Als je ten einde raad bent, dan gooien ze je wat kruimels.

Narcisten geven je net genoeg om je aan vast te houden. Dit is hoe ze de traumaband aan de gang houden. Ze geven je wat kruimels, zodat je wat verlichting krijgt van alle martelingen die ze je hebben aangedaan.

Ze verwarren je met hun kruimels.

Als je al zo lang geen respect en gewoon fatsoen meer krijgt, zijn een paar kruimels een welkome opluchting.

De traumaband en hun tijdelijke verandering in houding houden je vast, tientallen jaren. Je moet het patroon realiseren. Stop deze cyclus van misbruik. Onthoud je waarde, neem geen genoegen met kruimels als je het hele brood verdient.

Tot Slot

Ik hoop dat narcisme.blog je heeft geholpen om gedragingen voor u te verduidelijken. En ik weet dat je de schokkende frustratie hebt om koppel of familietherapie te proberen en echt wilt dat het werkt.

Wat ik graag zou willen doen, is je kennis laten maken met een andere manier waarop je je kunt losmaken. Stop met proberen de narcist verantwoordelijk te houden, waardoor je alleen maar wordt misbruikt. Kom thuis bij jezelf in een systeem om te helen! Dat alle verwarring en de pijn omzeilt en wegneemt van de vele jaren van proberen je relatie te doen werken en jezelf te doen groeien.

Iets wat je het vertrouwen, de kracht en de mogelijkheden geeft om narcisten, narcistisch misbruik en pijnlijke relatiepatronen los te laten.

Als je klaar bent om uit de waanzin te komen, kan ik de groeitaken niet genoeg aanbevelen.

Of als je daar meer over wilt weten en mijn healingssysteem wilt ervaren, ben je van harte welkom. Dat staat ook in het menu. En dat zal je laten zien om in stappen blijvend vooruitgang te boeken in je leven en je zult snel helderheid en echte opluchting ervaren.

Ik hoop dat dit allemaal vandaag je echt helpt te beseffen dat therapie met een narcist letterlijk niet werkt en waarom het niet werkt. En ik kijk zo uit naar uw opmerkingen en uw vragen hieronder.

Wat ga je met de tips uit het artikel doen? Heb je een vraag of suggestie? Laat zeker even een reactie achter:). Dank je wel!