Bestudeer de narcistische persoonlijkheid: Geef jezelf krediet

In essentie is wat je kunt doen  een schuilplaats zoeken  in jezelf.

Bijvoorbeeld tussen je vrienden, in de eenzaamheid en schoonheid van de natuur en door je spirituele oefening op de manier waarop je het definieert. Bestudeer de narcistische persoonlijkheid daar in al zijn facetten. Lees, mediteer en vorm een eigen mening.

Bescherm uzelf tegen de leugens en uitvluchten van de narcist.

Bestudeer de narcistische persoonlijkheid tot in detail en leer alles over trucs, games, listen en acts in hun enorme persoonlijke arsenaal. Neem de tijd om te waarderen en te begrijpen wie je bent als een uniek individu.

Dit werk kan op verschillende manieren worden gedaan: goede psychotherapie, meditatiebeoefening, zachte yoga, herstellende yoga, dagboekberichten, gevoelens, dromen, herinneringen, fantasieën, enz.

bestudeer de narcistische persoonlijkheid
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Sta vooral open voor de stem van je intuïtie. Het spreekt de waarheid tegen je en vertelt je alles wat je moet weten over anderen, vooral degenen van wie je psychologische bescherming nodig hebt.

Intuïtie leidt ons naar onze creativiteit en naar de kalmte en vrede van de geest op de manier waarop jij dit voor jezelf definieert.

Oefen een vorm van kalmeren van je lichaam / geest – yoga, herstellende yoga, meditatie, tai chi, etc. Dit zal je voorzien van krachtige technieken om jezelf te aarden.

Weet dat je je leven terug zult eisen. Er is een sterke kracht in je die al deze tijd heeft gewacht om je individualiteit en de innerlijke vrede die je verdient terug te eisen.

bestudeer de narcistische persoonlijkheid
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Wanneer je vrij bent van leven in de psychologische gevangenis van de socio-pathische narcist, zul je verbaasd zijn over de veranderingen in je gedachtepatronen, slaappatroon, het kalmeren van je zenuwstelsel, het bloeien van je creativiteit en het allerbelangrijkste – hoe je kinderen zijn nu in staat om elke dag vrij te leven van de moment tot moment beperkingen en angsten die hun narcistische vader / moeder hen voortdurend oplegde.

Neem de eer voor uw moed en wilskracht om deze weg naar psychologische en emotionele vrijheid te volgen.

Nadat je dit proces hebt doorlopen dat vaak moeilijk is en veel doorzettingsvermogen vereist, word je de baas over je eigen leven, geniet je van de vrijheid van je persoonlijke gedachten en gevoelens en een opleving in je unieke creativiteit en je pad naar innerlijke rust en persoonlijke groei.

Erkennen en waarderen dat je een uniek mens bent, is het begin van je genezing.

Jouw leven heeft intrinsieke waarde. Vandaar dat je de teugels van je bestemming kunt pakken en op elke leeftijd nieuwe richtingen kiezen.

Je hoeft niet vast te zitten in een pathologisch familiepatroon. Leer om je geest en lichaam te ontspannen. Dit verhoogt uw fysieke, emotionele en psychologische gezondheid.

Sommige mensen doen consequent een meditatieoefening.

Dit biedt enorme mogelijkheden om mindful te denken en diepgaande inzichten te ontwikkelen. Samenhangende meditatie stelt ons in staat om psychologisch los te komen van wat we als kinderen hebben geleden en om ons leven in perspectief te plaatsen. Omring jezelf met een kleine ondersteuningsgroep van mensen die om je geven en die empathisch zijn.

Strek uw creatieve spieren; gebruik je verbeeldingskracht, luister naar je intuïtie. Leer je spontaniteit te waarderen en waardeer je heerlijke gevoel voor humor.

Geef jezelf krediet.

Je staat op het punt om vrij te worden na jaren van psychische opsluiting. Roep de krijger in je aan, degene die precies weet wie dit is persoon is en weet ook dat je zal zegevieren.

Bezoek en lees regelmatig aandacht mijn website voor meer informatie over de narcistische persoonlijkheid. Lees een boek dat ik aanbeveel. Onderneem actie en volg mijn website. Je hebt moed en talenten en je leven ligt voor je. Daarom bestudeer de narcistische persoonlijkheid regelmatig door deze website te volgen.

Velen voor je die dit hebben meegemaakt ontdekten dat er aan het eind van de tunnel vrijheid, innerlijke vrede en een uitbreiding van je creatieve gaven zijn.

Als je erachter komt dat de persoon met wie je bent een narcist is, blijf verder alle facetten van narcisme onderzoeken.

Het is de moeite waard. Er is een feest voor je. Stop nooit met graven naar de waarheid.

In welke fase van de omgang met je narcistische persoon waarin je je bevindt, ik feliciteer je moed en standvastigheid. Jij kent de waarheid. Je bent een goed mens.

Bestudeer de narcistische persoonlijkheid diepgaand, zodat je er niet bij betrokken raakt met een in een partnerschap of huwelijk. De narcistische stijl – “Het is alles over mij! “wordt elke dag meer genormaliseerd.

Ik heb veel moedige en sterke mensen ontdekt die hun narcistische persoon hebben overleefd. Ik denk en voel over hen met tederheid en groot respect. Je bent overwinnaar!

Met niets weg lopen ook geen liefde. Waardeert een narcist jou? VKoN

De vrede die de narcistische wereld niet kan produceren.

Gebruik je innerlijke kracht

Bruikbare suggesties om te lezen over veerkracht.

Schuld geven met de 5 illusies van “ik ben een slachtoffer” Dl 1

Jekyll en Hyde karakter van de narcist.

De enige manier om succesvol te zijn is jezelf zijn.

Glossary in English: Diagnostic terms, narcissistic behavior terms, abuse tactics, roles of people, mindcontrol terms, effects of abuse, terms for healing

Tot Slot

Ik hoop dat dit artikel je heeft geïnspireerd en dat je meer wilt weten over hoe ik deze helende ervaring heb gecreëerd, hoe ik het elke dag in mijn leven gebruik wanneer dat nodig is en hoe duizenden anderen uit de diepste duisternis zijn gekomen in de ongelooflijkste hoop en macht en waarheid, wat is hun ware geboorterecht. U kunt hier meer te weten komen over NARP en de andere werktuigen.

Ik hoop echt dat dit je heeft geïnspireerd en dat dit je helpt. En ook, ik zou graag willen dat je dit artikel leuk vindt en deelt met iedereen die je kent die vastzit in giftige schaamte om ze een uitweg te geven.

Ik kijk er dan ook naar uit om uw opmerkingen en uw vragen hieronder te beantwoorden.

meer info

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees