Wees de meester van jouw geest.

De betekenis van jouw leven: Wees de meester van jouw geest.

“De waarheid is dat elk mens beslist hoe ze hun leven gaan leven, omdat we allemaal beslissen welke betekenis we geven aan elk moment in ons leven. We beslissen niet wat er gebeurt, maar we bepalen wel hoe we het laten zien. In die zin ben je de meester van jouw geest.”

De betekenis van je leven — Word Meester van je geest.

Het lijkt er tegenwoordig op dat steeds minder mensen verantwoordelijkheid nemen voor hun leven.

Het lijkt erop dat steeds minder mensen hun emoties beheersen.

Ze creëren hun leven niet.

Ze laten het leven toe en zij voeren het uit.

Hun problemen worden aan iedereen en alles toegeschreven, maar ze nemen nooit verantwoordelijkheid voor hun eigen leven.

Het belangrijkste is dat ze nooit verantwoordelijkheid nemen voor hoe ze zich voelen.

Lukt het leven JOU of gebeurt er iets VOOR jou?

Het antwoord dat u aan die vraag geeft, zal uw leven vormgeven.

Gelooft u dat alles gebeurt om een ​​reden die u op de één of andere manier ten goede komt?

Of geloof je dat het leven moeilijk is en ben je overgeleverd aan een kleinigheidje dat ‘geluk’ heet?

Als elke pijnlijke ervaring in je leven daadwerkelijk werd gestuurd om je te helpen, om je sterker te maken, om je wijzer te maken, om je beter te maken wat is het gevolg dat je dan zou geven?

Van gedachtenmanipulatie weglopen om te transformeren na een narcist.

Wanneer de uitdaging waar je voor staat werd gestuurd om je sterker te maken?

Wat als de moeilijke persoon daadwerkelijk is gestuurd om je iets te leren?

Compassie, geduld, een herinnering aan hoe je mensen niet moet behandelen …

Wat als het verlies dat je ervoer, werd verzonden om je het leven meer te laten waarderen?

De manier waarop we over alles in ons leven voelen … IS ONS LEVEN.

De waarheid is dat elk mens beslist hoe ze hun leven gaan leven, omdat we allemaal beslissen welke betekenis we geven aan elk moment in ons leven. We beslissen niet wat er opduikt.

Maar we bepalen zelf hoe we opdagen.

We bepalen niet de omstandigheden die elke dag aankomen.

Maar we beslissen absoluut hoe we zullen reageren op elke omstandigheid. Door onze reactie ben je al dan niet de meester van jouw geest.

Er bestaat niet zoiets als de werkelijke realiteit. Er is alleen onze perceptie van de realiteit. Denk daar eens over na.

Er bestaat niet zoiets als realiteit. Er is alleen jouw versie ervan.

Als je denkt aan iets of een evenement, zal je versie ervan, of je mening erover, compleet anders zijn dan bij veel andere mensen.

Twee mensen konden dezelfde gebeurtenis bijwonen, dezelfde dingen zien, met dezelfde mensen spreken en met volkomen tegengestelde gedachten over die gebeurtenis vertrekken, als ze de mensen die ze spraken leuk vonden, als ze genoten van de gebeurtenis.

klik voor meer info

Hoe kan dit zo zijn.

Het was hetzelfde evenement?

Het is een interpretatie. De betekenis die beide mensen aan het evenement gaven, is anders.

Die betekenis is gebaseerd op een leven van conditionering, een leven van het absorberen van meningen van anderen en het dan vormen van onze eigen meningen, maar het punt is dat we die betekenis BESLUITEN.

Bob Marley zei dat sommige mensen dansen in de regen, anderen worden gewoon nat.

Hetzelfde geldt voor alles in het leven. Sommige mensen sjokken door het leven, ze komen langs.

Anderen leven het LEVEN, ze maken er het beste van, ze waarderen de kleine dingen, die een GROOT verschil maken in hun leven.

Maar maak je geen zorgen over wat andere mensen doen.

Wat doe jij? Waardeer je al het goede in je leven? Kijk je elke dag naar het goede?

Als je wakker wordt VERWACHT je dan grote dingen die elke dag zullen komen? Voelt u mededogen wanneer iemand handelt op een manier die niet aan uw normen voldoet?

klik voor meer info

Gelooft u dat elk moeilijk moment in uw leven is verzonden om u sterker te maken en op de één of andere manier uw leven te verbeteren?

Elke betekenis die je geeft, aan alles in je leven, MAAKT JE LEVEN.

Kies betekenende betekenissen, want hoe beter je betekenissen geeft, hoe beter je leven!

Hoe sterker je betekenissen, hoe meer meester van jouw geest!

Hoe sterker je leven!

Het zijn onze beslissingen en niet onze omstandigheden die ons leven en onze uitkomst beheersen.

Ben je het beu bent om je slachtoffer te voelen, dan is het vandaag een  goede dag om de pijn te doen stoppen.

We hopen dat deze post over onoverwinnelijk worden  je van dienst is! Als je het goed vond, vergeet dan niet om het te delen.

Zoals altijd, heel erg bedankt voor het zijn van een mooie ziel. Wil je deze post liken en sharen? Zo kunnen we het bewustzijn doen groeien en waarde bij elkaar toevoegen

Narp

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’. 

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Bekijk haar programma: http://bit.ly/herstelprogrammaMTE

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • communicatie
 • communicatie met de narcist
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • werktuigen voor veerkracht weerbaarheid hulpeloosheid

Narcisten gebruiken apps om te bedriegen, je kunt hen ontdekken.

Zovelen die met een giftige narcist of psychopaat zijn uitgegaan of leven, hebben de triangulatie en het bedrog meegemaakt en… Read More

 • alleenstaande ouder
 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • Transformeren naar geluk na misbruik door een narcist
 • zelfgenezing
 • zelfliefde

Als onze relatiepartners niet groeien helpt het ons niet.

Er is ons een idee over relaties verkocht dat niet in ieders relatiecontainer past.​​Nu ik officieel gepensioneerd in mijn leven… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing
 • zelfzorg

EFT een dagelijkse tool om je emoties te verlichten. (taak)

Dus vandaag wil ik met jullie informatie delen om emotionele energie los te laten met EFT, die in ons lichaam… Read More

%%footer%%