Herstel wordt een manier van leven!

Herstel wordt een manier van leven!

De narcist bracht jaren door met het langzaam afbreken van je gevoel van eigenwaarde en spirit. Als gevolg hiervan is genezing van complex trauma en PTSD een continu proces, althans in het begin. Maar is er geen garantie dat niets je nog zal trigger en je geen pijn zal doen. Daarom wordt herstel een manier van leven.

Dit is wat mensen beseffen als ze door de stadia van genezing na narcistisch misbruik heen werken. Het is onverstandig en ronduit ongezond, om te bedenken dat je deze mentaliteit simpelweg kunt ‘breken’ terwijl je geneest van narcistisch misbruik. ⁣⁣ ⁣⁣

De waarheid over echte genezing?

Er is geen omzeiling van pijn. Echte genezing omvat het verwerken van emoties en het opnieuw bedraden van neurale paden. Wanneer mensen modaliteiten proberen die onmiddellijke genezing beloven, voelen ze zich in het begin misschien veranderd, maar velen ervaren een terugslageffect van een elastiekje dat verwoestend kan zijn.

Het is vergelijkbaar met decompressieziekte wanneer een duiker te snel opstijgt naar het wateroppervlak. Evenzo moet je ziel het genezingsproces op zijn eigen tijd ervaren.

herstel manier van leven
groeitaak

Er bestaat niet zoiets als onmiddellijke genezing of triggers voor altijd uitwissen.

We worden verondersteld triggers te hebben. Het is hoe onze hersenen en intuïtie ons beschermen. Ze helpen ons te weten wanneer iets bekend is, of het nu in een negatieve of positieve context is. ⁣⁣ De beste spirituele genezers die ik ken … intuïtieve coaches, sjamanen en medicijnmannen en – vrouwen werken allemaal nog aan zichzelf. Omdat dat is waar mens zijn om draait.

We groeien en evolueren altijd. ⁣ ⁣⁣

Je kunt genezen en je het gelukkigste voelen dat je ooit hebt gevoeld, maar omdat we zielen zijn die onderworpen zijn aan de dingen die op deze aarde gebeuren en onderworpen zijn aan andere mensen die zich op verschillende niveaus van hun eigen reizen bevinden, kunnen we niet volledig immuun zijn voor pijn.

Iedereen die je iets anders vertelt, maakt je klaar voor mislukking omdat je normen voor jezelf zult hanteren die in het begin niet realistisch zijn. Genezing is niet een ‘ééns en voor altijd’. Herstel wordt een manier van leven. ⁣

Gebruik misschien de commentaren om elkaar te steunen!

Zoals altijd laat me weten in de commentaren wat je denkt, wat je voelt en wat je ervaart terwijl je deze blog leest. Ik hou er aan van te zeggen dat ik je graag zie en ik hoop dat je goed voor jezelf zorgt, voor je geliefden en voor je innerlijk kind. Ik hoor hopelijk snel van je terug.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. Delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like. Dank je!

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

begin stap voor stap