Categorieën
huiselijk geweld Nederland België Nederlandstalig PAS Recent video zelfgenezing

Genezing van de ouder helpt jouw kinderen? Deel 1c video

Relax

Zorg ervoor dat je je complete aandacht kunt vestigen. Maak dat je comfortabel zit om te kijken en te luisteren. Neem iets bij de hand om uw eigen reacties te noteren en natuurlijk ook iets om te drinken.

Maak dat je de gepaste kledij aan hebt om je comfortabel te voelen. Zorg er voor dat je niet kunt gestoord worden. … En wees bij ons.

Deze audio en video is geen vervanging of behandeling voor mentale of emotionele counseling bij een gelicentieerde zorgaanbieder en ook geen diagnose. Zie de disclaimers op “narcisme.blog”.

De volgers moeten hun arts raadplegen voordat zij een oefenprogramma uitvoeren.

Ongeautoriseerde vermenigvuldiging of het downloaden van deze audio en video is een overtreding van de toepasselijke wetgeving.

deel 1a

deel 1b

deel 1d

deel 1e

deel 1f

deel 1g

Elke dag genezen en aan onze dagelijkse behoeften voldoen!

Door Annemie Declercq

Annemie behaalde aan de Hogeschool Gent een Bachelor diploma in Orthopedagogie. Ze heeft een passie voor het bouwen van groepsluiken werkwelzijn en het gebruikmaken van de goedstoel-methodiek en presentie.
Ze werkt al vele jaren om mensen te helpen werk te vinden en te behouden en dit als armoede consulente.
Ze houdt van fietsen, boeken, schrijven, wandelen en muziek luisteren.
Annemie Declercq is moeder van 3 kinderen, grootmoeder, pleegmoeder, en plusmama van 2. Ervaringsdeskundige narcistisch misbruik, ouderverstoting en zelfgenezer van trauma.

Voeg hieronder een reactie toe! Reactie annuleren