Genezing van de ouder helpt jouw kinderen? Deel 1g +video

Genezing van de ouder helpt jouw kinderen? Deel 1g +video

Ouders die zichzelf versterken. Ja, ik moet toegeven dat ik daarover sterk enthousiast ben. En de reden waarom ik zo enthousiast ben, is, omdat dit project over ouders die zichzelf machtigen omwille van hun kinderen werkt.

Dat is een project waar wij al lang mee bezig, omdat ik zo letterlijk verwoest en gefrustreerd ben wanneer ik post zie na post na post van ouders die slachtoffer zijn, geen verantwoordelijkheid nemen om zichzelf te bekrachtigen en te genezen.

Dat is echter volledig mogelijk.  Door NIET aan bekrachtiging te werken help je de kinderen niet. We hebben immers de resultaten gezien in ons eigen leven toen we de verantwoordelijkheid namen en het effect dat dat op onze kinderen had.

Als een ouder die bijna haar eigen zoon verloor in zijn ernstige depressie en verslaving te midden van haar eigen ziekmakend slachtofferschap gaat Melanie Tonia Evans, Annemie en ikzelf daar volledig tegen in. Er is hoop.

Melanie weet hoe tragisch de dingen voor haarzelf en haar zoon waren geweest, als zij niet het slachtofferschap liet vallen en geen verantwoordelijkheid op haar nam om haarzelf te genezen. We weten hoe de dingen zo snel veranderden in haar zoon. Ongelooflijk hou haar eigen leven toen ze wel werkte aan haar genezing zo veranderde.

Ik speel hier geen gerechtigheid. Ik ben GEWOON zeer diep gepassioneerd over het opstaan ​​en iets doen aan deze epidemie van machteloos slachtofferschap die misbruikslachtoffers en hun kinderen uit elkaar haalt.

rouwgevoelens bij pleegouders, genezing van de ouder helpt kinderen
De juiste werktuigen voor stimulering zelfgenezing bij trauma!

Weet je, ik weet dat kinderen begeleiding nodig hebben.

Ik zie constant dat volwassenen NIET doen wat nodig is om het te bieden. En ik zie slachtoffergroepen die deze ouders keer op keer in hopeloos slachtofferschap cementeren.

Ik zie ook ouders, die oplossingen krijgen. Ze hebben de middelen om krachtig van binnenuit te genezen. Daarnaast zijn er anderen die vechten om vast te houden aan, en LETTERLIJK op hun hopeloze slachtofferschap steunen.

Ik zie de schade die dit aan kinderen gruwelijk aanricht.

Ik heb ontelbare hoeveelheden werk gedaan met volwassenen van wie de emotionele littekens en kwellingen en hun eigen patronen van volwassen mishandeling niet alleen door de narcistische ouder werden veroorzaakt, maar ook diep werden toegebracht door de ouder die weigerde hun machteloze slachtofferschap op te geven, en die nooit een gezonde, volledige bron voor zichzelf en een effectief rolmodel werden.

De slachtofferouder is net zo giftig voor de kinderen.

In feite is dit in veel gevallen de ouder waarmee ze de diepste van alle wonden hebben.

Ik beloof je dat dit waar is.

Deze ouder was zo giftig en zo zelfverzekerd met hun eigen slachtofferschap en machteloosheid dat ze emotioneel niet beschikbaar en ongezond waren en alleen meer misbruik van hun kinderen veroorzaakten als gevolg van het voeden van de narcist van hun angst, pijn en machteloosheid.

Vanwege hun intense focus, reacties en pijn tegenover de narcist, en omwille dat ze voortdurend hun eigen slachtofferschap verklaren – zonder hun macht terug te nemen – gingen veel kinderen in de armen van de narcist, omdat het echt comfortabeler voor hen was om dat ook te doen.

Deze kinderen konden ook geen veilige haven zoeken bij de niet-narcistische ouder.

De reden was, omdat deze ouder vastzat in zijn eigen geactiveerde innerlijke kinderverwonding. De kinderkwetsuren werden door de narcist gebruikte voor reacties.  Als de niet-narcistische ouder zou genezen dan zou hij voor verschijnen als een gezonde, volwassen, solide en veilige ouder.

Dit maakte de kinderen tot het onzekere doelwit van de narcist om nog meer narcistische toevoer uit de niet-narcistische ouder te halen. De narcist gebruikt de kinderen als pionnen als hij-zij ziet dat dat de niet-narcistische ouder triggerd.

De waarheid is.  Dit alles kan worden vermeden. Dit wordt altijd vermeden wanneer de niet-narcistische ouder het innerlijke werk aan zichzelf doet. Door het innerlijke werk te doen is hij of zij niet langer vatbaar om verslaafd of emotioneel getriggerd te worden. Daardoor is hij-zij niet langer een slachtoffer van de narcist.

Omdat hij of zij dan als een gezonde volwassene voor hun kinderen komt opdagen.

Ik zeg hier niets van om je te beschamen of de schuld te geven. Ik zeg dit om je wakker te maken voor je eigen kinderen en je ouderliefde.

Als je wilt STRIJDEN om vast te houden aan je slachtofferschap, zul je doorgaan met het slachtoffer te blijven.  Net zoals je kinderen en hun relatie met jou in het frame van je slachtofferschap zitten.

Ze kunnen daardoor die rol overnemen of zich ertegen verzetten. Gezond is dat in elk geval niet.

cover foto van vuurtje met kinderen voor narcisme.blog, genezing van de ouder helpt kinderen
Hoe te genezen van narcistische ouders?

Het pistool voor de narcist laden.

Begrijp dit alstublieft – wees leeg. Wanneer een ouder gesterkt is en hun narcisten opgeven is er geen energie of reactie (narcistische levering) te winnen. Dan kan de narcist zijn pistool niet meer laden met de negatieve energie van die ouder.

In GEEN enkele vorm betekent dit dat je je kinderen niet beschermt.

Het betekent dat je jezelf en je kinderen kracht geeft. Je hebt stevige grenzen zonder angst. Je loopt een rechte lijn naar het maken van een gezond, veilig leven met integriteit zonder emotioneel ontspoord te raken.

Eén van de antwoorden die een dame op mijn Facebook-post schreef, was: “Ik ben het ermee eens dat genezing van de ouder helpt kinderen. Genezing van mijn kinderwonden zal helpen.

Echter, kan ik de stress die hij veroorzaakt door de leugens, manipulatie en angsten niet verwerken.

Omdat dit ellende zal veroorzaken bij de kinderen, en niet stoppen.  Hoe kun je genezen wanneer de narcisten je kinderen en het rechtssysteem kunnen gebruiken om je te pijnigen? ‘

Doordat je het niet toelaat dat het je pijnigt, wat de narcist dan geen voeding meer geeft.

Ik wil dat je dit begrijpt: je healing is ALLEEN mogelijk wanneer je je eigen emotionele verwonding aanpakt.

Immers door je eigen emotionele verwonding werd je in de eerste plaats gevangen genomen.

Daarna werd je verslaafd en emotioneel ontspoort door een narcist. Je healing is niet afhankelijk van het rechtssysteem of de narcist. Ook niet van je kinderen.

Ben je ook bereid om VOLDOENDE MET JEZELF te beginnen, aan genezing van de ouder helpt kinderen, onze toekomstige generaties en onze wereld te helpen?

Ik hoop het.

Blijf bij mij. Laten we samenwerken.

Laten we een éénheidsfront maken.

Je kunt dat door dit artikel en video breed te delen. Immers zo maken we onze omgeving wakker.

Laten we er alles aan doen om een ​​einde te maken aan misbruikcyclus. Je kunt dat door de VERANDERING te zijn die we moeten zijn. Daardoor maken we een ​​einde aan het proces. Daardoor inspireren we anderen hetzelfde te doen.

Hoe vaak wisten we dat we NIET iets moesten doen. We deden het echter hoe dan ook maakte het niet uit hoe pijnlijk we wisten dat de resultaten zouden zijn?

Hou daarom weer van je innerlijke kind. En neem 100% verantwoordelijkheid daarvoor om dat te doen!

Ik kijk uit naar uw opmerkingen en vragen.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees