Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Genezing van de ouder helpt kinderen? Deel 1b

Wanneer iemand ervoor kiest om zich af te melden dan heb ik een antwoord. Als mijn berichten hen niet genoeg helpen om ze te lezen, waarom zou ik dan willen dat ze blijven? Ik weet wel dat er hier en daar wel een spellingsfout in zit, en dat het niet steeds grammaticaal klopt. Maar de blog helpt bij genezing van de ouder en dat helpt kinderen.

Ja, ook daar wordt aan gewerkt. Maar het zal nooit perfect zijn. Ik doe alles alleen onder supervisie van mijn vrouw, doe het huishouden, en heb ook nog een chronisch probleem. Gelukkig interesseert televisie ons heel weinig.

Wij zijn redelijk tevreden met ons werk dat maar blijft groeien.

Als jij mijn oprechte bedoelingen niet waardeert, zou ik je dan ooit kunnen helpen? Als je mijn woorden niet waardeert, zou je dan ooit onze berichten delen,  of onze missie ondersteunen?

En dus voor diegenen die me verlaten, glimlach ik en zeg. Vaarwel gewaardeerde abonnee.

Toch bedankt dat jij bent gekomen, ik hoop dat je vindt wat je zoekt, want ik heb nog steeds anderen om te dienen. 🙂 en wij hebben ook een leven.

Je krijgt dus nog wat voedsel voor je gedachten en gevoelens, zodat je kunt beslissen welke actie je gaat ondernemen.

Heb je je al gerealiseerd welke rol een mentor in je leven kan spelen? Daarom laten we het onderwerp van vandaag eens goed bekijken. Het leven betekent uiteindelijk de verantwoordelijkheid nemen om het juiste antwoord op zijn problemen te vinden en de taken te vervullen die het voortdurend voor elk individu stelt.

Bovendien kijk ik ernaar uit je te ontmoeten in de reacties. Dat is de boodschap van de meeste video’s dat je je waarde juist krijgt welke ook de omstandigheden zijn.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Lees meer

Narp herstel-programma of narcissistic abuse recovery programma
online programma's van Melanie Tonia Evans

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees