Workshop: Zorgt een misbruiker voor chaos gedurende de feestdagen?

Misschien heb je te maken gehad met verdeeldheid in je familie of een relatiebreuk met een liefdespartner. Misschien ervaar je gevoelens van buitengewone eenzaamheid, of de schuld en verplichting van de verwachtingen van andere mensen. Zorgt een misbruiker in je leven voor chaos tijdens vakanties? Hier volgt een veel gevolgde suggestie voor jou! Namelijk de Healing Holiday Heartbreak workshop.

Je hebt misschien ruzie gehad met je familie of een relatie verbroken met je vriend of vriendin. Misschien voel je je erg eenzaam of schuldig en heb je het gevoel dat je aan de verwachtingen van anderen moet voldoen. Verpest een misbruiker in je leven de sfeer tijdens vakanties?

Healing Holiday Heartbreak
Melanie Tonia Evans

Ik ben zo blij dat ik je deze komende feestdagen u mijn steun kan bieden tegen de acties van uw misbruiker met een bijna gratis workshop op 3 december – Healing Holiday Heartbreak. Dit evenement is in het Engels en wordt geleid door Melanie Tonia en duurt 4 uur. 

Het doet me genoegen u een krachtig instrumentarium te kunnen geven dat u zal helpen uzelf te beschermen tegen de belachelijke en wrede streken van narcisten en toxische personen. Zij kiezen er speciaal voor om pesterig te doen, wat ze graag doen, tijdens de feestdagen.

De mate waarin je geniet van de feestdagen hangt natuurlijk af van de innerlijke rust die je ervaart en het feit dat een toxische persoon aanwezig is op een feest maakt je bijna afhankelijk van zijn of haar humeur. Bovendien ga je na deze workshop zult u bekend zijn met hoe u hiermee moet omgaan. Daarom registreer je snel want de plaatsen zijn beperkt en lopen snel vol.  

Invloedrijke wendingen met Healing Holiday Heartbreak workshop

Dit jaar zul je niet alleen tijdens de feestdagen verdrietig zijn, maar je zult ook enkele kleine wendingen in je leven maken die je toestemming geven om:

Gezonde en formidabele grenzen te stellen.  Je kunt je schuld- en verplichtingsgevoelens los te laten en duidelijkheid krijgen over hoe je je kunt losmaken, defuseren. Bovendien ga je je macht terug kunt nemen van misbruikers. 

Als je gescheiden en kapot bent van het feit dat je wordt vervangen door nieuwe voorraad, kun je pijnlijke gevoelens loslaten, zoals schuld, gebrokenheid en schaamte. Je kunt je ziel, gezond verstand en levenskracht terugkrijgen. Je kunt je alleen-zijn in een krachtige bevrijdingservaring en emotionele groei veranderen. Hoe klinkt dit?

KLINKT GEWELDIG! NEEM ME MEE OM ME AAN TE MELDEN

Een gratis bonus bij registratie.

Niet alleen krijg je deze spannende, levensveranderende workshop die je enthousiasme zal doen toenemen. Je krijgt ook een bonus die gratis is. 

Deze gratische bonus zal zielsverruimend zijn op de verheffendste manieren. Het gaat erom je nieuwe jaar te resetten naar grotere hoogten dan enig nieuw jaar dat je ooit bent binnengegaan. 

In een toekomstige e-mail na je registratie, dichter bij de start van het evenement, zal Melanie precies aankondigen wat dit is! Maar je hebt alleen toegang tot de code voor dit bonusevenement binnen de Healing Holiday Heartbreak Workshop, als je je nu registreert.

Het bedrag dat u voor registratie voor dit evenement kwijt bent, ligt tussen de 3 en 99 dollar. Je kunt het bedrag zelf kiezen volgens wat jij wilt betalen. En je krijgt dan ook toegang tot de bonus.

Als je een andere vakantie wilt met vieringen waar jij en je familie van zullen genieten, en een reset naar een nieuw jaar wilt, sluit je dan aan bij mij en duizenden anderen online. We zien uit naar je participatie tijdens de workshop, maar die is niet verplicht. Je krijgt ook de kans om vragen te stellen.

We kunnen kiezen voor een beter leven door nee te zeggen tegen het mishandelen van anderen en een egocentrische levensstijl, en ja te zeggen tegen onze eigen vrijheid, net zoals het recht op een gezond en gelukkig leven. Het is een goed moment om nu te beginnen, aan het begin van de kersttijd.

▶️ Meld je HIER ◀️ aan voor deze Healing Holiday Heartbreak Workshop van Melanie.

Dan mogen we deze tekst met iemand anders delen die het moeilijk heeft, want in het verheffen van anderen, verheffen we onszelf!

NARP Herstelprogramma voor narcistisch misbruik.

Melanie Tonia Evans 3 sleutels tot bloei na narcistisch misbruik. video

Minder moeite om vreemden te vertrouwen online!

Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Voorbereiding feestdagen en vakanties: je losmaken van de narcist!

Slachtofferschap een sterk gevoel gedurende de feestdagen.

Hoe vermijdt u dat uw feest door giftige mensen wordt kapot gemaakt?


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.581 andere abonnees