De vrede die de narcistische wereld niet kan produceren.

Reading Time: 7 minutes

Gebruik je intuïtie om te genezen van je narcistische persoon.

Intuïtie biedt ons vele manieren om te onderscheiden en te individualiseren van de narcistische persoon.

Vraag om genezing en luister naar de boodschappen die je langs een ander pad leiden. Op dit pad ga je elke dag je ware zelf meer en meer vinden. Daardoor diepe innerlijke vrede en het gebruik van je creatieve en spirituele gaven.

Je leven is kostbaar. Het is van jou. Je hebt veel geschenken. Gebruik ze – allemaal en nog veel meer. Je verdient een diepe innerlijke vrede en relaties die warm, liefdevol, ondersteunend en empathisch zijn.

Ondanks al het drama ga je winnen.

Je bent goed voorbereid en klaar om dit vreselijke excuus voor een relatie te beëindigen. Met al uw documentatie, een uitstekende advocaat, betrouwbare ondersteuning, bent u klaar om deze niet-relatie te verbreken.

Je stelt elke dag een zoete vrijheid in terwijl je op weg bent naar je doel. Niemand kan je ooit nog voor de gek houden. Wees trots op jezelf. Het is tijd om het licht van je creatieve gaven te laten schijnen, om je zeilen uit te zetten terwijl je met gemak en innerlijke rust vooruit beweegt.

Leer meer informatie over de narcistische persoonlijkheid in de diepte.

Deze kennis zal jouw gids zijn om deze individuen snel te herkennen en jezelf te beschermen tegen hun eindeloze zelf-verblindende litanies.

Ons werk is om ze te leren herkennen in onze families, te rouwen om de liefde die we niet hadden. Op unieke manier ga je je door het proces heenwerken om te beseffen wie we werkelijk zijn en om onze uniciteit, authenticiteit, onze creatieve gaven en ons vermogen tot medeleven te omarmen met liefde.

Bereid uzelf persoonlijk voor door goed voor uzelf te zorgen.

Gun jezelf wat tijd alleen om te lezen, naar muziek te luisteren, te schrijven, te schilderen, te oefenen die kalmerend en versterkend is, etc.

Breng tijd door met goede vrienden.

Als je spiritueel georiënteerd bent, is het erg belangrijk om weer op het goede spoor te komen met je meditatie, gebeden, heilige lezingen, etc. samen met anderen.

Dit zal je een vrede brengen die de narcistische wereld niet kan produceren.

Erken en voel diep van binnen een waardering voor wie je echt bent: oprecht, uniek, getalenteerd, creatief, liefhebbend, een persoon met visie, empathie en integriteit.

Stem je af op je intuïtie bij elke stap van de weg.

Dit is een geweldig cadeau dat je tijdens dit hele proces zult gebruiken. Ik heb een groot vertrouwen in je en weet dat je de overhand zult hebben in dit proces en in de vernieuwing en transformatie van je leven.

De weg van genezing en transformaties voor ons allemaal is levenslang. Als je eenmaal op weg bent om je ware zelf te ontdekken, je creatieve gaven, je diepe vermogen om lief te hebben, je onschatbare gevoel voor humor, de diepten van je ervaring van schoonheid in de natuur, schrijven, muziek, kunst – waar je je vreugde ook vindt — blijf daar gaan.

Houd jezelf in de buurt en bedank het kleine kind dat al deze hele tijd op je wacht om hem te herkennen, te omhelzen en van hem te houden.

Vertrouw op de grote ziener van je intuïtie om je reis te begeleiden. Ik wens je diepe vrede en een vitaal gevoel van heelheid.

Zelfzorg begint met nadenken over hoe je je leven wilt leiden.

 

Wat is voor jou elke dag belangrijk?  Is het leren hoe je je geest tot rust kunt brengen? Krijg je genoeg lichaamsbeweging die je fysiek en psychologisch sterk houdt?

Ontmoet je vrienden die waarheidszoekers zijn zoals jij die je nieuwe leven ondersteunen? Zoek je kennis die je fascineert? Schrijf je spontaan op wat in je innerlijk zit?

Kom op natuurlijke manier tot jezelf.

Breng tijd buiten door en adem de lucht in, luister naar de vogels, bekijk de beweging van de wind en het spel van de lucht om je heen en alle andere activiteiten die je kunt voorstellen.

Een deel van je genezing is leren nee zeggen tegen mensen en gebeurtenissen dat je je groei niet bevordert.

 

Naarmate je de beoefening van zelfzorg tot een volledig onderdeel van je leven maakt, zul je jezelf meer gaan waarderen en uiteindelijk zul je zelfliefde kennen.

Je zult denken aan het kleine kind dat de narcistische persoon heeft overleefd. Onthoud haar dapperheid die wordt gedragen door groot lijden. Beschouw hoe vaak ze huilde tot ze niet meer kon.  Wees trots aan de ongelooflijke manier waarop ze haar dierbare zelf redde.

Je houdt haar nu teder vast. Ze zal altijd bij je zijn, maar nu is ze veilig en gelukkig in je armen.

Sommige slachtoffers van narcistische personen voelen een emotionele leegte in hen.

Ze verlangen naar en missen wat ze nooit hebben gehad. Vaak kunnen ze het niet definiëren, maar weten dat ze emotionele pijn hebben. Velen van hen proberen de antwoorden te vinden en te genezen.

Sommige slachtoffers van narcistische personen profiteren van uitstekende psychotherapie en leren voor zichzelf te verzorgen en ontvankelijk te worden voor de liefde en warmte die ze altijd hebben verdiend.

Je bent zo dierbaar en lief – je bent heel – je bent lief, vriendelijk, standvastig en sterk.

Je kennis is krachtig. Begin nu om waarde te plaatsen in uw leven.

Dit begint vaak met het verbreken van je relatie met deze persoon die je vreselijk lijden heeft bezorgd.

Laat je genezing beginnen door goed voor jezelf te zorgen en een sterk gevoel van recht te ontwikkelen om je eigen leven te leiden (niet zijn / haar).

Bouw je lichaam / geest opnieuw op regelmatige tijden die je neemt om stil te zijn. Neem tijd om te mediteren op een manier die prettig is en voor jou werkt.  Schrijf elke dag in een dagboek en kijk hoe de woorden door je heen gaan.

Laat de rivier van gevoelens stromen en weet dat je op deze kostbare momenten aan het genezen bent. Dit is de manier van de natuur – een loslaten, een losmaken, een verzachting, en tenslotte kondigt een vrede zichzelf in je aan.

Blijf hier en zie dat dit de echte originele persoon is die zo lang heeft gewacht om zijn mooie aanwezigheid aan te kondigen.

De vrede spreekt vanbinnen en zegt: “Dit is wie je bent. Ik heb gewacht tot je me zou vinden. Daarbij ben ik altijd bij je. Dat het waar is dat ik je koester. Ik hou van je.”

Degenen die opstaan ​​en neen zeggen tegen narcistische mishandeling zijn moedige individuen.

Ondanks dat ze omringd zijn door leden van hun eigen familie die hun psychisch welzijn in gevaar brengen, nemen ze de beslissing zelf:

om geen afstand te nemen/ of weinig contact te onderhouden/ te breken

met deze koude narcistische familieleden die alleen hun DNA delen en totaal geen empathie voor hen hebben.

Degenen die zich ontdoen van narcistische generaties, werken hard om zichzelf opnieuw te stabiliseren, erkennen dat ze het verdienen een leven te leiden dat hen toebehoort. Even belangrijk is het dat ze niet worden gedicteerd door de pathologische grillen, obsessies en parasitaire behoeften van hun narcistische familieleden.

Velen profiteren van uitstekende psychotherapie.

Er zijn veel genezende paden, inclusief het beoefenen van zachte yoga met de nadruk op de adem die het zenuwstelsel kalmeert, leren focussen op hun eigen zelfzorg.

Maak dan een oefenprogramma dat is afgestemd op jouw behoeften, in het besef dat je het verdient om  diepe innerlijke vrede te ervaren. In het bijzonder wil je jouw unieke creatieve gaven gebruiken. Ik wil je er ook op wijzen dat de meeste mensen hechte banden willen smeden met anderen die van hen houden.

U hebt een zeer belangrijke verbintenis aangegaan. Je identiteit is voor altijd veranderd, van slachtoffer van narcistische mishandeling overgaan naar je leven leiden in onafhankelijkheid en vrijheid. Je bent een geweldig voorbeeld voor ons allemaal.

Leer hoe je pseudo spirituele oplichters kunt identificeren.

Luister naar hun lieve praat. Bekijk  de ogen die lijken te versmelten met je verdriet. Zie hun non-verbale signalen die uitkomen om te troosten. Hoor de vrije belofte dat je volledig genezen zult worden en je leven zal herrijzen als je natuurlijk je aanmeldt voor duizenden dollars sessies.

Kijk hoeveel geld je wordt gevraagd om te investeren in dit “spirituele” project.

Zijn er andere cursussen nodig? Hoeveel ben je slimmer onder druk?

Luister eerst fluisterend naar de stem van je intuïtie en dan als een krachtige wind die roept: “Doe het niet!” “Meld je niet aan!”

“Deze mensen zijn parasieten die je uitbuiten.” “Ga terug.” “Zeg” Nee “nu.”

Het identificeren van de narcistische spirituele genezer voordat je het lokaas neemt, is zeer empowerend.

Als je gevallen bent voor deze trucjes en listen in het verleden, geef jezelf dan niet de schuld. Nu ben je slim met het spel. Jij bent de baas, je loopt op je eigen pad. Luister naar de wijsheid die door je heen stroomt.

Wat het beste voor u is, is zelfzorg en het begin van het proces van psychologische en emotionele genezing.

Dit begint met te weten dat je het recht hebt je eigen leven te leiden. Als gevolg daarvan wil je diepe innerlijke vrede voelen.  De daaropvolgende reden kan zijn dat je van binnen je veilig wilt voelen.

Er is dan ook dat je je creatieve gaven gaat gebruiken. Zul je alleen leren te vertrouwen op degenen die het waard zijn? Met je intuïtie kun je  en zal je genezen.

Deze keer zul je niet worden verstrikt omdat je goed geïnformeerd bent over de ware aard van de narcist en hebt geleerd van je eerdere emotioneel pijnlijke levenservaringen.

Tijdens dit proces oefent u zelfzorg.

Hiermee bedoel ik leren jezelf te respecteren. Net zo wil je je eigen gevoel van recht om te worden behandeld als een waardig persoon van integriteit die respect verdient.

Het ontwikkelen van een routine die je lichamelijk sterker maakt door een vorm van oefening die je leuk vindt. Bovendien zijn die oefeningen psychologisch onderbouwd.

Oefeningen zullen je onmetelijk helpen om door een narcist heen te kijken die begint met het maken van toenadering tot jou.

Je zult de verbale en non-verbale signalen herkennen die je vertellen dat deze personen problemen heeft.

Maak jezelf los van het externe beeld en let goed op.

Vergroot uw waarnemingsvermogen en objectiviteit.

Je zult er versteld van staan ​​hoe nauwkeurig je de inschatting maakt dat deze persoon een narcistische persoonlijkheidsstoornis is.

Je zult in staat zijn om ‘Nee’  te zeggen met zekerheid en gratie.

Daarom geef nu jezelf veel lof voor het veranderen van dit vorige patroon. Dit was een patroon van worden opgenomen door deze infantiele, zelfvertrouwen personen die dat niet doen. Narcisten zullen nooit een van de grootste menselijke eigenschappen hebben – empathie.

Dit is het juweel in de kroon van karaktereigenschappen. Je weet nu dat het de moeite waard is om jezelf te aligneren.  Nu ga je op zoek naar personen die in staat zijn tot mededogen, oprechtheid, warmte, humor .  Dit zijn personen die je herkennen als een uniek individu met wie ze hun ware zelf willen delen.

Liefs xx

 

 

Johan en Annemie Persyn Declercq

 

Als je open staat om meer te leren van ons schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en krijg ons 21 — daagse programma “Leren omgaan met narcisme.”

 

JJe Gedachten Te Hulp Roepen een inspirerend doeboeke gedachten t hulp roepen een inspirerend doeboek

 

Deel uw gedachten met ons want samen kunnen we opzettelijk de wereld verrijken door waarde bij elkaar toe te voegen.