Categorieën
Complex trauma online training Recent zelfgenezing

Recover, Heal & Thrive Masterclass helpt mensen te bloeien na narcisme.

Mensen die ons werk begrijpen, hebben over het algemeen iemand nodig die luistert, begrijpt en hoop biedt dat er een manier is om een ​​einde te maken aan de nachtmerrie van vastzitten in een giftige relatie. Dat kun je nu dankzij de recover masterclass.

Ze proberen voorbij te gaan aan de beklijvende, emotioneel verlammende gevoelens van eerder met de narcist en terug één te zijn, want ze voelen zich gebroken. Zoals je hebt ervaren, is het, zelfs nadat je iemand zo hebt verlaten, meestal niet dat je gewoon met je vingers kunt klikken en eroverheen kunt gaan en gewoon verder kunt gaan met je leven.

Laten we eerlijk zijn, gezien de wereldwijde situatie zijn er momenteel ongelooflijk gecompliceerde spanningen.

Kunnen de dingen nog moeilijker zijn? Misschien niet … en daarom ben ik zo blij en opgewonden om aan te kondigen dat Melanie en het MTE-team de afgelopen maand heel hard hebben gewerkt aan het samenstellen van een gloednieuwe Masterclass .

Deze Engelstalige Masterclass bevat de kennis van meer dan tien jaar van haar ervaring om mensen te helpen genezen, hun leven opnieuw op te bouwen en te bloeien na narcistisch misbruik.

Dat is wat zij het liefst doet, andere mensen uit de diepte van pijn, wanhoop en vastzitten leiden. Melanie helpt individuen om die ketenen eraf te krijgen, zodat ze vrij in hun eigen glorie gaan om ware bevrijding en liefde te creëren.

Het is mijn absolute vreugde en missie om je de volgende items GRATIS te suggeren.

EEN GLOEDNIEUW, uitgebreid eBook HANDBOOK (effectieve strategieën voor geen en aangepast contact, parallel ouderschap en psychisch herstellen).

En tot slot toegang tot een ongelooflijk krachtige Masterclass van twee en een half uur met Melanie. Waar we in detail de # 1-methode zullen bespreken waarmee je je kunt bevrijden als een onbevreesd, krachtig en narcistisch vrij persoon.

Ik kan niet wachten om dit evenement met je te delen!

Registreer u nu om uw plaats in onze Masterclass veilig te stellen, zodat we wat tijd samen kunnen doorbrengen.Liefs Johan

Hou moed, we zijn er voor jou. Ik wil nu mijn hand en mijn hart naar je uitstrekken …

Klik op de link om je nu te registreren

Obsessieve gedachten aan de narcist: hoe krijg je dat gestopt?

Hoe een bloeiend leven hebben na narcistisch misbruik?

Toxic relationship: Get over it ! But how when you suffer?

Trauma en traumazorg in Europa

Narcistische rijstijl: Narcisme en een slechte rijstijl

Bloeien na narcistisch misbruik – dit is uw moment

De bloeien methode voor herstel na narcistische mishandeling, hoe werkt dat?

Voeg hieronder een reactie toe! Reactie annuleren