnen gebruiken om van je te profiteren en je te beheersen.

Wees op uw hoede over de manier waarop ze zaken als integriteit gebruiken en wat belangrijk voor u is, om te krijgen wat ze van u nodig hebben.

Tot slot

Dus laten we dit allemaal afronden. Narcisten zijn geen aardige mensen, ongeacht de aardige dingen die ze doen alsof ze doen. De hoeveelheid aardige dingen die ze doen zijn de kruimels die ze geven om dat je je niet zou losrukken. De narcisten gebruiken alles.

Jouw taak in het leven is om te stoppen met het verzinnen van excuses voor mensen die doen alsof ze aardig zijn, en naar binnen keren en aardig zijn voor jezelf door jezelf te helen en jezelf op een solide innerlijk emotioneel traject te brengen waar je heel eerlijk kunt zijn met wat er in je leven gebeurt en hoe je je kracht terug kunt nemen om het te veranderen.

En daar draait ons werk om. Het gaat niet alleen om het ontleden van narcisme, proberen ze weg te werken, want ik beloof je, ze zijn echt niet zo interessant als je begrijpt wat er aan de hand is, wat zo’n beetje blootlegt dat alle narcisten uit dezelfde koekjesvorm zijn gesneden.

Het is triest, het is wat het is.

Wat hier belangrijk is, is onszelf er uit te werken.

Zo blijven we niet langer gehecht aan dit gedrag dat ons verwoest, ons persoonlijke leven, onze families en, eerlijk gezegd, onze hele wereld verscheurt.

Als je echt klaar bent om echt en aardig en trouw aan jezelf te zijn, om je leven te veranderen, dan kan ik het Engelstalig herstelprogramma voor narcistisch misbruik niet genoeg aanbevelen, dat bekend staat als NARP omdat het je de tools, de kracht en de vermogen om uit de obsessie te komen van: “Is deze persoon aardig of niet?” en je naar innerlijk te brengen om de ware genezing te doen om je te bevrijden van al deze rotzooi en zo.

U kunt meer lezen over dit zeer effectieve programma door op de link te klikken in het menu.

Heel erg bedankt aan iedereen die mijn kanaal steunt en deze echt belangrijke berichten doorgeeft aan mensen in nood, zodat we allemaal uit de hel van narcistisch misbruik, pijnlijke relatiepatronen kunnen komen en weten dat er een krachtige, directe, en een veel snellere manier is om echt te genezen.

Abonneer je (volg ons), en vergeet niet om dit artikel leuk te vinden en te delen als je er iets aan hebt. En zoals altijd kijk ik ernaar uit om uw opmerkingen en uw vragen hieronder te beantwoorden.

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren