Het misbruikerprofiel: Wie zijn de misbruikers?

Wie zijn de misbruikers?

Hollywood misbruikers (de personages die je ziet in de film) zijn gemakkelijk te herkennen.

Ze kunnen grijnzen of spreken met een dreigende toon. In het zwart gekleed kunnen ze een onverzorgd uiterlijk hebben.

Ze worden vaak afgeschilderd als onaantrekkelijk excentriek. Het zijn meestal mannen.

Belangrijk is dat ze bijna uitsluitend worden afgeschilderd als consequent smerig, consequent boos en samenhangend gewelddadig of kwetsend.

Het is begrijpelijk waarom scenarioschrijvers niet de tijd of een goed genoeg publiek hebben om een ​​’slechterik’ uit te beelden als iets geavanceerder dan alleen dat … slecht.

Het echte leven is niet zo. Echte misbruikers zijn niet zo gemakkelijk te herkennen.

Levensechte misbruikers, niet de acteurs of personages komen uit alle lagen van de bevolking, alle religieuze en etnische achtergronden.

Misbruikers zijn rijk en arm, mannelijk en vrouwelijk. Ze kunnen jong of oud, lang of kort, slim en dwaas, aantrekkelijk en onaantrekkelijk zijn.

In tegenstelling tot de manier waarop misbruikrelaties worden geportretteerd in de populaire cultuur, zijn de meeste situaties in het echte leven niet zo duidelijk.

Ondanks hun diversiteit hebben bijna alle misbruikers enkele dingen gemeen:

Misbruikers zijn gewone mensen. Misbruikers zijn niet puur kwaadaardig. Ze zijn niet zoals de slechteriken in de films. Het zijn gewone mensen.

Wanneer een crimineel wordt aangehouden, zullen er vaak buren zijn die zullen zeggen: “Ze leken als een normale persoon”.

Beledigende mensen zijn moeilijk te herkennen. Beledigende mensen zijn net als de persoon naast de deur, omdat beledigende mensen de persoon naast de deur zijn.

Misbruikers misbruiken niet iedereen.

Als ze dat deden, zouden ze gemakkelijk te herkennen zijn.

Ze zouden allemaal al in de gevangenis zitten, verbannen worden door de gemeenschap of zich inzetten voor een lokale psychiatrische afdeling.

Echte misbruikers zijn selectief in wie ze mishandelen.

Slachtoffers van geweld zijn meestal iemand in de buurt, die machteloos is om wraak te nemen of niet bereid is om het misbruik te melden.

Misbruikend gedrag wordt meestal achter gesloten deuren gehouden en beperkt tot momenten waarop er geen objectieve getuigen zijn.

Iemand die je mishandelt, kan alleen jou mishandelen en een modelburger voor iedereen zijn.

Misbruikers misbruiken niet de hele tijd.

Hoe verstevigen de misbruikers de relatie met het slachtoffer?

Dit is alleen logisch, want als ze dat niet doen, zou niemand lang bij hen blijven en zouden ze allemaal alleen wonen.

De meeste mensen die zich schuldig maken, gedragen zich niet altijd of in de meeste gevallen abusief.

Echt misbruik is sporadisch, intermitterend, af en toe, tijdelijk en wordt alleen aangehouden voor korte uitbarstingen.

Het vergt niet veel mishandeling om een ​​persoon voor een lange tijd te terroriseren of te demoraliseren.

Het komt vrij vaak voor dat iemand die misbruik maakt zich meestal normaal  gedraagt ​​en zelfs aardig, beleefd, bescheiden, genadig, genereus, toegewijd of verontschuldigend is in perioden tussen en onmiddellijk volgend op episodes van mishandeling.

Dit is vaak hoe een persoon die misbruik maakt van een slachtoffer dat slachtoffer dichter bij zichzelf brengt tussen de uitbarstingen.

Het komt in deze perioden ook vaak voor dat iemand die misbruik maakt, zijn eigen geschiedenis wil “herschrijven”.

Dat een misbruiker probeert zijn slachtoffer te beïnvloeden om gebeurtenissen uit het verleden verkeerd te presenteren of te negeren gebeurt ook.

Het is een manier om zichzelf te rechtvaardigen of om te gaan met ongemak over hun misbruik.

Het slachtoffer speelt vaak mee, is dankbaar voor een periode van rust, “laat slapende honden liggen” en hoopt geen verdere uitbarstingen uit te lokken.

Misbruikers hebben een slachtoffer nodig!

Dit is een van de meest over het hoofd geziene kenmerken van misbruik. Waar geen slachtoffer is, kan er geen sprake zijn van misbruik.

Daarom is het verwijderen van het slachtoffer uit een abusieve situatie vaak veel gemakkelijker en effectiever dan het in bedwang houden van de dader.

De meest effectieve aanpak voor het uitschakelen van misbruik beginnen en eindigen vaak met het slachtoffer dat actie onderneemt om zichzelf te beschermen.

Hebt u ervaringen met het uitschakelen van misbruik, laat het onze lezers weten. Dank je wel.

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’. 

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Schrijf in voor haar gratis workshop:http://bit.ly/MelanieMarch18

Share
Leave a Comment
%%footer%%