Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

De inspiratie voor het bloeien model Deel 1 +video + audio

Ik kan zonder twijfel zeggen in mijn eigen herstel, en door tientallen andere mensen te helpen herstellen, dat narcistisch misbruik keer op keer aan mij is gemeld als het moeilijkste wat je maar kunt doormaken. Gelukkig is er het bloeien model.

Als je net begint aan je herstel, of als je worstelt met de voortdurende kwelling van misbruik, kun je veel pijnlijke emoties voelen, waaronder de hulpeloosheid van het gevoel niet los te zijn, vast te zitten en geobsedeerd te zijn door wat er is gebeurd.

Je bent nog steeds verslaafd en doodsbang om los te laten.

Bovendien probeer je op elke mogelijke manier de relatie te herstellen en te laten werken, ongeacht de schade die toeneemt en intensiveert. Je hebt het gevoel dat het te laat is. Je hebt te veel verloren, je bent te oud. Bovendien ben je niet in staat om je leven opnieuw op te bouwen. Het bloeien model zal je helpen.

Ben je eruit gekomen en ben je uit de relatie gebleven? Je hebt geen idee hoe je ooit nog een andere persoon zou kunnen vertrouwen. Ben je doodsbang om nog meer op je eigen oordeel te vertrouwen?

Je hebt therapie en uitgebreid onderzoek naar narcisme geprobeerd. Wat ze doen en waarom ze het doen. Je hebt alles geleerd over de effecten van narcistisch misbruik en de traumasymptomen die narcistisch misbruik veroorzaakt.

Hoewel je het gevoel hebt dat je traumasymptomen niet verminderen, voel je je nog steeds niet veilig, krachtig of heel in het leven. Veel, zo niet de meeste dagen worden verteerd door te proberen de emotionele verwoesting te beheersen die de ongelukkige en onvermijdelijke erfenis lijkt te zijn van wat er met je is gebeurd. Je kunt je dan best informeren over het bloeien model.

Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Heb je je hoopvol gevoeld na het ervaren van verlichting op korte termijn, maar je vindt oplossingen die meestal van korte duur zijn. Ben je constant in gevecht met de verslaving en probeer je weg te blijven van de misbruiker. Vraag je je af waarom je in hemelsnaam steeds teruggaat naar de gedachten van pijn, verlangen, spijt en verlies. Ook al weet je dat je een intelligent persoon bent en weet je dat deze persoon niet goed voor je is, waarom ga je dan toch terug? Perspectief zal je echter geboden worden door het bloeien model.

Er is een heel goede reden waarom de strijd voortduurt. Het is iets wat ik voor het eerst leerde toen mijn herstel onderging. Deze waarheid vandaag, sinds ik met duizenden mensen heb gewerkt, is keer op keer bewezen en bevestigd.

De waarheid is dit:

Proberen te herstellen van narcistisch misbruik via de logische geest werkt niet!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

knop meer info
audio van deze blog op narcisme.blog
alle artikels over narp-systeem, narps-programma, narcissistic abuse recovery programma, narcistisch misbruik herstelprogramma

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.590 andere abonnees