Genezing van de ouder helpt jouw kinderen? Deel 1f

Genezing van de ouder helpt jouw kinderen? Deel 1f

Wat is de enige manier waarop narcistische mishandeling niet langer kan bestaan, persoonlijk en uiteindelijk collectief?

Het zal een prachtige dag worden wanneer mensen eindelijk helpen zoeken om anderen ‘die wensen te herstellen naar echte, empowerende bewustzijnsverbindingen, helpen wakker worden van de machteloze trance en echt eerst zichzelf helpen. Dan vinden hun mensen hun ware bewustzijn en kracht.

De meesten mensen in mijn gemeenschap die het innerlijke werk aan zichzelf doen, zijn volledige in overeenstemming met deze visie. Ze vertellen hoe hun leven is getransformeerd door het slachtoffermodel te laten vallen. Ze getuigen hoe ze hadden ervaren dat het narcisme was gestopt en hoe hun echte leven eindelijk begon voor hen en hun kinderen.

Ouderschap houd je niet levenslang in de ban van de narcist omwille van de kinderen.

De posten van deze mensen waren dag en nacht verschillend met de berichten van de mensen die hun pijn, slachtofferschap en hoe ze geen hoop hadden in hun situaties uitriepen, en hoe co-ouderschap met narcisten hen levenslang slachtoffers zou maken vanwege de voortdurende connectie.

Sommige van deze mensen, zoals ze altijd doen, streden voor deze beperkingen door de rechtvaardigingen voor hun slachtofferschap te verklaren.

Ik beweer dat hoe het werken aan het nemen van verantwoordelijkheid voor onze eigen ongenezen wonden en het opvoeren van ons eigen bewustzijn ons niet alleen machtigt, maar ook onze kinderen, en hoe het de cyclus van narcistische mishandeling beëindigt, zelfs bij co-ouderschap.

Een dame schreef naar Melanie Tonia Evans, mijn mentor en zei: “Melanie, ik zie niet hoe je kunt stellen dat ‘misbruik niet langer bestaat’ door onszelf te transformeren wanneer kinderen erbij betrokken zijn?

Dit is een gevaarlijke propositie om te maken, omdat het ouders ervan kan weerhouden hun kinderen te beschermen. Hoe kun je voorkomen dat een narcist hun kinderen misbruikt door jezelf te genezen? ‘

Wakker worden en afstand doen van machteloosheid.

Dit was echt genoeg om Melanie op gang te krijgen. Weet alsjeblieft dat ik je ook sterk en passioneel wil wakker maken – als je op dezelfde machteloze manier denkt.

Dit was Melanie Tonia Evans haar antwoord:

“Het is altijd een gevaarlijk uitgangspunt  voor onze kinderen wanneer één van hun ouders getraumatiseerd is, het slachtoffer is en emotioneel droog wordt gezogen, en niet aan onszelf werken om bekrachtigd te worden. Dit is de enige manier om te voorkomen in gelijk welke omstandigheden dat we aan onszelf werken.

Ik heb talloze gevallen van ouders met kinderen geholpen, die hun kinderen en zichzelf uitstekend beschermen als ze eenmaal het nodige werk aan zichzelf doen. Ze kunnen zichzelf helpen als ze uit de angst en pijn zijn. Ook kunnen ze zichzelf helpen als ze  solide genoeg zijn om echte resultaten tegen de narcist te krijgen.

De resultaten komen van binnenuit – niet, terwijl ze emotioneel machteloos zijn. Gefocust blijven in slachtofferschap helpt nooit kinderen en voedt de narcist alleen maar om narcistisch te handelen en trekt alleen maar meer slachtofferschap aan.

De verantwoordelijkheid bij een ander leggen genereert meer slachtofferschap. Je zou kunnen denken dat je daardoor resultaten in je eigen leven zal krijgen, maar dat is niet zo.

Bedenk dit in zeer eenvoudige bewoordingen: wat is er ooit goed gegaan in je leven wanneer je verward bent of zelfs, maar in een slecht humeur bent?

Niets van een slechte emotionele houding werkt ooit en brengt positieve resultaten!

Waarom zou dit zoiets groots zijn – jezelf opsluiten tegen een narcistisch werk als het niet emotioneel solide is?

Ik ben ongelooflijk gepassioneerd over het bekrachtigen van ouders omwille van hun kinderen.

Dit was de enige manier waarop Melanie haar eigen zoon redde van waar hij terecht was gekomen na haar narcistische relatie.

Dit is het hele punt dat je mist, velen van jullie in het slachtoffermodel – is dat je GEEN effectiviteit hebt tegen narcist, of de wederopbouw van je leven voor jezelf of je kinderen wanneer je jezelf niet geneest.

Daarom ook waarom mishandeling, straf en pijn van wat de narcist met je doet, en je slachtofferschapshouding van ‘geen hoop’ verder gaat. De narcist wordt gevoed door je eigen pijn en slachtofferschap.

JA, het stopt als je je geneest – je hebt de emotionele werkelijkheden niet gerealiseerd.

JA, als je diep emotioneel verandert, stopt het allemaal, en het zo binnen zo buiten model is de enige manier waarop het werkt. En JA ik heb het vaker zien gebeuren dan ik kon tellen. Ik mag je er op wijzen dat  ik dagelijks ontvang e-mails en verhalen ontvang.

Denk je dat het toeval is dat mensen in deze posten schrijven hoe verschillend hun ervaring is nadat ze hebben gewerkt aan hun eigen genezing?  Waarom denk je dat dat altijd zo is? Waarom denk je dat deze gesprekken geen gelijkenis vertonen met de gebruikelijke gesprekken over het misbruik van verslavingen? “

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

deel 1a

deel 1b

deel 1c

deel 1d

deel 1e

deel 1g

Ga naar deel 2

knop voor alle groeitaken

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees