Wat doe je met Zelf-Sabotage? Is dat niet de demon van je leven?

Wat doe je met Zelf-Sabotage? Is dat niet de demon van je leven?

De demon van Leven = Zelfsabotage.

Hallo, mijn vrienden. Ik praat met u met grote passie vandaag met een nieuw artikel over narcisme en gezonde zelfliefde. Hier ga ik dieper in op de zelfsabotage waarvan de narcist gebruik maakt, en hoe je ervan gered kunt worden.

Ik heet je van harte welkom en wil je alvast vertellen — je bent indrukwekkend dat je hier bent. Ik ben blij met mijn lezerspubliek, omdat het meestal mensen zijn die nog in de misbruikrelatie zitten en aan zelfsabotage doen, die ik dan kan helpen.

zelf-sabotage
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Dat weet ik, omdat ze me persoonlijke berichten sturen via messenger dat ze nog te bang zijn om openlijk te reageren of omdat ze nog twijfelen of ze hun ex-narcist moeten blokkeren op Facebook.

In aanvulling daarop gaan we vandaag enkele waardevolle informatie geven. Wij zullen u helpen om een exorcisme van de demon van zelfsabotage te doen, want dat is het meest destructieve ding dat bestaat in het leven waarvan de narcist gebruik maakt.

Hier is het ding dat ik wil dat jullie begrijpen dat is de sleutel tot uw resultaten die je krijgt op dit moment.

Je bent de sleutel tot de betere resultaten die je gaat krijgen in de toekomst.

Je bent de sleutel tot het begrijpen waarom je de problemen van het verleden hebt. Soms als onze problemen opvallend zijn, soms als ze te gek zijn, duurt het een tijdje en een beetje werk om in de spiegel  te kunnen kijken en te zeggen: “Hallo, mijn jongen.  Bedankt voor de resultaten. ” 

De realiteit is dat je die zelf op een manier creëert. Of het was direct of indirect, u hebt ze zelf gemaakt. Je hoeft je daarom niet schuldig te voelen, angst te hebben dat het opnieuw zal gebeuren, je verplicht voelen om er mee door te doen, of te geloven wat de narcist over jou zegt.

Noch hoef je te denken dat je medelijden moet hebben met de narcist, omdat je de situatie ook gecreëerd hebt.

Ik heb gesproken met veel mensen door de jaren heen die zelfs in misbruik relaties hebben gezeten zoals  ik, of ze hebben deze relaties aangetrokken die beledigend zijn, maar het feit is dat wij mensen zijn die mensen uitnodigen om wat voor reden in ons leven, omdat het zo’n sprookje lijkt en het zo harmonieus aanvoelt in het begin.

zelf-sabotage
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Ik heb ervaren zoiets als dat ook in mijn verleden, en ik ben gewoon je iets aan het vertellen. Het maakt niet uit wat de resultaten zijn dat je krijgt, maakt niet uit welk deel van je leven je ervaart op dit moment, je bent het aan het creëren, en dat geeft je de kracht om het te veranderen.

Vandaag gaan we praten over de exorcisme van het wegwerken van de demon van zelfsabotage, zodat u kan maken wat je wilt.

Het eerste wat ik wil doen in dit exorcisme vandaag is ik wil dat je je ontdoet  van het woord “sabotage.” Veel mensen, ze kijken in hun leven, en ze creëren een woord als “sabotage”, en automatisch creëert dit een beeld alsof het volledig iemand anders is die dat doet, iemand die hen saboteert.

Maar de realiteit is dat we ons kunnen ontdoen van het woord “sabotage”, en we kunnen het gewoon  de resultaten noemen die je nu maakt.

De realiteit is dat je de producent bent van de effecten in je leven op dit moment.

Of u van die resultaten houdt of als u niet van die resultaten houdt, het zijn de resultaten die u krijgt.

Als je in het bedrijfsleven bent en je ontvangt niet de hoeveelheid geld die je wilt, de hoeveelheid geld die je maakt zijn de resultaten die je krijgt.

Wanneer je geld verliest, het verlies van geld zijn de resultaten die je nu krijgt. Indien je 100.000  euro per maand verdient, de resultaten die je krijgt zijn 100.000 per maand.

Als je een mooie relatie hebt, de resultaten die je krijgt, is een mooie relatie. Als u een slechte verbinding hebt, zijn de resultaten dat u krijgt een slechte verhouding.

Wanneer je veel geld, vrienden, tijd vrijheid, financiële onafhankelijkheid, constante meer belangrijke groeiende overvloed in je leven aantrekt dan zijn dat de resultaten die je krijgt.

Bijvoorbeeld ook dat mensen graag werken met jou  dat zijn de resultaten die je krijgt. Als je lichaam is hoe je wilt, is dat ook een deel van de resultaten als gevolg van daar tijd en energie in te stoppen die je krijgt.

Nu we nadenken over de resultaten die je krijgt, waarom ga je niet gewoon opschrijven wat die zijn?

Zoals mijn narcist me  bedriegt, liegt tegen me, verwijt me, zegt dat ik hem bedrieg, steelt huishoudelijk geld. Doet niets in het huishouden. Misbruikt me enz.

Als je gaat door dit artikel, als je beweert de mogelijkheden te zien hier op mijn website voor verandering stap per stap ga dan door het materiaal. Waarom ga je niet gewoon een wit blad papier nemen en zeggen: “de resultaten die ik krijg,” en beginnen met het definiëren van die resultaten die je krijgt in je leven.

Als u niet van de resultaten  houdt, dan begint u  een plan te maken voor hoe u de resultaten gaat veranderen.  Dat is hoe je de demon van zelfsabotage kwijt geraakt.  Je bent gewoon in  het creëren van deze resultaten dagelijks, en je verschillende effecten te produceren.

Maar door het veranderen van je overtuigingen, het veranderen van uw woorden, het veranderen van uw acties, en het veranderen van uw plannen zul je je leven dat worden wat je overtuigen, woorden, acties en plannen zijn. Is dat zinvol voor u?

Vijf sleutels voor resultaten en het wegwerken van deze demon van zelfsabotage.

Wat ik nu wil doen is dat ik wil hebben over vijf sleutels tot het creëren van verschillende resultaten en het wegwerken van deze demon dat we een beest noemen, maar is gewoon bij onszelf beslissen om de dingen te doen die we anders willen doen.

Ik hou van het verantwoordelijkheidsmodel waar we naar onszelf kijken en we kijken in de spiegel. Dat kunnen we intensiveren. Telkens als we de badkamerdeur openen kijken we in de spiegel, en we zeggen: “Hé daar, baas. Hoe doet u het?” 

Dank je voor de resultaten die ik krijg vandaag en ook voor de resultaten die we niet krijgen op de juiste manier, laten we enkele plannen maken en/of laten we de vroegere plannen veranderen.

” Ik ben een grote gelovige in de wet van aantrekking, maar gedaan in de goede richting. De wet van aantrekking betekent ook creatieve gedachten, echt gedetailleerde plannen, praktische doelen, en veel actie en gericht werk. Ik geloof dat u de macht hebt om om het even wat te creëren. Soms geloof ik dat je letterlijk alles kan organiseren.

1. Het probleem toegeven.

Ik denk dat de eerste stap, en dit is beginsel nummer één, om betere resultaten te creëren in je leven is als je een probleem hebt, om het toe te geven. Ik denk dat veel van ons, wat we doen in verschillende delen van ons leven is dat we de neiging hebben om andere mensen de schuld voor onze problemen te geven.

Je kunt het ook zo bekijken over de schuld in een relatie bijvoorbeeld 100% een cognitieve vervorming is. Maar de verantwoordelijkheid ligt nog steeds 100% van de tijd bij jou. In principe is leven dikwijls lijden. Maar dat lijden is ook een proces tot groei.

We zijn het gewoon om de schuld voor onze problemen aan andere mensen te geven. Maar zeker als het over een persoonlijke relatie hebben zijn we een co-creator. (mede-schepper)

Als het over een evolutie gaat in de maatschappij hebben de politici en de ondernemers een grotere macht, evenals de media om in de richting van narcisme of in de richting van solidariteit te gaan.

Maar ook daar moeten we naar onszelf kijken.

Wij hebben geen behoefte aan zelfbeschuldiging, maar ons wel afvragen wat is het deel dat ik anders kan doen. Wat is het deel dat ik heb veroorzaakt.

” Met andere woorden, welk deel van deze relatie, dit bedrijf, dit resultaat dat ik anders wil creëren, welk deel geef ik-vorm?

 Voor die dingen die we niet doen op de juiste manier kunnen we bereid zijn te zeggen: “Ja, we hebben een probleem daar. Ja, we doen dit niet in de goede richting.”

 “Jawel, ik kan dit veranderen.” Toch heb ik de bevoegdheid om dingen anders te doen. Ik heb de mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen; ” Ik heb de bevoegdheid om dit patroon dat niet de resultaten produceert  af  te bouwen.”

Toegeven dat we een probleem hebben  en dat we kunnen veranderen is de eerste stap tot het creëren van overwinning en het creëren van betere resultaten die we willen in ons leven.

Ik wil dat je de resultaten krijgt die je wilt, niet meer de resultaten produceert die u niet wilt. Is dat zinvol? Dat is het uitgangspunt nummer één, is toegeven dat we een probleem hebben. Dat is de eerste stap in de mogelijkheid om dat probleem te veranderen.

Dat wel zeggen dat je bang bent voor verandering dat je bang bent van bij te leren dat je bang bent nee te zeggen dat je je verplicht voelt tegenover familie enz.

2. Zoek hulp van therapeute, mentor, coach, outreacher, ervaringsdeskundige enz.

Uitgangspunt nummer twee is om hulp te zoeken van een mentor, van experten, van boeken, van mensen die wijsheid hebben in dit gebied dat we niet kennen. Sommigen houden van het bestuderen van martiale kunsten.  Dus laten we zeggen dat ik martiale kunsten wil studeren.

Ik wil iets leren, en ik ben vast komen te zitten op een bepaald gebied, laten we zeggen dat ik veel sparring of veel vrije energieoefeningen doe met mensen.  We doen bijvoorbeeld Chi-sau en kung fu, en iemand blijft iets naar mij gooien, en ik heb geen mogelijkheid om het te doen stoppen.

Je kunt  genoeg uitgangspunten weten op dit punt maar de meerderheid van de tijd, kun je  komen met iets wat gaat werken in een meerderheid van de gevallen voor die specifieke aanval.

Maar de realiteit is dat de meeste mensen die excelleren op een bepaald domein veel mentoren hebben en zelf ook veel lezen.

Een meer natuurlijk ding om te doen is om iemand te vragen die dat probleem niet heeft en om te zeggen: “Hé, hoe doe jij dat?” Het is een manier om de leercurve te versnellen op  een gebied van je leven waar je niet de resultaten behaalt die u wilt produceren.

Als je niet steeds opnieuw narcisten wilt aantrekken ga je moeten doen wat mensen doen die niet in de narcistische val trappen.

Dan ga je de drie elementen moeten bestuderen; de narcist, de prooi en de interactie tussen beide.

Ik had een bewustwording in het afgelopen jaar, waar ik keek naar enkele gebieden in mijn leven, en ik was als: “weet je wat, in dit gebied van mijn leven hier, krijg ik niet de resultaten die ik wil produceren. Ik produceer de resultaten die ik niet wil. Hoe verander ik deze resultaten? “

foto bij post van narcisme.blog VKoN met als titel
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

In plaats van te proberen om het zelf te doen, wat ik deed, was ik ging, en ik vond mentoren, en ik vond mensen die dit probleem hadden in het verleden en het nu niet meer hebben. Met andere woorden, ik zoek naar mensen die hetzelfde probleem hadden en vraag hen hoe ze dat specifiek hebben veranderd.

Ze hebben bewezen dat er een oplossing is, daar ze zichzelf hebben kunnen veranderen.

In de handeling van het veranderen, hebben zij bewezen dat er een oplossing te vinden is en zij hebben ook een gevestigde weg bewezen om dat gedaan te krijgen. Niet één maal  maar gedurende een lange periode.

Wat je kunt doen dat is naar een expert gaan in jouw probleem en vragen of hij advies heeft op een bepaald gebied in jouw leven? Welke stappen moet je dan ondernemen en hoe heb je dat gedaan?

Meestal geven ze dan enkele boeken om te lezen, je volgt wat advies op en rapporteert hen, ze kunnen je zeggen om een specifieke workshop te volgen, of toe te treden tot een forum.

Ze kunnen ook alternatieve oplossingen geven. En je doorsturen voor een diagnose van een specifiek probleem.

Na zo’n advies ben je dan meestal in staat om ‘een brug’ over te steken. Dan heb je nog wel wat nazorg en dien je specifieke zaken te blijven monitoren bijvoorbeeld in een dagboek.

Dat is de realiteit van je leven. Niets verandert zo maar vanzelf ten goede. En als je het zelf niet kunt veranderen ga je naar een expert.  Je gaat niet naar een expert of een therapeut om hem of haar te zeggen hoe hij het moet doen.

Je kunt naar een expert gaan om dingen te leren die je nog nooit hebt gedaan.

Bijvoorbeeld op een assertiviteitstraining. Die expert heeft al meer dan 5 jaar ervaring in het doen van die training. Maar wat gebeurt er er zijn enkele mensen die zeuren en klagen over hoe ze willen dat de training verloopt. Misschien hebben ze zelfs geen assertiviteitstraining meer nodig.

Het is dus wel belangrijk dat je geselecteerd bent voor een bepaalde training. Het kan niet dat een klant zegt, vertel me dit of dat. Als het een goede training is, gebeurt dat in logische stappen.

Je leert bepaalde aspecten als het tijd daarvoor is. Net zoals bij wiskunde. Je leert eerst rekenen, je begint niet met driehoeksmeting en integralen. Je begint eerst met optellen en niet met delen.

Wanneer een expert alle informatie zou geven dan word je niet alleen overweldigd, dan ga je bepaalde informatie verkeerd begrijpen, omdat je niet de nodige ervaring hebt over informatie van een lager niveau.

Mensen die andere informatie vragen dan kan worden gegeven worden doorverwezen.

Outreaching betekent niet dat je niet kunt doorverwijzen, maar wel dat je een relatie opbouwt die wederkeriger is dan je van professionals mag verwachten. Professionals doen meestal ook niet aan nazorg en stellen de relatie ook niet centraal.

Nu als iemand niet kan luisteren dan kan dat zijn, omdat de informatie niet bij hem past, maar ook, omdat de persoon niet bereid is om te veranderen.

Ben je bereid om te veranderen?

Zie, ik ben hier, en ze zijn er, en ze zeggen  er te willen komen, maar ze zijn niet bereid om te luisteren. Ze willen me vertellen hoe het moet worden  gedaan. Terwijl er geen enkel bewijs is dat het werkt op de manier hoe zij het zien, want dan hadden ze zelf dat probleem met hun denkwijze en techniek opgelost.

Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Dat is alsof ik relatieadvies wil en ik ga naar een relatie mentor die “de relatie” die ik wil heeft, en ik heb niet de relatie die ik wil, en ik ga daar, en ik zeg: “hier is wat ik aan het doen ben. ” Ze kunnen luisteren en glimlachen en zeggen: “Ik probeerde dat ook.”

Hier is wat ik zou doen, “en als ik niet naar hen luisteren, zullen ze me blijven advies geven? U wilt een mentor te zoeken, en een mentor is er om te kijken, niet te blaffen. Is dat zinvol voor jou?

Zoek iemand die is waar je wilt, je bent hier, en ze zijn er, en ze zullen u helpen vooruitgang te boeken in een recordtijd. Ze zullen je helpen dingen te leren die je niet uit uw eigen in jaren zou kunnen leren.

De kennis die zo’n mentor kan hebben kan een combinatie zijn van honderden jaren ervaring.  Stap twee is het vinden van een juiste mentor, therapeut, coach, ervaringsdeskundigen, een forum, outreaching, de juiste hulpverlening enz

Laten we gaan naar stap drie.

3. Leg uw ego opzij.

Ik zeg altijd uw ego dient om een hogere macht te dienen. Dit werkt voor de meeste mensen. Dit is wat ze altijd vertellen aan mensen in de kringen van verslaafden. Ze zeggen, “toegeven dat je een probleem hebt en dat je hulp nodig hebt.” De realiteit is dat een hogere macht iets kan zijn dat jou op een hoger niveau tilt dan jijzelf.

Het kan God zijn, het universum, ongeacht de achtergrond is. Het zou uw superbewustzijn kunnen zijn. U wilt uw stomme ego dienen, of wil je algemeen menselijke waarden vooropstellen waar je zult aan gehoorzamen.

Het is dom als je je ego niet kunt opzij zetten, als je je directe bevrediging zoekt. Dus bedoel ik niet dat deel van je persoonlijkheid dat geniet van succes. Ik bedoel dat deel van ons dat wil blijven vast zitten op een manier die je op lange termijn breekt.


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees