Categorieën
groeitaak huiselijk geweld ouderschap PAS Recent video zelfgenezing

Genezing van de ouder helpt kinderen? Deel 1b

Wanneer iemand ervoor kiest om zich af te melden dan heb ik een antwoord. Als mijn berichten hen niet genoeg helpen om ze te lezen, waarom zou ik dan willen dat ze blijven? Ik weet wel dat er hier en daar wel een spellingsfout in zit, en dat het niet steeds grammaticaal klopt. Maar de blog helpt bij genezing van de ouder en dat helpt kinderen.

Ja, ook daar wordt aan gewerkt. Maar het zal nooit perfect zijn. Ik doe alles alleen onder supervisie van mijn vrouw, doe het huishouden, en heb ook nog een chronisch probleem. Gelukkig interesseert televisie ons heel weinig.

Wij zijn redelijk tevreden met ons werk dat maar blijft groeien.

Als jij mijn oprechte bedoelingen niet waardeert, zou ik je dan ooit kunnen helpen? Als je mijn woorden niet waardeert, zou je dan ooit onze berichten delen,  of onze missie ondersteunen?

En dus voor diegenen die me verlaten, glimlach ik en zeg. Vaarwel gewaardeerde abonnee.

Toch bedankt dat jij bent gekomen, ik hoop dat je vindt wat je zoekt, want ik heb nog steeds anderen om te dienen. 🙂 en wij hebben ook een leven.

het virus van onbewustzijn, genezing van de ouder helpt kinderen
Klik op de foto voor meer info!
Je krijgt dus nog wat voedsel voor je gedachten en gevoelens, zodat je kunt beslissen welke actie je gaat ondernemen.

Heb je je al gerealiseerd welke rol een mentor in je leven kan spelen? Daarom laten we het onderwerp van vandaag eens goed bekijken. Het leven betekent uiteindelijk de verantwoordelijkheid nemen om het juiste antwoord op zijn problemen te vinden en de taken te vervullen die het voortdurend voor elk individu stelt.

Bovendien kijk ik ernaar uit je te ontmoeten in de reacties. Dat is de boodschap van de meeste video’s dat je je waarde juist krijgt welke ook de omstandigheden zijn.

deel 1a

deel 1c

deel 1d

deel 1e

deel 1f

deel 1g

UMC Utrecht Hoe kunnen we u helpen?

Beste hulpmiddel om Herstel te starten video

Referenties: Emotionele verwaarlozing bij kinderen

Elke dag genezen en aan onze dagelijkse behoeften voldoen!

Een andere, holistische visie is niet zo vreemd – over lichaamsgerichte therapie!

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren