Categorieën
Boeken CD DVD Recent Werktuigen & tools voor veerkracht weerbaarheid zelfgenezing

Interessant boek over narcisme voorstellen

Deze boeken zijn fascinerend en moeten gelezen worden door iedereen die diepgaand wil leren over de narcist in zijn leven, inclusief de achtergrond van hoe narcisme zich ontwikkelt. Kies dan ook een interessant boek over narcisme en lees er elke dag een 5 tal bladzijden uit.

e-book

 

paperback.

 

 

 

 

 

 

e-book

 

e-book

Deze boeken gaan in op de verschillende redenen waarom de narcist zich tot je aangetrokken voelde. Het legt uit wie vatbaar is voor narcisme en waarom. Het legt uit hoe je kunt voorkomen dat je weer een narcistische relatie aangaat. … Je hebt misschien een lange en nauwgezette relatie met een narcist gehad.

Book Clinic: kun je een interessant boek over narcisme voorstellen die me kunnen helpen om met narcisten om te gaan?

 

e-book

.

 

 

.

 

.

 

.

 

e-book

Ik heb een paar narcisten in mijn leven. Kun je fictie of non-fictie interessant boek over narcisme me voorstellen om me te helpen ze te begrijpen?

 

.e-book

e-book

 

.

 

.

 

e-book

 

.

Narcisten lezen meestal veel zelfhulpboeken, zodat ze zichzelf de expert kunnen noemen en superioriteit kunnen krijgen. … Als je het mij vraagt, maakt het lezen van boeken je geen expert. Ervaring doet dat. Hun intentie is dus niet herstellen.

Amy Brunell zegt dat narcisten weten dat ze een probleem hebben, maar dat ze daarvoor andere mensen de schuld geven. En het is onwaarschijnlijk dat ze therapie krijgen of zelfhulpboeken lezen – de meesten van hen willen niet leren. Ze voegt eraan toe dat als ze verbeteren, het heel langzaam zal zijn.

.

 

e-book

 

e-book.

 You can Thrive after Narcissistic Abuse

e-book.     luisterboek

Zonder boeken zouden we geen boekenplanken nodig hebben! Alhoewel er ook een interessant boek over narcisme bestaat in e-book vorm.

We zoeken hulp in verschillende stadia, dus als je net begint te leren over narcisme of als je een doorgewinterde dierenarts bent, is er een boek om je naar antwoorden te begeleiden.

Begin met zelfzorg en neem tijd voor jezelf, lees deze aanbevelingen voor narcistische misbruikboeken en begin te genezen!

Ik kan je niet vertellen hoe je leven zal veranderen als je een interessant boek over narcisme gaat lezen over het specifieke gebied dat je nodig hebt om te studeren.

Gebruik de zoekfunctie in uw browser om te selecteren en vind de beste boeken om mee te beginnen. Als je een boekaanbeveling hebt, delen we die graag met anderen. Laat het ons weten in de commentaren om uw favoriete boek aan te bevelen.

.

e-book

 

e-book

 

.

 

e-book

Biff Quick respons to High Conflict personality

e-book

Als je met narcisten werkt, bent opgevoed door één (of twee!), ze in je familie hebt, of een relatie hebt met een narcist, dan zijn er een aantal prachtige boeken die ik mijn vrienden vaak aanbeveel om te leren hoe ze ermee moeten omgaan.

part 2

.

e-book

You’re not crazy – it’s your mother

e-book   luisterboek

Heb je een suggestie voor een boek dat je recent hebt gelezen? Laat het ons weten!

2 reacties op “Interessant boek over narcisme voorstellen”

Dank voor jullie narcisme blog, een warme steun.
Het boek “Trauma en herstel” van Judith Herman, hoort mijns inziens ook thuis in het boekenrijtje.
Ik heb daar zelf veel herkenning en erkenning in gevonden.
En zoals Judith in haar boek zegt: ‘wanneer de waarheid erkend wordt, kan het herstel beginnen.’

Voeg hieronder een reactie toe! Reactie annuleren