Recover, Heal & Thrive Masterclass helpt mensen te bloeien na narcisme. +video

Recover, Heal & Thrive Masterclass helpt mensen te bloeien na narcisme. +video

Mensen die ons werk begrijpen, hebben over het algemeen iemand nodig die luistert, begrijpt en hoop biedt dat er een manier is om een ​​einde te maken aan de nachtmerrie van vastzitten in een giftige relatie. Dat kun je nu dankzij de recovermasterclass.

Ze proberen voorbij te gaan aan de beklijvende, emotioneel verlammende gevoelens van eerder met de narcist en terug één te zijn, want ze voelen zich gebroken. Zoals je hebt ervaren, is het, zelfs nadat je iemand zo hebt verlaten, meestal niet dat je gewoon met je vingers kunt klikken en eroverheen kunt gaan en gewoon verder kunt gaan met je leven.

Recover Masterclass
Klik hier voor gratis Handbook

Laten we eerlijk zijn, gezien de wereldwijde situatie zijn er nu ingewikkelde spanningen.

Kunnen de dingen nog moeilijker zijn? Misschien niet … en daarom ben ik zo blij en opgewonden om aan te kondigen dat Melanie en haar MTE-team de afgelopen maand heel hard hebben gewerkt aan het samenstellen van een gloednieuwe Masterclass.

Deze Engelstalige Masterclass bevat de kennis van meer dan tien jaar van haar ervaring om mensen te helpen genezen, hun leven opnieuw op te bouwen en te bloeien na narcistisch misbruik.

Dat is wat zij het liefst doet, andere mensen uit de diepte van pijn, wanhoop en vastzitten leiden. Melanie helpt individuen om die ketenen eraf te krijgen, zodat ze vrij in hun eigen glorie gaan om ware bevrijding en liefde te scheppen.

Het is mijn absolute vreugde en missie om je de volgende onderwerpen GRATIS te suggeren.

Uitgebreid e-book Handboek effectieve strategieën voor geen en aangepast contact, parallel ouderschap en psychisch herstellen.

En tot slot toegang tot een ongelooflijk krachtige Masterclass van twee en een half uur met Melanie. Waar we in detail de # 1-methode zullen bespreken waarmee je je kunt bevrijden als een onbevreesd, krachtig en narcistisch vrij persoon.

https://narcisme.blog/wp-content/uploads/2019/08/breek-met-jouw-narcist-en-word-vrij.mp4

Ik kan niet wachten om dit evenement met je te delen!

Ga naar het menu voor de link. Hou moed, we zijn er voor je. Ik wil nu mijn hand en mijn hart naar je uitstrekken.

Steun elkaar in de commentaren!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

Deel dit artikel met de mensen van wie je houdt en waarvan je weet dat ze zelf geen anderen uitsluiten in je gemeenschappen, zodat zij en hun families ook kunnen ontsnappen aan misbruik.

knop voor alle groeitaken

Geplaatst

in

, , ,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees