Slachtofferschap een sterk gevoel gedurende de feestdagen. +video

Slachtofferschap een sterk gevoel gedurende de feestdagen. +video

Dat is heel begrijpelijk, want vakanties kunnen op de beste momenten een trigger zijn voor slachtofferschap. Als u bijvoorbeeld moet samenkomen met mensen met wie u anders misschien niet zou willen afspreken, kan dit leiden tot machtsspelletjes en controledynamiek. Vakantievieringen staan ​​erom bekend dat ze een uitstekende tijd zijn voor ruzies en terecht!

Gooi dan bovendien een giftige persoon in de mix. Ik ga het voorbeeld gebruiken van de narcist, hun sociale media en hun ‘nieuwe leven’.

Narcisten vinden het heerlijk om hun nieuwe leven overal op sociale media tentoon te stellen. Vooral als ze een nieuwe voorraad (partner) hebben, zullen ze posten over de ongelooflijke tijden die ze hebben, over hun vakanties, en hoe geweldig en geweldig hun leven is.

Dit is precies wat narcisten doen. Ze vinden het heerlijk om narcistisch hun eigen ego op te pompen en te schreeuwen: “Kijk naar mij en kijk naar mijn leven”, tijdens de vakantie.

Dus ik weet dat het erg is voor jou en voor veel mensen – net zoals het vroeger ook buitengewoon moeilijk was voor mij.

Ik wil dit vanuit ons standpunt bekijken, want dat diepere begrip is wat ons uit een gewoon leven naar een buitengewoon leven brengt. Als we dit grotere plaatje begrijpen, gaan we van het slachtofferperspectief van “Dit gebeurt met mij”, naar een hoger trillingsniveau van “Dit gebeurt met mij”.

Natuurlijk is dit in het begin geen gemakkelijke sprong. Maar als je het onder de knie hebt en het in je leven gaat toepassen, zul je heel snel de genezingsresultaten en de allerbelangrijkste opluchting gaan zien.

Aanvaarding

Hoe gaan we dan van zulke verschrikkingen naar helende bevrijding?

De eerste stap is altijd stoppen.

Stop met naar de buitenkant te kijken, stop met in ‘het verhaal’ te zijn van wat er is gebeurd en zeg:

“Ik zegen en accepteer dit gevoel. Ook zegen en accepteer ik deze reactie die ik heb op deze trigger. Ik zegen en accepteer de gevoelens die ik heb van eenzaamheid en niet gesteund worden, van het gevoel dat ik niet goed genoeg ben om geliefd te worden door hem of haar. Bovendien aanvaard ik dat mijn leven niet is zoals ik dacht dat het zou zijn met hem of haar. Ik zegen en accepteer dit gevoel.”

Dan is de volgende krachtige mantra die we kunnen zeggen:

“Wat laat dit me zien? Wat kan ik in mezelf helen om de persoon te worden die gezonde, ondersteunende, oprechte relaties kan en zal aangaan?”

Ik wil dat je dat nog eens leest. Wees heel, heel duidelijk dat jij het enige wezen in je leven bent en het enige in je bestaan ​​waaraan je kunt werken, herrijzen en aanpakken om je ervaring te veranderen.

slachtofferschap
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Radicale persoonlijke verantwoordelijkheid

Nu kan persoonlijke verantwoordelijkheid een heel moeilijk onderwerp zijn, omdat je eerste instinct kan zijn om te zeggen: “Wel, waarom zou ik moeten veranderen? Waarom is dit mijn schuld?”

Het is niet jouw schuld.

MAAR – en het is een belangrijke ‘maar’ – niemand van ons heeft de macht om mensen en situaties buiten onszelf te veranderen, om zo ons leven te veranderen. Dat doen we gewoon niet. Dat is een verkeerde premisse.

We wilden andere mensen en hun kwetsende gedrag veranderen, zodat we onze emancipatie kunnen krijgen. Maar dat werkt nooit.

Dat weet je al. Je hebt contact opgenomen met de narcist en op een gegeven moment iets gezegd als: “Dit is echt wreed wat je doet. Ik kan niet geloven dat je dat hebt gedaan. Bovendien kan ik niet geloven dat ik niets voor je betekende. Ik kan niet geloven dat je zo gemakkelijk verder bent gegaan. Of “Ik kan niet geloven dat je haar/hem aan onze kinderen hebt voorgesteld. Ik kan niet geloven dat je Kerstmis doorbrengt met onze families en onze vrienden. Ik kan niet geloven… ik kan niet geloven…’

Het resultaat daarvan – door te proberen een narcist te laten veranderen zodat we ons van binnen beter kunnen voelen – is dat je de narcist precies hebt gegeven wat ze willen, namelijk de kogels om je mee neer te schieten.

Ze gaan superieur zeggen: “Kijk, ik heb een geweldige relatie. Ik ben functioneel, maar kijk naar jezelf! Je bent een slachtoffer, je zit vast in beschuldigen.  Je leven is verschrikkelijk en je kunt amper uit bed komen, laat staan ​​functioneren. Dat is voor mij een bevestiging dat ik gelijk had en jij ongelijk.” Je zult onder de oppervlakte zien dat dit niet de waarheid is. De nieuwe voorraad staat nu op een voetstuk, maar dat zal niet zo blijven.

De narcist zal alles wat je doet en zegt, tegen je benutten om je uit te belasteren, te straffen, te devalueren en je nog harder te negeren.

Leven van buiten naar binnen

Op Quantum-niveau, wanneer je iemand probeert te veranderen om te veranderen hoe jij je voelt en wat je in je leven maakt, dan span je de wagen voor het paard. De wagen gaat nergens heen, en hij zal terug blijven rollen op het paard – en jij bent het paard.

Zo werkt de kwantumwet niet.

We kunnen met onze voeten stampen. Bovendien kunnen we een slachtoffer zijn. Ook kunnen we zeggen dat het niet eerlijk is. Dat we niet de slechte zijn. Je kunt springen en schreeuwen zoals ik jaren heb gedaan. Maar dan blijf je geplet worden door de kar, want zo werkt de kwantumwet.

Kwantumwet werkt niet van buiten naar binnen. Het werkt van binnen naar buiten.

De waarheid is dat je een grootse schepper bent van je eigen realiteit vanuit je emotionele vibratie en je onderbewuste programmering, die de makende motor van je hele leven is.

Bron / Leven / God zegt altijd: “Ik ben zo dol op je, ik zal je meer van je wezen geven.” Er is daar geen oordeel, alleen de Kwantumrealiteit dat wat je ook bent, is waar je meer van zult krijgen.

In het voorgaande voorbeeld is de onderbewuste programmering en het trauma: ‘Je hebt me verlaten. Je hebt een fantastisch leven en een geweldige vakantie. Je hebt alle kracht, al het geluk, de auto’s, het huis en de nieuwe partner – je hebt het allemaal. ”

Als dat is wat je motor zegt, dan tril je daar. Als je dat bent, is dat alles waar je meer van zult krijgen. Het maakt niet uit hoeveel je probeert om iemand of iets buiten jezelf te veranderen om je wezen terug te krijgen, ze zullen je alleen het bewijs van je wezen geven. Dit is waarom het leven niet werkt.

Leven van binnenuit

Terugkomend op toen ik zei: “Ik zegen en accepteer dit gevoel. Wat laat dit me zien? Wat leert dit mij? Hoe kan ik helen in mezelf? Wat kan ik anders bedenken.”

Door op die manier naar de dingen te kijken, zit je in je lichaam – het zet je aan het stuur.

Als je op die plek aankomt, hoef je maar één ding te doen, namelijk zeggen “wat doet pijn?”

In het verleden betekende dit misschien dat je naar een therapeut ging en op een bank ging liggen of tegenover hen zat en keer op keer praatte over wat pijn doet. Je praatte over wat er mis is. Want je bent natuurlijk een mens en je voelt je niet gesteund, onvervuld, onbemind en je leven is zo pijnlijk, vooral in de vakantietijd wanneer je vastzitten wordt geaccentueerd.

Als je Quantum-tools bezit, heb je eigenlijk de mogelijkheid om het werk door je lichaam te doen. Je kunt jezelf afvragen: ‘Wat doet pijn? Ik heb een schokkend gevoel in mijn hart en mijn solar plexus. Het is alsof ik dood wil’, en dat is alles wat je hoeft te weten.

Je kunt het energetisch opladen en je kunt het loslaten.

Dat omvat het loslaten van verschillende overtuigingen in je liefdescode. “De mensen van wie ik hou verlaten me. Ze maken me ongeldig. De mensen van wie ik hou, vervangen mij’, of ‘Ik ben niet geliefd. Mensen hangen niet rond. Ze verbinden zich niet aan mij. Mensen willen niet voor me vechten’, of wat het ook is.

Je hoeft die liefdescodes en die overtuigingen niet eens te kennen, want ze zijn verpakt in, en zijn de lijm die vasthoudt, dat trauma – dat vreselijke gevoel – in je hart en solar plexus waardoor je het gevoel hebt dat je dood wilt. 

Zodra je onze tools gaat gebruiken, zul je je bereiken dat je het vermogen hebt om je emoties in je lichaam te voelen, het trauma op te laden en het te verplaatsen.

Deze tools verwijderen deze pijnlijke valse overtuigingen en valse premissen, omdat deze niet zijn wie je werkelijk bent op Ware Zelf, bronniveau. Ze zijn geprogrammeerd door andere mensen – die ook valse, pijnlijke programmeringen en scheidingsbewustzijn hebben. Dit is wat onze planeet iedereen heeft aangedaan als een psychische ziekte, en je mag die ziekte kwijtraken. Je mag je vullen met de Bron en het Licht.

Dan kom je weer thuis in je verbondenheid met de Bron. Dus mensen en situaties die dat niet zijn – die niet het vermogen of de wens hebben om je te ontmoeten in integriteit, eerlijkheid, teamwerk, het bouwen van oplossingen en eenheidsbewustzijn (ook wel narcisten genoemd) – zullen totaal onaantrekkelijk voor je worden.

Je gaat een level verder dan ze tot het punt waarop je ze zult zien met de nieuwe voorraad en je zult zeggen: “Jij arme meid/jongen. Bovendien zal je moeten doormaken wat ik heb gedaan.

Bovendien zal je niet langer geobsedeerd zijn, omdat je op een dieper, wijzer Bron-/Zelfniveau zult weten dat dat hun reis is. Dat is hun ontwikkeling om thuis te komen in zichzelf, precies zoals je nu hebt beweerd en bemerkt in je eigen evolutie.

Helende Bevrijding ervaren

Dit is een groot gesprek. Soms zijn de mechanismen van ons innerlijke zelf niet gemakkelijk uit te leggen op lineaire, sequentiële, logische manieren zodat je het kunt begrijpen.  

Dat is de reden waarom wanneer je naar mijn video’s luistert, je misschien gewoon je lichaam moet openen, (er bewust van worden) ademen. Het tot jezelf laten doordringen om te snappen wat ik zeg.

Met de tools die je krijgt in het menu en de groeitaken ben je niet dat slachtoffer dat vastzit in je hoofd en in het trauma. Je krijgt een verandering in het lichaam door het trauma los te laten en het Licht en de Bron binnen te laten. Dan kentert je geest, terwijl je hersensynapsen zich opnieuw verbinden om de verschuiving van het lichaam weer te geven. Je maakt een voorstelling van dik wit licht en stuurt dat licht naar die plaats waar de pijn zat.

Er is een enorm verschil tussen proberen je weg uit pijn te denken en verschuiven (door meditatie met visualisatie). En je moet het beleven om te begrijpen wat ik zeg – ook al weet ik dat een deel van je dit hoort en al weet dat het waar is.

Tot slot

Je vindt in het keuzemenu een gratis Engelstalige workshop voor degenen onder jullie die echt worstelen met de verschrikkingen van vakanties.

Het zou het scenario kunnen zijn dat ik hierboven heb beschreven. Of het kan vervreemding zijn van uw kinderen en uw dierbaren. Het kan ruzie zijn met je familie. Het kan zijn dat je helemaal alleen bent. 

Bovendien weet je dat er narcistische mensen zijn die je grenzen overtreden, je uitschelden waar mensen bij zijn en je aanhaken voor reactie. Misschien staan ​​ze op de tribune en staan ​​ze in de spotlights. Of ze wijken of doen de stille behandeling enz.

Wat het ook is, het zorgt ervoor dat je getriggerd wordt. Je verliest de controle over jezelf. Je hebt een vreselijke tijd, daarom vreselijke vakanties.

Waar ik tijdens deze feestdagen echt gepassioneerd over ben, is dat je die gevoelens kunt laten zijn wat ze zijn, en de kleine stappen doen die zal leiden naar een zeer krachtige genezing. Wat je liefdesverdriet ook is, en wat de vreselijke situatie ook is, de links in het menu, kunnen je je helende bevrijding geven.

Als deze blog je interesse heeft gewekt – als je bedenkt dat er meer aan de hand moet zijn dan het leven aan de oppervlakte – dan:

A. Ik beloof je dat er echt iets is

B. Ik ga het je helemaal uitleggen, en

C. ik ga je laten zien hoe je het kunt opbouwen.

Dus ga naar het menu! 

Als dit je interesse heeft gewekt laat het me weten in de reacties en met een like!

https://videos.files.wordpress.com/rWaaeBMa/wat-is-de-werkwijze-met-narcismeblog-om-de-meeste-resultaten-te-hebben-1.mp4

Zie het licht in jezelf, doe het werk aan jezelf en bloei in je gemeenschap, want er is niets anders te doen. Deel dit met vrienden die het nodig hebben. Wie is er klaar om stapje per stapje de groeitaken te doen? Laat het ons weten in de commentaren. Geef deze post een like en vertel me in welke streek je woont.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees