Categorieën
groeitaak huiselijk geweld narcistische ouder Recent video

Innerlijke wonden genezen in het belang van je kinderen? Deel 2. video

Je kunt kleine stappen doen. Nu, vandaag en morgen. Elke dag. Dat is een koerswijziging als je het volhoudt. Dit artikel is van vitaal belang als je een ouder bent.

Dit is een belangrijk artikel. Ik hoop echt dat je het breed zal delen wanneer je het gelezen hebt want het is een belangrijk onderwerp nml. Innerlijke wonden genezen. Ik denk dat overtuigingen een belemmering kunnen zijn voor kennis, waarheid en groei. Hoewel de inzichten die ik breng gedeeld worden door velen dan nog weet ik niet je situatie. Uiteindelijk begint alles bij jou.

Het ego lijkt alles te willen hebben, of tenminste die “schijn” te behouden. Daar doe ik niet aan mee. Maar hier is het probleem. Als je alles al weet, hoe kun je dan iets leren? En daarom denk ik dat 3 van de grootste woorden voor verandering zijn

https://videos.files.wordpress.com/XWXEpvlO/zal_je_jezelf_versterken_in_het_belang_van_jouw_kinderen_deel_2.mp4

Ik weet het niet. Zeg het hardop. Ik weet het niet.

Ik ben geen psycholoog, therapeut, psychiater of coach. Wie heeft alle wijsheid? De wereld stortte niet in, toch? Het voelde bijna een beetje vrij, toch? Een beetje vredig, om het niet allemaal perfect uit te hoeven te leggen. De kennis is zich ook verder aan het uitbreiden over narcisme.

Nu zijn we open voor nieuwe informatie die ons helpt verder te gaan. Een grote vriend van mij zei het op deze manier “Ware wijsheid komt voort uit een plek van niet-weten.”

“Er is meer vrede en troost in niet weten dan in de zekerheid van iets te weten dat niet waar is. ” Natuurlijk willen we altijd meer weten om je de juiste informatie te geven. En toch zal daar nu en dan een spellingsfout en andere tussen komen. Sorry, daar wordt aan gewerkt om diegenen die daar van wakker liggen tevreden te stellen.

Het was een kleine stap toen ik 4 jaar geleden begon met schrijven over narcisme. En zie we staan iets verder, toch.

verantwoordelijkheid nemen innerlijke wonden genezen
Loskomen van de conditionering!

Je kunt kleine stappen doen. Nu. Vandaag. Morgen. Elke dag. Dat is een koerswijziging als je het volhoudt.

Welkom op dit artikel video — audio van narcisme.blog.

Dag vriend,

Annemie hier.  Hoe gaat het met jou?

Laat het ons zeker weten, we reageren altijd. Een vlug videoartikel die we de titel hebben gegeven “Ga je jezelf versterken in het belang van je kinderen? Deel 2

We willen met jou een inzicht delen. Namelijk het tweede deel van een 2-delige reeks. Hopelijk heb je een goede dag vandaag. We beloven dat je dag nog beter wordt nadat je dit bekeken, gelezen of beluisterd hebt.

Maar het zal nooit perfect zijn. Je kunt wel tevreden zijn achteraf.  Ik doe alles alleen onder supervisie van mijn vrouw, doe het huishouden, en heb ook nog een chronisch probleem. Gelukkig interesseert televisie ons heel weinig.

Wij zijn redelijk tevreden met ons werk, dat maar blijft groeien.

Als jij mijn oprechte bedoelingen niet waardeert, zou ik je dan ooit kunnen helpen? Als je mijn woorden niet waardeert, zou je dan ooit onze berichten delen,  of onze missie ondersteunen?

En dus voor diegenen die me verlaten of stoppen met lezen, luisteren en kijken, glimlach ik en zeg: Vaarwel gewaardeerde abonnee een gemiste kans. Toch bedankt dat je bent gekomen, ik hoop dat je vindt wat je zoekt, want ik heb nog steeds anderen om te dienen. 🙂 en wij hebben ook een leven.

Je krijgt dus nog wat voedsel voor je gedachten en gevoelens zodat je kunt beslissen welke actie je gaat ondernemen.

Heb je je reeds gerealiseerd welke rol een mentor in je leven kan spelen? Daarom laten we het onderwerp van vandaag eens aandachtig bekijken. Het leven betekent uiteindelijk de verantwoordelijkheid nemen om het juiste antwoord op zijn problemen te vinden en de taken te vervullen die het voortdurend voor elk individu stelt.

Bovendien kijk ik ernaar uit je te ontmoeten in de reacties. Dat is de boodschap van de meeste video’s dat je je waarde juist krijgt welke ook de omstandigheden zijn.

Zorg ervoor dat je je complete aandacht kunt vestigen. Dat je comfortabel zit om te kijken en te luisteren dat je iets bij de hand hebt om jouw eigen reacties te noteren en natuurlijk ook iets om te drinken. Zorg dat je de gepaste kledij aan hebt om je comfortabel te voelen. Zorg er voor dat je niet kunt gestoord worden. En wees bij ons.

Deze audio en video is geen vervanging of behandeling voor mentale of emotionele counseling bij een gelicentieerde zorgaanbieder en ook geen diagnose. Zie de disclaimers op narcisme.blog.

De volgers moeten hun arts raadplegen voordat ze een oefenprogramma uitvoeren. Ongeautoriseerde vermenigvuldiging of het downloaden van deze audio en video is een overtreding van de toepasselijke wetgeving.

Dit artikel is van vitaal belang als je een ouder bent.

De informatie in dit artikel is van onmisbaar belang voor elke ouder, vooral voor degenen die betrokken zijn geweest bij misbruik. De meesten van ons kwamen niet van bewust ouderschap. Onze eigen ouders kwamen niet van bewust ouderschap, of hun ouders vóór hen.

De waarheid is dat het grootste deel van de mensheid onbewust is geweest. Dat betekent dat je niet echt gelukkig en “heel” bent, of emotioneel rustiger. Vrede is voorwaardelijk geweest – afhankelijk van externe omstandigheden in plaats van een authentiek gevestigde innerlijke staat te zijn.

De narcist zal OOIT je innerlijke wonden tegen je gebruiken.

Dat is precies wat de DEFINITIE van narcistische mishandeling is. Ik moet dit nog een keer herhalen – zodat je DE WAARHEID begrijpt.

Narcistische mishandeling is altijd de narcist die je eigen onbewuste wonden tegen je gebruikt. Bovendien zal de narcist(e) dat meedogenloos blijven doen totdat je deze wonden heelt. Dit is hoe de narcist je beïnvloedt en dan van je  misbruik maakt.

je waarde juist krijgen innerlijke wonden genezen
Hoe je leven opbouwen?

Wanneer je je wonden heelt – wees dan NIET meer bang voor de narcist.

Hij of zij heeft geen emotionele macht over je. Je VOEDERT de narcist niet langer. In feite zul je de tactiek en het gedrag zien van de flinterdunne kinderachtige rommel die het ECHT is, omdat je niet langer emotioneel getriggerd zal worden tot een hulpeloos slachtoffer vanwege je corresponderende innerlijke, niet-genezen kinderwonden.

In tegenstelling hiermee sta je beslist in je volwassen emoties, de emotionele heelheid waar je jezelf in hebt verhoogd. Dat is wanneer het allemaal omvalt voor de narcist.

Ben je het moe genoeg van moe te zijn?

Een andere dame schreef me: “Ik geloof dat die andere mensen een echt pad terug naar de bron zullen vinden wanneer ze ziek en moe worden dat ze ziek en moe zijn van een professioneel slachtoffer te zijn. Ik ben zo dankbaar voor Melanie Tonia Evans en jullie allemaal hier.

Laten we onze beste gedachten sturen naar die mensen die tijd verspillen met het opladen van een metaforisch pistool en dat pistool teruggeven aan de narcist zodat de narcist terug kan schieten.”

Ik denk echt dat niemand dit ooit op een betere manier heeft uitgedrukt – omdat dit precies is wat er plaatsvindt.

Hoe zijn narcisten?

Dit is zo belangrijk om te begrijpen. Narcisten zijn lege leegtes. Ze hebben geen echte kracht en geen echte levenskracht van zichzelf.

Narcisten voeden zich eenvoudigweg met je pijn en angst om in staat te zijn om te doen wat ze doen. Als ze hun acties je dus geen pijn of angst meer bezorgen dan hebben ze er ook niets meer aan.

Natuurlijk gebruiken ze kinderen om bij je te komen – als je niet aan je eigen innerlijke soliditeit en empowerment werkt – wat betekent dat je je eigen innerlijke generatiewonden geneest – dan zorgt dat ervoor dat je beïnvloed en machteloos bent. En daar houdt de narcist van.

Zelfs als de narcist je laat gaan  – je slachtofferschap en machteloosheid zullen doorgaan (en blijven bestaan) lang nadat het narcistische individu is verdwenen. Het zal blijven worden toegebracht aan je kinderen totdat je je eigen innerlijke wonden transformeert.

Waarom veranderen dingen in misbruiksituaties zo krachtig als mensen eraan werken zichzelf van binnenuit op te werken? Waarom stopt de narcist?

Omdat er geen energie meer wordt gevoed aan de narcist en de narcist een andere bron moet vinden om ermee te spelen. Waarom brengt  de narcist geen tijd met je kinderen door en verliest hij zelfs in veel gevallen de interesse om betrokken te willen zijn bij je kinderen als je de lat zelf hogerop legt bij jezelf?

Waarom wenden je kinderen zich natuurlijk af van de narcist en komen ze naar je toe nadat je jezelf hebt verhoogd?

Ik heb dit op zoveel momenten zien gebeuren. Het meest dramatische ervaring waar ik van heb gehoord was een vrouw van 70 jaar die na 30 jaar stilte van haar zoon, als gevolg van haar genezing van haar innerlijke wonden, terug herenigde met haar zoon en zijn kinderen.

Ik heb keer op keer gezien door het mooie bewijs van vervreemde kinderen die uit het niets weer opnieuw van zich laten horen wanneer de niet-narcistische ouder zijn eigen wonden geneest, zijn niveaus verbetert en zichzelf van binnenuit ontdoet van misbruik.

Wat is jouw ware kracht in deze situatie?

Mensen denken dat dit een wonder is. Ik ken het gewoon als de Energetische Wet van ‘zo binnen, zo zonder’. Wat betekent: alles wat er in je binnenwereld gaande is, wordt opnieuw geproduceerd in je uiterlijke wereld. Als je geen slachtoffer meer bent, levert het leven niet langer meer straf op waarmee je het slachtoffer bent.

door de dwang van uiterlijk familiebeeld geen inspanning voor emotionele groei innerlijke wonden genezen
Breek met jouw narcist!

In feite opent de ruimte zich in schril contrast voor de natuurlijke organische wonderen van jezelf.

Die ruimtes worden voorzien van overvloedige onvoorwaardelijke liefde – geliefd te zijn bij hen die puur voor jezelf van je houden – inclusief je kinderen.

Waarom is dat zo? Omdat je hebt gewerkt aan het loslaten van je innerlijke wonden om je Ware Zelf en zijn verbinding met de Bron te ontdekken, wat is dat ik onvoorwaardelijk liefde en mezelf goedkeur.

‘Ik ben liefde’, ongeacht mijn uiterlijke omstandigheden, wat ik heb verloren, wat is me overkomen en hoe mijn leven is verlopen.

In feite is onvoorwaardelijke liefde en aanvaarding van jezelf alleen mogelijk, heb je alle wonden die je blokkeren voor diep weten te verbannen – dit alles gebeurde met een reden, de perfecte reden om mijzelf weer binnen te brengen om het werk te doen, zodat ik kon mijn Ware Zelf kennen.

Niemand modelleerde dit voor mij.

Ik moest het zelf vinden door de uitersten van onbewustheid en al zijn pijn te leven, om eindelijk wakker te worden en bewust te worden. Als je niet gelooft dat dit kan na narcistisch misbruik – open alsjeblieft je ogen, want het bewijsmateriaal in deze gemeenschap dat het zo is – is overal.

Bovendien, wanneer jij jezelf bekrachtigt, genees en los en wandel de waarheid onaangedaan door belachelijke narcistische capriolen, of je eigen eerdere getriggerde wonden of machteloze wanhoop, beginnen je kinderen te modelleren wat ze van jou hebben geleerd doordat je hun dat voorbeeld geeft.

Je bent hun rustige bron.

Ze voelen en worden aangetrokken tot het weten, zelfs van een afstand dat ze een solide en rustige bron bij je hebben – om mee te verbinden, te delen, te vertrouwen en mee te groeien.

Terwijl jouw kinderen contact met je maken en de up-leveling die je diepgaand ervaart, omarmen zij de meest krachtige boodschap van iedereen – wat is: “Wat iemand anders wel of niet doet, heeft geen invloed op mijn eigen relatie met mijzelf, of mijn eigen kracht om de waarheid van mijn leven te genereren. “

En zoals zij het leven zien – zo is het ook.

Dit brengt hen een immense innerlijke rust en stevigheid, omdat ze niet meer proberen om het leven van buiten naar binnen te zoeken. Je kinderen beginnen met het scheppen en genereren van leven vanuit een degelijkheid die nooit door externe goedkeuring of ‘fixes’ wordt geboden.

Ze genieten inherent niet van gevoelens van dingen en mensen die niet hun eigen innerlijke vrede vertegenwoordigen, maar ze worden hier op geen enkele manier door gefolterd.

Je Je kinderen worden zelf ontwikkeld, genereren zichzelf en raken niet verslaafd of ontsporen door het bewusteloos zijn van anderen.

Integendeel, ze leren grenzen te stellen en los te laten als ‘gezond’ niet aan de orde is. De andere onmisbare boodschap over het leven die ze leren, wat ook uitermate machtig is, is: “Ik ben geen slachtoffer dat machteloos schuldig is en andere mensen verantwoordelijk houdt voor de staat of het gebrek aan mijn eigen welzijn of leven”.

In tegenstelling tot wat we eerder deden, zullen ze niet opgroeien in ongezondheid,  wanhoop. Ze proberen om verantwoording af te dwingen en terug gaan voor meer misbruik om ongezonde mensen te dwingen hun leven te geven, of mensen die het zich niet kwalijk nemen als ze geen gelukkig leven geven.

In schril contrast jouw kinderen worden bewust en kunnen hun eigen leven genereren uit een zelfverwerkelijking model in plaats van een machteloos onbewust slachtoffermodel.

Ze kunnen ALLEEN OOIT dit model worden wanneer JIJ, met alles wat je bent en hebt, dit ZELF ZULT WORDEN.

Dan, en alleen dan, zullen ze opgroeien, onaangetast door het gedrag en de capriolen van de narcist (en in feite nog beter in staat, solide, zelfminnend en emotioneel intelligent zijn dan ze ooit hadden kunnen zijn zonder deze zelfevolutie-ervaring), en ze zullen dit misbruik NIET laten doorgaan en dit diepgewortelde onbewuste generatie-misbruik en misbruikte cyclus niet voortzetten.

Vervolgens zullen ze hun eigen kinderen meenemen met de vreugde, liefde, emotionele intelligentie, gezonde grenzen, eigenwaarde en zelfbekrachtiging die hen en hun toekomstige generaties van een gezond en oprecht liefdevol leven zullen verzekeren.

Dus ga je de cyclus doorbreken en de nieuwe scheppen?

Of zullen het jouw kinderen zijn? Degenen die niet-narcisten zijn en die slachtoffer zijn geworden van geweld en machteloosheid, naar wie ze zijn gemodelleerd – die doelwit zijn geworden voor meer slachtofferschap en misbruik – die eindelijk besluiten dat ze voldoende machteloosheid en verwoesting hebben om de cyclus te stoppen?

Een niet-narcistische volwassen moet de cyclus doorbreken – omdat hij of zij de enige persoon is die dat kan.

Wie moet verantwoordelijk worden gehouden?

Dit is waar je allemaal rechtvaardig kunt worden, zoals ik ook deed, en de schuld accepteren.

Je zou kunnen zeggen: “Wacht even, ik ben niet de misbruiker! Ik ben misbruikt! Het is de misbruiker die buiten bewustzijn is en die mij en de kinderen heeft beschadigd! De misbruiker moet VERANTWOORDELIJK zijn, ik niet! “

Ik heb slechts één ding te zeggen tegen dat EPIDEMISCH-model voor schuldbeschuldiging.

Succes daarmee…

Ik wil graag dat je dit begrijpt – je eigen slachtofferschap is bewusteloosheid, het is machteloosheid.

We zijn ALLEN verantwoordelijk – MAATSCHAPPELIJK – HISTORISCH.

We spelen het allemaal totdat we het niet doen. De enige echte kracht is verantwoordelijk zijn. Als je niet de verantwoordelijkheid neemt voor je genezing, wie dan? De narcist? Niet mogelijk. Dat kunnen ze niet, ze hebben niet de middelen.

Moet de onbewuste ouder die de narcist “bewusteloos” heeft gemaakt verantwoordelijk worden gesteld? Niet mogelijk. Daardoor komt hij of zij nooit tot reflectie waardoor de innerlijke wonden niet kunnen genezen.

Welnu, de onbewuste ouder van die onbewuste ouder? Natuurlijk niet.

Laten we dan de ouder die je niet genoeg bewustzijn heeft gegeven verantwoordelijk houden om niet door een narcist te worden opgenomen? Ook niet mogelijk.

Oké, de verantwoordelijkheid ligt zeker bij een massale bewustmakingscampagne die de wereld in wordt gelanceerd om te voorkomen dat mensen door narcisten worden overgenomen? Nee, NIET mogelijk.

Waarom is het niet mogelijk?

Puur en eenvoudig omdat mensen alle waarschuwingssignalen en rode vlaggen wegmoffelen ALS hun niet-geneesbare innerlijke wonden onbewust aantrekkelijker worden die ze gespiegeld zien bij de narcisten en daardoor zich aangetrokken voelen tot narcisten.

Ik beloof je, ik heb het bewijs van mensenmassa’s met verbazingwekkende logische kennis van elke nuance van ‘hoe een narcist te herkennen‘ die steeds weer teruggeleid wordt naar een andere, omwille van hun eigen onvoltooide kindwonden die perfect overeenkomen met narcistische mishandeling.

Hun beperkte logische geest maakt ons simpelweg ‘verhalen’ die overeenkomen met de niet-geneesbare innerlijke wonden van nog steeds het slachtoffer zijn van mishandeling.

Het is het gewonde onderbewustzijn dat hen in narcistische relaties drijft – het heeft niets te maken met ‘logica’.

Oké, dus is het aansporen van het systeem dat narcisten in staat stelt ermee weg te komen de oplossing. Ik weet dat je het niet leuk zult vinden – NEE dat is niet mogelijk. In feite is die oplossing een doodlopende weg.

Waarom? Omdat terugdringen, oordelen, intense aandacht en straf nooit hebben gezorgd dat de innerlijke wonden zijn afgeschaft, gestopt of genezen. Anti-bewegingen en ‘oorlogen op (wat dan ook)’ werken gewoon NIET. Geef alsjeblieft één naam die ooit heeft.

Open alsjeblieft je ogen en bekijk de toestand van de wereld!

De diepere Energetische Wet, die zo absoluut is als de zwaartekracht, is de echte reden waarom anti-bewegingen nooit werken. Deze wet is: “Wat je ook oordeelt en probeert te veranderen in een ander – in plaats van jezelf te veranderen met betrekking tot WAAROM het je ervaring is – zal alleen maar met grotere intensiteit in je ervaring gebracht worden”.

Denk daar diep over na, want het is de waarheid.

Dus, wat is mogelijk in je levenservaring om het misbruik en de misbruikdynamiek te veranderen.

Er is slechts één antwoord .

Volledige verantwoordelijkheid nemen om te worden de verandering die je in de wereld wilt zien – omdat ALLES en ALLES anders totale en totale hulpeloosheid en machteloosheid vertegenwoordigen.  Wees leeg.

Je kunt in elke richting naar buiten kijken om naar de oplossing te zoeken, en je zult er nooit één vinden. Je zult nooit met een oplossing worden gered, omdat er maar één plaats is waar hij bestaat.

Het zat ALTIJD in JOU.

Hetzelfde geldt voor ELK deel van je leven. Dat is precies zonder uitzondering wat bewustzijn scheppen is – echte vrijheid, empowerment en het genereren van een gezond leven.

Het moet van binnenuit gebeuren door innerlijke wonden te genezen met het omarmen van 100% persoonlijke verantwoordelijkheid om dit te doen.

als we wonden niet genezen zetten we ze in volgende generaties verder innerlijke wonden genezen
Leren over narcisme!

Slachtofferschap is voedsel voor narcisten.

Als we doorgaan met slachtofferschap, produceren we gewoon voedsel voor misbruikers en zetten we mensen op de kaart voor buffetten voor misbruikers. Dit stopt enkel wanneer we innerlijke wonden genezen.

Slachtoffers nemen gijzelaars en ze houden ervan om hun eigen slachtofferschap te genereren door andere mensen te verzorgen en er mee samen te werken.

Het voelt heel gemakkelijk om met een slachtoffer om te gaan en te laten geloven dat ze je helpen.

Toch misbruiken ze je. Ze maken je klaar voor een leven van slachtofferschap en geloven dat het rechtvaardig is om een ​​slachtoffer te zijn – vechten om te beweren waarom het deugdzaam is om de schuld en schande te dragen, en ziek en machteloos blijven, en ze vallen zelfs mensen aan het opgeven om het slachtoffer te zijn.

Ik heb dit in alle misbruikforums zien gebeuren wanneer er echte genezingsoplossingen worden voorgesteld. Enkele verborgen narcisten willen niet dat er aandacht besteed wordt aan het innerlijke wonden genezen.  Ik ga daar ook tegenin als dit naar boven komt in onze supportgroep Volwassen kinderen van narcisten.

Het beste scenario is dat echte genezingsoplossingen worden genegeerd en in het ergste geval veroorzaken ze een letterlijk oproer. Ik ga het zeggen – kort en bondig.

Slachtofferschap is net zo onbewust als narcisme.

Het produceert ECHT het identieke resultaat. Als we slachtofferschap beëindigen, beëindigen we misbruik, omdat er geen mensen meer zullen aantrekken, genereren en deelnemen aan misbruik.

Bewuste mensen zijn GEEN voedsel voor misbruikers.

Een standaard voor Bewustzijn en onze kinderen. De volledige verantwoordelijkheid nemen om je eigen bewustzijn te verhogen, is de ENIGE manier om misbruik in deze wereld voor je en je kinderen te beëindigen – periode.

Ik vraag je om op te staan ​​en wakker te worden en te zien wat er is echt gebeurd.

Ik sla je tussen de ogen omdat ik om deze wereld geef, ik geef om wat er met onze kinderen gebeurt en ik geef veel om de schade van het slachtofferschap dat mensen lijden. Ik weet het diep omdat het mijn leven bijna heeft vernietigd.

Ik geef erom, omdat ik het bloedbad ken dat het creëert voor iedereen waar we om geven.  Ik weet dat het narcisten in staat stelt om te gedijen, omdat het hun  levensbloed is.

We moeten stoppen met het voeden van narcisten via ons slachtofferschap!

Nu is het TIJD om stelling te nemen en een EINDE te maken aan deze machteloze waanzin.

Geef dit bericht een zo breed mogelijk beeld en post het absoluut op misbruikforums die vastbesloten zijn mensen te modelleren, promoten en vast te houden in het machteloze slachtoffermodel.

Ik ben hartstochtelijk klaar om een ​​publiek standpunt in te nemen om mensen te helpen zichzelf en hun kinderen te bevrijden van de cyclus van pijn en de onbewuste waanzin waar onze wereld op is gemodelleerd.

Ben je ook bereid om met voldoende met jezelf te beginnen om onze kinderen, onze toekomstige generaties en onze wereld te helpen?

Ik hoop het. Blijf bij mij, en laten we samenwerken, als een eenheidsfront door dit artikel en video breed te delen en onze omgeving wakker te maken.

Laten we er alles aan doen om een ​​einde te maken aan de misbruikcyclus, door de VERANDERING te zijn die we moeten zijn om een ​​einde te maken aan het proces- en anderen te inspireren hetzelfde te doen. Dit kunnen we door onze innerlijke wonden te genezen.

Hoe vaak wisten we dat we NIET iets moesten doen, maar we deden het hoe dan ook ongeacht hoe pijnlijk we wisten dat de resultaten zouden zijn?

Hou daarom weer van je innerlijke kind. En neem 100% verantwoordelijkheid daarvoor om dat te doen !!!!

Ik kijk uit naar uw opmerkingen en vragen.

Je kunt jezelf versterken door de tools te gebruiken die je vindt in het menu.

Ga naar deel 1

Één reactie op “Innerlijke wonden genezen in het belang van je kinderen? Deel 2. video”

Heel erg bedankt voor de hulp.
Ik heb er veel aan en krijg steeds meer inzicht
Ik kom uit een gezin van narcistische ouders en bij het volwassen worden steeds meer narcisten om mij heen oa zus, inmiddels volwassen kinderen en mijn ex, ik zie het wel maar het zit zo diep bij mij, het willen pleasen
Ik had wel de kracht om met mijn ouders te breken op 40 jarige leeftijd, na mijn scheiding, maar mijn kinderen namen het stokje over
Inmiddels geen contact meer met mijn nu 46 jarige dochter en met mijn zoon 43 jaar, ben ik bijna zover
Ik hoef u niet uit te leggen, hoeveel er is gebeurd enz
Ik wil hier ook niet steeds over praten,

Mijn zus is weer in mijn leven gekomen, nadat ze mij eerst heeft geweigerd bij het overlijden van mijn moeder en nu mijn vader stervende was mij vroeg of ik hierbij wilde zijn, ik heb hem zelfs begeleid naar het licht, ik was met mijn vader alleen toen hij is ingeslapen, voor mij belangrijk, dat ik in liefde afscheid van mijn vader heb kunnen nemen

Ik ben inmiddels 68 jaar en ik wil mezelf bevrijden van deze ‘ziekte’, soms overvalt mij een angst en twijfel, ligt het niet aan mij, tuurlijk het ligt aan mij, ik wil geen slachtoffer meer zijn en uiteraard geen dader,
Maar ik voel voor al deze mensen geen liefde meer, zelfs incl mijn kinderen en ook de kleinkinderen, het verdwijnt ………, op dit moment voel ik ook geen haat, woede, enkel respectloosheid naar hen en het onbegrijpelijke

Ik werk hard aanmezelf, dmv gebed en meditatie, zorg goed voor mezelf en ik weet diep van binnen dat ik al wat familie is moet los laten, omdat ik bij elk contact weer zo intense eenzaamheid voel en als ik met mezelf ben voel ik me rijk en vervuld

Dank voor al jullie hulp

Yvonn

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren