Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Welke vaardigheden, attitude en waarden zoek je in een partner? +audio

Hier na vind je voorbeelden van waarnaar mensen op zoek zijn in een partner.

Ik zoek een partner die geduldig is en probeert te begrijpen wanneer ik het moeilijk vind om mijn gevoelens of frustraties te uiten en bespreken. Omdat ik uit een huis kom waar ik niet veilig over mijn gevoelens kon praten, is het soms moeilijk voor mij om mijn gevoelens gewoon op een gezonde manier te uiten.
Een partner die in zijn of haar poging me verantwoordelijk te houden, kan dat op een liefdevolle manier doen en heeft geduld met ons.
Ziet me, hoort me, gelooft in me, respecteert en steunt mijn dromen, wijst op mijn tekortkomingen, fouten, met gratie, staat open voor moeilijke gesprekken, is een bouwer van onze dromen, heeft haar eigen dromen en staat volledig achter mijn dromen.

Ik zoek een partner die zowel mijn licht ziet als mijn donker en houdt een liefdevolle, niet-oordelende ruimte voor beide delen van mij.

Een partner die me verantwoordelijk houdt voor mijn daden, maar geduldig is met mijn vooruitgang terwijl hij trouw blijft aan zijn grenzen.
Ik ben op zoek naar een partner die geduldig is en me verantwoordelijk houdt tijdens mijn genezingsreis. Die mijn grenzen respecteert en zich inzet voor het ontwikkelen van een liefde die is gebaseerd op integriteit en wederzijds respect.
Wie me ziet, hoort me en begrijpt me. Met wie ik samen een veilige ruimte kan maken waarin alles mag zijn, zoals ieder van ons is met al zijn vreugde, zijn bruisen, zijn licht maar ook zijn schaduw en angsten. En tegelijkertijd met veel lichtheid, coherentie en harmonie.

Ik ben op zoek naar een partner die bereid en open is om mijn perspectief te horen en nieuwsgierig is in plaats van defensief.

Iemand is op zoek naar een partner die een veilige ruimte voor hen kan bieden om te groeien, emotioneel bewust te zijn en te investeren in het samen doorwerken van dit ding dat leven heet. Op dezelfde manier mezelf verantwoordelijk houden om hetzelfde te doen, omdat liefde wederkerig is.
Een partner die emotioneel volwassen is of op weg is dit te worden. Bovendien is hij of zij bereid om hun denken en verwachtingen voor de gezondheid van al hun relaties in twijfel te trekken.
Ik ben op zoek naar een partner die zelfbewust is. Daarbij is hij of zij ook bereid om het genezingswerk te doen en die in staat is om op een gezonde en volwassen manier door conflicten heen te werken.
Die bereid is om deel te nemen en ons leven samen te integreren op een manier dat we zowel ondersteuning kunnen bieden als elkaars groei individueel en samen kunnen vieren. Woorden en daden stemmen overeen in een omgeving die vrij is van schaamte en oordeel.

Ik zoek een partner met wie ik een veilige ruimte kan maken om me open te stellen, kwetsbaar te zijn, elkaar vast te houden.

Maar ook om elkaar te duwen om te groeien. Iemand die bereid is om de zware delen los te laten die ons niet dienen en wat we willen scheppen voor onze toekomst. Hij moet weten hoe hij effectief moet praten met me, en zo niet, bereid zijn om dat te leren.
Ik ben op zoek naar een partner die me op de liefdevolste, geduldige, groeigerichte manier aanspreekt en samen een veilige ruimte maakt voor ons beiden om te groeien.
Ik ben op zoek naar een partner die mijn overwinningen viert. En die met humor en lichtheid opduikt in een moeilijke situatie. Wie kan me bellen als ik me slecht gedraag.
Deze persoon zoekt een partner die haar accepteert zoals zij is, maar zich ook inzet voor wederzijdse groei en ondersteuning. Die wil werken aan vertrouwen, en zichzelf niet al te serieus neemt.
Ik ben op zoek naar een partner die bereid is om eerlijk te zijn, openlijk communicatief, bereid om samen door obstakels heen te werken en persoonlijke overwinningen te vieren om vrede te ontwikkelen, niet alleen in ons individuele zelf, maar in onze relatie als geheel.

Wie zichzelf goed kent en heeft kunnen kijken naar een van hun trauma’s uit het verleden enz.

Die aardig is, zelfbewust en met wie ik kan groeien.
Die nieuwsgierig en geduldig is en ernaar streeft om samen te genezen en te groeien.
Die me mijn verleden niet kwalijk neemt en erop vertrouwt dat de vrouw die ik mezelf tegenwoordig presenteer, de vrouw is die ik vastbesloten ben te zijn.

Welke partner zoek je of probeer je in je partnerschap te ontwikkelen? Laat het ons weten in de commentaren.

Lees Meer

verhoudingen

Geplaatst

in

, , ,

door

Tags:

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees