kruimels

Kruimels zijn wat je krijgt als je ten einde raad bent.

Narcisten geven je net genoeg om je aan vast te houden. Dit is hoe ze de traumaband aan de gang houden. Ze geven je wat kruimels, zodat je wat verlichting krijgt van alle martelingen die ze je hebben aangedaan. Ze blijven oppervlakkig in hun gesprekken en er vormt zich geen authentieke connectie. Ze doen alsof ze luisteren, maar doen geen oprechte inspanning om je te leren kennen. Met hun acties willen ze alleen dat je obsessief aan hen gaat denken. Op die manier breekt dit je zelfvertrouwen af.

Ze verwarren je met hun kruimels.

Als je al zo lang geen respect en gewoon fatsoen meer krijgt, zijn een paar kruimels een welkome opluchting. Dan is er even wat rust.

De traumaband en hun tijdelijke verandering in houding houden je vast, tientallen jaren. Je moet het patroon realiseren. Stop deze cyclus van misbruik. Onthoud je waarde, neem geen genoegen met kruimels als je het hele brood verdient.

“Breadcrumbing” – kruimels gooien in een relatie is een vorm van emotioneel misbruik.

Het belangrijkst kenmerk van emotioneel misbruik is dat dit controle en manipulatie inhoudt. Als iemand echt van je houdt, zullen ze er direct uitkomen voor hun gevoelens in plaats van broodkruimels te laten vallen. Ook zullen ze ervoor zorgen dat je je waardig, geliefd en verzorgd voelt.

Maar dit is het geval van kruimels gooien niet de bedoeling. De bedoeling is om je aan het lijntje te houden. Het is niet wederzijds. Hier speelt ook niet de angst voor afwijzing. De bedoeling is de voordelen behouden die de relatie biedt.

Ze geven je de indruk dat ze verder in je geïnteresseerd zijn, om vervolgens te ontdekken dat ze andere verborgen en egoïstische doeleinden hebben. Ze willen niet dat je in een andere richting kijkt dan in hun richting.

De kruimel gooiers zijn ook inconsistent.

Bewust of onbewust gebruiken ze intermitterende versterking. Plotseling spoken ze weg en beantwoorden ze je berichten niet en bellen ze niet terug. Als je ze bijna bent vergeten, komen ze tevoorschijn met de bedoeling de vlam weer aan te wakkeren. Ze kunnen dit meerdere keren herhalen. Ze houden zich ook niet aan hun afspraken. Daardoor mag je hen niet serieus nemen.

Ze gooien met kruimels in periodes dat je het meest kwetsbaar bent

Dat kan bijvoorbeeld ‘s nachts zijn omdat ze weten dat je dan alleen bent. Als ze zich realiseren dat je het hebt opgemerkt dat ze alleen contact nemen op specifieke tijden, zullen ze voor een korte tijd veranderen. Dan beginnen ze opnieuw berichten te sturen die moeilijk te ontcijferen zijn want ze zijn dubbelzinnig.

Ze hebben je nodig voor tijdelijk gezelschap.

Daarom volgen ze je via sociale media zonder met jou interactie te hebben, of ze reageren gedeeltelijk. Daardoor weet je dat het niet erg diep is, en je voelt je wellicht niet zo goed daardoor. Je weet immers nog steeds niet wat ze willen. Als ze je complimenteren, is dat omdat ze iets van je nodig hebben en niet omdat ze willen dat je je beter voelt.

Ze willen altijd seks

Eerst vullen ze je hoofd met leugens zoals dat ze je missen. Dan ontmoet je elkaar en ze willen elke keer dat je fysiek met hen wordt. Ze zijn alleen geïnteresseerd in je lichaam om hun eigen behoeften te bevredigen.

Ze stellen vragen als: “Wat ben je op dit moment aan het doen?”

Deze vraag is bedoeld om je in staat te stellen uitgebreid te praten over jouw huidige activiteiten terwijl ze alleen maar luisteren. Ze spelen de goede luisteraar, omdat ze weten dat luisteren een impliciet compliment is, maar ze hebben een verborgen agenda.

Ze sturen flirterige emoji’s of gebruiken veel gif’s

Sommigen van hen sturen emoji’s die op flirten of een sensuele activiteit suggereren. Als ze dit regelmatig sturen, betekent dat dat ze iets willen.

Verbreek de banden met wie kruimels gooit naar jou!

Zodra je je realiseert dat ze je hebben meegenomen voor een ritje, dat ze je in de maling hebben genomen, moet je zo snel mogelijk de banden met hen verbreken. Het kan hen immers niet schelen hoe diep de relatie is, of dat je je gekwetst voelt.

Zo krijg je opnieuw controle over je emotioneel welzijn. Belangrijk is van hier eerlijk te zijn tegenover jezelf. Hoe pijnlijk het ook is om onder ogen te zien, maar als ze niet eerlijk zijn geweest en je hebt hun gedrag niet zien veranderen dan werd je gebruikt.

Zorg ervoor dat je hun acties repliceert, zodat je ze in de war kunt laten.

Je kunt net hetzelfde doen zoals afspreken en niet verschijnen. Dan zullen ze hun spelletjes snel beu worden. Onthoud echter dat ze met je gevoelens hebben gespeeld omdat ze niet bij je willen zijn. Zorg er voor dat ze weten dat je ook andere vrienden hebt, in nieuwe personen bent geïnteresseerd. Zeg altijd tegen jezelf dat je het beste verdient en dat je niet moet smeken om liefde, zorg en aandacht.

Kruimels gooien is een manier om iemand verliefd te laten blijven.

Ze hebben jou geselecteerd als hun plan B. In wezen zijn ze niet beschikbaar voor een goede relatie. Laat je niet verleiden door hun trucs want de relatie zal alleen maar giftiger worden.

Tot Slot

Ik hoop dat “narcisme.blog” je heeft geholpen om gedragingen voor je te verduidelijken. En ik weet dat je de schokkende frustratie hebt om koppel of familietherapie te proberen en echt wilt dat het werkt.

Wat ik graag zou willen doen, is je kennis laten maken met een andere manier waarop je je kunt losmaken. Namelijk door zelfgenezingsmiddelen. Stop met proberen de narcist verantwoordelijk te houden, waardoor je alleen maar wordt misbruikt. Kom thuis bij jezelf in een systeem om te helen! Dat alle verwarring en de pijn omzeilt en wegneemt van de vele jaren van proberen je relatie te doen werken en jezelf te doen groeien.

kruimels
Als je meer dan kruimels wil kijk dan hier!

Iets wat je het vertrouwen, de kracht en de mogelijkheden geeft om narcisten, narcistisch misbruik en pijnlijke relatiepatronen los te laten.

Als je klaar bent om uit de waanzin te komen, kan ik de groeitaken niet genoeg aanbevelen.

Of als je daar meer over wilt weten en mijn healingssysteem (het systeem dat ikzelf gebruik) wilt ervaren, ben je van harte welkom. Dat staat ook in het menu. En dat zal je laten zien om in stappen blijvend vooruitgang te boeken in je leven en je zult snel helderheid en echte opluchting ervaren.

Ik hoop dat dit allemaal vandaag je echt helpt te beseffen dat therapie met een narcist letterlijk niet werkt en waarom het niet werkt. En ik kijk zo uit naar uw opmerkingen en uw vragen hieronder.

Veel mensen geven de heerschappij over het einde van hun giftige relatie aan de narcist.

Zelfgenezend Vermogen Activeren? 15 Praktijktips & Uitleg

Inspiring Single Parents in the Media.

Gratis bronnen

Scheve persoonlijke ontwikkelingsrelatie neigt tot lijden.

Tips van een specialist in traumaverwerking van kinderen

Traumaverwerking: de meest gestelde vragen


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees