Wist je dat zeer intelligente en succesvolle mensen vaak het slachtoffer worden van heimelijk misbruik vanwege flexibele grenzen?

Flexibele grenzen komen vaak voor bij intelligente mensen die graag openstaan, niet veroordelend zijn, en die vaak leren en groeien door te twijfelen aan zichzelf en de omgeving om hen heen.

Geschatte leestijd: 2 minuten

Tot slot


Als dit echt met je resoneert, en je voelt die roeping in je, dat je ware zelf en je ware leven nu wacht om losgelaten te worden, dan zou ik je graag helpen om dit op de meest krachtige en organische manier mogelijk te maken.

Daarom bestaat Thrive. Het is zo’n praktisch Engelstalig programma om je echt te helpen uit dat Valse Zelf, het valse leven, naar het Ware Zelf, het ware leven te gaan.

Je krijgt nu de mogelijkheid om 10 weken nauw met Melanie en haar team samen te werken in dit misbruikherstelprogramma, dat tot nu toe het meest praktische is dat we ooit hebben gedaan.

Het zal je helpen je barrières te vinden en te ontsluiten om snel en krachtig je ware leven binnen te komen, waar je niet worstelt, en ijs op de poep probeert te leggen, maar waar je echt gedijt.

Dus klik hier, zodat je je kunt inschrijven voordat de plaatsen voor dit evenement, omdat dit programma vol loopt.

Maar je kunt dit ook uitproberen door je hier in te schrijven gratis.

Ik zou graag willen dat je eraan herinnert net voordat ik afsluit om niet te vergeten om dit artikel leuk te vinden, als je ervan houdt. Abonneer je op al onze kanalen en deel met iemand als je weet dat het hen kan helpen.

En zoals altijd kijk ik uit naar uw opmerkingen en uw vragen hieronder.

#traumabinding #relatiememes #relatiequotes #zelfliefde #zelfrespect #zelfbewustzijn #bekrachtiging #groeiquotes #welzijn #emotionelegroei #emotioneleintelligentie #emotioneelonbeschikbaar #zelfgenezers #emotionelegezondheid #orthopedagogischegedachten #therapeutischegedachten #narcismeblog #zelfzorg #zelfcoaching #zelfherstel

You may also like...

Geef een reactie, vraag of antwoord. Dank je wel!