Deze boeken zijn fascinerend en moeten gelezen worden door iedereen die diepgaand wil leren over de narcist in zijn leven, inclusief de achtergrond van hoe narcisme zich ontwikkelt. Kies dan ook een interessant boek over narcisme en lees er elke dag een 5 tal bladzijden uit.

e-book

 

paperback.

 

 

 

 

 

 

e-book

 

e-book

Deze boeken gaan in op de verschillende redenen waarom de narcist zich tot je aangetrokken voelde. Het legt uit wie vatbaar is voor narcisme en waarom. Het legt uit hoe je kunt voorkomen dat je weer een narcistische relatie aangaat. … Je hebt misschien een lange en nauwgezette relatie met een narcist gehad.

Book Clinic: kun je een interessant boek over narcisme voorstellen die me kunnen helpen om met narcisten om te gaan?

 

 

e-book

 

.

 

 

.

 

.

 

.

 

 

e-book

Ik heb een paar narcisten in mijn leven. Kun je fictie of non-fictie interessant boek over narcisme me voorstellen om me te helpen ze te begrijpen?

 

.e-book

 

e-book

 

.

 

.

 

e-book

 

.

Narcisten lezen meestal veel zelfhulpboeken, zodat ze zichzelf de expert kunnen noemen en superioriteit kunnen krijgen. … Als je het mij vraagt, maakt het lezen van boeken je geen expert. Ervaring doet dat. Hun intentie is dus niet herstellen.

Amy Brunell zegt dat narcisten weten dat ze een probleem hebben, maar dat ze daarvoor andere mensen de schuld geven. En het is onwaarschijnlijk dat ze therapie krijgen of zelfhulpboeken lezen – de meesten van hen willen niet leren. Ze voegt eraan toe dat als ze verbeteren, het heel langzaam zal zijn.

.

 

e-book

 

e-book.

 You can Thrive after Narcissistic Abuse

e-book.     luisterboek

Zonder boeken zouden we geen boekenplanken nodig hebben! Alhoewel er ook een interessant boek over narcisme bestaat in e-book vorm.

We zoeken hulp in verschillende stadia, dus als je net begint te leren over narcisme of als je een doorgewinterde dierenarts bent, is er een boek om je naar antwoorden te begeleiden.

Begin met zelfzorg en neem tijd voor jezelf, lees deze aanbevelingen voor narcistische misbruikboeken en begin te genezen!

Ik kan je niet vertellen hoe je leven zal veranderen als je een interessant boek over narcisme gaat lezen over het specifieke gebied dat je nodig hebt om te studeren.

Gebruik de zoekfunctie in uw browser om te selecteren en vind de beste boeken om mee te beginnen. Als je een boekaanbeveling hebt, delen we die graag met anderen. Laat het ons weten in de commentaren om uw favoriete boek aan te bevelen.

 

.

 

e-book

 

e-book

 

.

 

 

e-book

Biff Quick respons to High Conflict personality

 

e-book

Als je met narcisten werkt, bent opgevoed door één (of twee!), ze in je familie hebt, of een relatie hebt met een narcist, dan zijn er een aantal prachtige boeken die ik mijn vrienden vaak aanbeveel om te leren hoe ze ermee moeten omgaan.

 

part 2

 

.

 

 

e-book

You’re not crazy – it’s your mother

 

e-book   luisterboek

Heb je een suggestie voor een boek dat je recent hebt gelezen? Laat het ons weten!

Annemie Persyn Declercq
Orthopedagoge

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Op 26 en 27 september organiseert Melanie Tonia Evans het “You Can Thrive After Narcissistic Abuse evenement”. Dit is een live online Première Global Healing workshop voor iedereen die lijdt aan misbruik van een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas, collega of ander individu.

Deze gebeurtenis is belangrijk voor u, ongeacht uw geslacht of leeftijd. Hoe lang geleden u gescheiden bent van deze persoon speelt geen rol. Zelfs als ze nog steeds in je leven zijn ben je welkom.

Klik voor meer info

Hier is een samenvatting van wat Melanie behandelt tijdens de komende workshop:

Hoe word je glashelder en krijg je klaarheid als de persoon waarmee je te maken hebt je narcistisch misbruikt.

De #1 factor die bepaalt of ze in staat zijn om te veranderen.

!? Hoe herken je de meest voorkomende persoonlijkheidskenmerken in JOU die je een doelwit maken voor narcisten. Hoe je in de toekomst kunt stoppen met het aantrekken van misbruikers.

De 6 redenen waarom de meeste mensen niet herstellen van misbruik.

Dit zal u niet meer gebeuren na deze workshop!

Hoe kun je omgaan met een narcist in moeilijke situaties zoals co-ouderschap, voogdij gevechten, echtscheiding en andere juridische / zakelijke deals.

Hoe te genezen van trauma symptomen zoals C-PTSS, angst, depressie en fibromyalgie en leven vrij van hen eens en voor altijd.

Deze gebeurtenis is niet alleen bedoeld om u te helpen los te komen en te genezen van elke misbruiksituatie. Dit healing event leert u ook hoe u een nieuw en bloeiend leven kunt creëren die giftige mensen niet langer kunnen beïnvloeden.

Als je dit soort relaties hebt meegemaakt, kan ik je sterk aanbevelen om deel te nemen aan een hele dag “healing event”.

Laat Melanie je leren hoe je kunt verschuiven van een slachtoffer van misbruik naar een bloeier na misbruik op een manier die gemakkelijk te begrijpen en onmiddellijk van toepassing is op je leven.

Ik ken Melanie’s werk en wat ze zal delen is de meest geavanceerde en impactvolle informatie over genezing van giftige en beledigende relaties.

Het is Melanie’s diepe begrip van het trauma toegebracht door narcisten die haar passie om zo veel mogelijk mensen te helpen om te genezen aanwakkert. En Melanie’s wijsheid en genezingsprocessen hebben zoveel mensen geholpen hun leven te herstellen en voorbij het overleven naar een echt bloeiend leven te gaan.

Dit is een zeldzame kans voor u om rechtstreeks te leren van een vertrouwde collega die een bekende misbruik herstel expert is.

Klik hier om uw ticket voor deze baanbrekende misbruikherstel gebeurtenis veilig te stellen.

PLUS zo veel meer …

PS Ik heb gezien dat Melanie ook een aantal spannende bonussen heeft voor u ook! Na aankoop van uw ticket krijgt u direct toegang tot het volgende:

De 50 Traits of a Narcissist Checklist zodat u kunt achterhalen of u te maken hebt met een narcist.

Plus een exclusieve 35 minuten durende videotraining genaamd “The 6 Mistakes That People Make When Recovering From Abuse”. Dit biedt een uitstekend startpunt voor je genezingsreis.

Klik hier om je ticket te reserveren en om alle speciale bonussen te ontvangen.

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Doe een eenmalige donatie

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Kies een bedrag

€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Of voer een aangepast bedrag in


Je bijdrage wordt gewaardeerd. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt een verschil. Steun ons vandaag al vanaf € 1 – het duurt maar een minuut. Dank u.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt een verschil. Steun ons vandaag al vanaf € 1 – het duurt maar een minuut. Dank u.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks

You may also like...

2 Comments

  1. Dank voor jullie narcisme blog, een warme steun.
    Het boek “Trauma en herstel” van Judith Herman, hoort mijns inziens ook thuis in het boekenrijtje.
    Ik heb daar zelf veel herkenning en erkenning in gevonden.
    En zoals Judith in haar boek zegt: ‘wanneer de waarheid erkend wordt, kan het herstel beginnen.’

  2. Klopt Monique, dank je wel voor je reactie, het boek staat vermeld op andere lijsten en bij sommige artikelen. groeten Johan

Geef een reactie, vraag of antwoord. Dank je wel!