Categorieën
Recent symptoom van een stoornis video

Gebrekkige relatievaardigheden bij de narcist maken hem niet dom. video

Ik denk dat veel mensen denken dat NPD’s dom zijn. NPD’s zijn de erge vorm van narcisme, maar gebrekkige relatievaardigheden bij de narcist maken hen niet dom.

https://videos.files.wordpress.com/dFL3psIw/gebrekkige_relatievaardigheden_eq_van_de_narcist_maken_hem_niet_dom.mp4
@narcismeHelp

Wat er aan de hand is, is dat ze beschadigd zijn.

Zo erg zelfs dat ze geen menselijke relatie kunnen maken vanwege een of ander trauma. Dit trauma heeft ervoor gezorgd dat er onjuiste of gebrekkige relatievaardigheden zijn ontstaan gedurende zijn ontwikkeling. Dat betekent niet dat ze dom zijn.

Als ze iets hebben, is dat ze erg helder zijn.

Een narcist kan mensen zo gedetailleerd bestuderen om er zeker van te zijn dat de narcist elke nuance van een persoon of een select aantal personen kon kopiëren.

voorbeelden:

De narcist houdt van de stropdas van deze man.

De narcist dacht dat de manier waarop deze vrouw haar hoofd hield, scherp was.

De narcist hield van deze actie door een persoon die aandacht en ernst toonde.

Het punt is dat het allemaal een studie voor de narcist was.

Hij of zij kon niet “voelen” maar wel bestuderen.

Ik denk dat op een diep niveau, en op een punt waarop hij of zij diep in zichzelf kon kijken, hij of zij zich realiseerde dat de narcist geen liefhebbende verbinding kon maken en niet kon voelen en niet kon achterhalen waarom en hoe hij of zij het moest gedragen.

Zelfs na ettelijke jaren van analyse kan de narcist niet bij dat deel komen dat hij of zij zo verborgen had gehouden om het eruit te halen en erachter te komen wat er mis was en het te repareren. Daar is veel lef voor nodig, en de narcist heeft gewoon niet de middelen om in zichzelf te reiken en te onderzoeken wat er mis is.

Als de narcist een wereld waarin hij koning is niet in stand kon houden, dan zou hij uit elkaar vallen.

Het enige dat ontbrak was het besef dat hij of zij de briljantste, slimste, knapste, verrassend verbazingwekkende persoon ter wereld was. Kortom, de narcist zou niet in zo’n wereld kunnen leven waar hij of zij dat niet is. Zijn ego is zo beschadigd. Hij moet deze gigantische persoon zijn, anders voelt hij niets.

Dit was/is de angst die het leven beheerst van een narcist.

Deze angst weerhield hem om een ​​echt geweldige persoon te worden – helaas. Ja – ik heb medelijden met de narcist, maar niet te veel. Hij of zij kan geen enkele relatie hebben: platonisch, romantisch, zakelijk of alleen maar voor gewoon het plezier. Het is onmogelijk en ik weet waarom, maar de narcist zal het nooit weten.

De narcist zal doorgaan in dezelfde lus.

Iemand zoeken, hen vertellen hoe geweldig ze zijn, dat ze worden gezegend met zijn of haar aanwezigheid, en de een na de ander, achterlatend. En zeggen: “Yikes! Ik ontsnapte net op tijd!”

Meer lijken dan ze echt doen.

Deze NPD’s zijn dus niet dom. Ze zijn bezig met studeren, kopiëren, nabootsen en vooral zoeken naar een manier om zo te verschijnen dat ze meer weten dan ze echt doen. Ze zijn niet dom.

Ze hebben simpelweg geen emotioneel IQ, maar gebrekkige relatievaardigheden, en ze zoeken ernaar zodat ze * kunnen lijken * dat ze een emotioneel IQ hebben, zodat ze kunnen krijgen wat ze willen.

Dit is dan ook één van de reden waarom ze empathische mensen opzoeken.

Ze willen er normaal uitzien, omdat ze door die ‘gewone’ persoonlijkheid onder de radar kunnen komen en kunnen aanvallen.

Maar wanneer je ziet dat ze je bestuderen of je kopiëren, moet je opletten en denken: “Ho!” De narcist wil zijn prooi op een voetstuk zetten, om deze persoon emotioneel afhankelijk te maken.

Hoe na misbruik door een narcist worden wat je ooit hebt gedroomd?

3 dingen om te doen zodat angst voor narcistisch misbruik vermindert. Video

Hoe menselijk te zijn in een narcistische wereld?

Trauma en traumazorg in Europa

Fictieve personage zonder inhoud, heeft steeds aandacht nodig. video

Het verband tussen Thuis en Jezus !

oplichter narcist

kenmerken toxische persoon

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren