mad formal executive man yelling at camera

Melanie’s Masterclass helpt mensen te bloeien na narcisme.

Mensen die ons werk tegenkomen, hebben over het algemeen iemand nodig die luistert, begrijpt en hoop biedt dat er een manier is om een ​​einde te maken aan de nachtmerrie van vastzitten in een giftige relatie. Dit zal kunnen volgende donderdag om 18 u op Melanie’s Masterclass.

Geschatte leestijd: 3 minuten

Ze proberen voorbij te gaan aan de beklijvende, emotioneel verlammende gevoelens van eerder met de narcist en terug één te zijn, want ze voelen zich gebroken. Zoals je misschien hebt ervaren, is het, zelfs nadat je iemand zo hebt verlaten, meestal niet dat je gewoon met je vingers kunt klikken en eroverheen kunt gaan en gewoon verder kunt gaan met je leven.

Laten we eerlijk zijn, gezien de wereldwijde situatie met het virus, zijn er momenteel ongelooflijk gecompliceerde spanningen.

Kunnen de dingen nog moeilijker zijn? Misschien niet … en daarom ben ik zo blij en opgewonden om aan te kondigen dat Melanie en het MTE-team de afgelopen maand heel hard hebben gewerkt aan het samenstellen van een gloednieuwe Masterclass .

Deze Masterclass bevat de kennis van meer dan tien jaar van haar ervaring om mensen te helpen genezen, hun leven opnieuw op te bouwen en te bloeien na narcistisch misbruik.

Dat is wat zij het liefst doet, andere mensen uit de diepte van pijn, wanhoop en vastzitten leiden. Melanie helpt individuen om die ketenen eraf te krijgen, zodat ze vrij in hun eigen glorie gaan om ware bevrijding en liefde te creëren.

Het is mijn absolute vreugde en missie om u de volgende items GRATIS te suggeren.

EEN GLOEDNIEUW, uitgebreid eBook genaamd Detach From a Narcissist and Get Your Soul Back (effectieve strategieën voor geen en aangepast contact, parallel ouderschap en psychisch herstellen).

Een Engelstalige e-mailserie die veel van de moeilijke maar noodzakelijke onderwerpen over herstel van misbruik zal belichten.

En tot slot toegang tot een ongelooflijk krachtige Masterclass van twee en een half uur met Melanie. Waar we in detail de # 1-methode zullen bespreken waarmee je je kunt bevrijden als een onbevreesd, krachtig en narcistisch vrij persoon.

Ik kan niet wachten om dit evenement live met je te delen!

Registreer u nu om uw plaats in onze Masterclass veilig te stellen, zodat we wat tijd samen kunnen doorbrengen.Liefs Johan

Hou moed, we zijn er voor jou. Ik wil nu mijn hand en mijn hart naar je uitstrekken …

Klik op de link om je nu te registreren

Wat ga je met de tips uit het artikel doen? Heb je een vraag of suggestie? Laat zeker even een reactie achter:). Dank je wel! Reactie annuleren