Categorieën
Recent sociale media post

Intelligente mensen staan vaak open met veel misbruik als gevolg.

Wist je dat zeer open intelligente en succesvolle mensen vaak het slachtoffer worden van heimelijk misbruik vanwege flexibele grenzen?

Flexibele grenzen komen vaak voor bij intelligente mensen die graag openstaan, niet veroordelend zijn, en die vaak leren en groeien door te twijfelen aan zichzelf en de omgeving om hen heen.

Als je denkt aan iemand in een gewelddadige relatie, stel je je waarschijnlijk iemand voor die zwak is. Dit is misschien het eindresultaat, maar in werkelijkheid is het waarschijnlijk niet zo begonnen.

Slachtoffers van psychologisch misbruik zijn meestal het soort mensen waarvan je niet zou denken dat ze kwetsbaar zouden zijn voor zoiets zoals open intelligente mensen.  Succes en kracht zijn in feite wat beledigende narcisten en psychopaten naar hun doelwit trekt.

Als de dader eenmaal gehecht is aan die relatie, of het nu in een werkomgeving of een romantische relatie is, zullen ze proberen de kwaliteiten en het succes af te breken die hen daar in het begin hebben aangetrokken.

Het stereotype is dat psychologische misbruikers jagen op de zwakkeren, omdat ze gemakkelijker naar binnen kunnen worden gezogen – wat waarschijnlijk is veroorzaakt door het portretteren van slachtoffers in tv-shows en in films.

Dit is echter vaak niet het geval omdat een kwetsbaar doelwit niet aantrekkelijk is. Misbruikers willen iemand die het al goed doet in het leven, en ook iemand die zijn emoties onder controle heeft. De misbruiker vindt iemand die uiterlijk niet al te emotioneel of zwak is, een ‘uitdaging’.

Tot slot

Als dit echt met je resoneert, en je voelt die roeping in je, dat je ware zelf en je ware leven nu wacht om losgelaten te worden, dan zou ik je graag helpen om dit op de meest krachtige en organische manier mogelijk te maken.

Daarom bestaat Thrive. Het is zo’n praktisch Engelstalig programma om je echt te helpen uit dat Valse Zelf, het valse leven, naar het Ware Zelf, het ware leven te gaan.

Je krijgt nu de mogelijkheid om 10 weken nauw met Melanie en haar team samen te werken in dit misbruikherstelprogramma, dat tot nu toe het meest praktische is dat we ooit hebben gedaan.

Het zal je helpen je barrières te vinden en te ontsluiten om snel en krachtig je ware leven binnen te komen, waar je niet worstelt, en ijs op de poep probeert te leggen, maar waar je echt gedijt.

Dus klik hier, zodat je je kunt inschrijven voordat de plaatsen voor dit evenement, omdat dit programma vol loopt.

Maar je kunt dit ook uitproberen door je hier in te schrijven gratis.

Ik zou graag willen dat je eraan herinnert net voordat ik afsluit om niet te vergeten om dit artikel leuk te vinden, als je ervan houdt. Abonneer je op al onze kanalen en deel met iemand als je weet dat het hen kan helpen.

En zoals altijd kijk ik uit naar uw opmerkingen en uw vragen hieronder.

#traumabinding #relatiememes #relatiequotes #zelfliefde #zelfrespect #zelfbewustzijn #bekrachtiging #groeiquotes #welzijn #emotionelegroei #emotioneleintelligentie #emotioneelonbeschikbaar #zelfgenezers #emotionelegezondheid #orthopedagogischegedachten #therapeutischegedachten #narcismeblog #zelfzorg #zelfcoaching #zelfherstel

Voeg hieronder een reactie toe! Reactie annuleren