Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Voorbij het narcisme in je relaties, familie en werk van Mjon van Oers

Wie is Mjon van Oers auteur van Voorbij het narcisme in relaties?

Mjon van Oers is specialist over narcisme in relaties. Zij is sinds 1992 zelfstandig auteur / journalist en schrijft (ook) over bewegen, gezondheid, mens en nu ook over narcisme in relaties.

Haar publicaties, onder andere over narcisme, verschenen in diverse tijdschriften, online artikelen, e-books en boeken. Zij is van nature een pionier. Daarbij is het haar passie om zaken in beweging te brengen.

Mjon schrijft niet alleen, zij geeft ook workshops, trainingen en inspireert als persoonlijk coach. Op bol.com vind je alle boeken van Mjon van Oers, waaronder het nieuwste boek van Mjon van Oers.

Samenvatting van Voorbij het narcisme in relaties!

Voorbij het narcisme in je relaties, familie en werk van Mjon van Oers laat op een heldere manier zien hoe narcisme invloed kan hebben op alle facetten van het leven én wat je kunt doen om jezelf te beschermen.

Van een narcistische ouder tot leidinggevende, van een narcistische partner tot de CEO: narcisme in relaties komt overal voor.

Voorbij het narcisme is vanuit het hart geschreven voor iedereen die met dit complexe fenomeen te maken heeft. Bij een narcist denken veel mensen aan iemand met teveel eigenliefde.

Maar eigenliefde komt in vele gradaties.

Een gezonde dosis is goed om te kunnen functioneren in onze complexe maatschappij. Bij een narcist gaat het echter om een diepgaand patroon van grootsheid, behoefte aan bewondering en gebrek aan empathie.

De vraag is: hoe kun je een narcist doorgronden als een persoon met een gestoorde persoonlijkheid en jezelf beschermen? Je kunt niet in iemands hoofd kijken om te zien of diegene misschien grootheidswaanzin heeft, of denkt bijzondere rechten te hebben.

Narcisme in relaties zal je dieper inzicht verschaffen.

Daar komt bij dat narcisten soms ook hele leuke, spannende en charmante mensen zijn.

Daarom is het belangrijk om snel signalen van een narcistische stoornis te leren herkennen. In narcisme in relaties van Mjon van Oers leer je hoe je je ertegen kunt wapenen. Voorbij het narcisme is een zeer compleet boek vol voorbeelden, bewijzen, ervaringsverhalen, tips en technieken.

Wat hebben mensen aan het lezen van Voorbij het narcisme in relaties?

“Wat een prachtig werk heb je geleverd! Hartelijk dank voor je werk van barmhartigheid. Dit is een boek dat iedere psychiater en psycholoog zou moeten lezen. Een bijbel, een levenswijsheid, een must…”

“Wat een eye-opener, en wat een opluchting om opeens een stuk van jezelf beter te gaan begrijpen in plaats van te be – en veroordelen. Dankjewel hiervoor, beter dan dit had het niet geformuleerd kunnen worden.”

Heldere beschrijving van invloed van narcisme op je leven.

Voorbij het narcisme in je relaties, familie en werk van Mjon van Oers laat op een heldere manier zien hoe narcisme invloed kan hebben op alle facetten van het leven én wat je kunt doen om jezelf te beschermen. Van een narcistische ouder tot collega, van een narcistische partner tot de CEO: narcisme komt overal voor.

Signalen van een narcistische stoornis leren herkennen wordt hier grondig beschreven vanuit het hart.

Voorbij het narcisme is vanuit het hart geschreven voor iedereen die met dit complexe fenomeen te maken heeft. Bij een narcist denken veel mensen aan iemand met teveel eigenliefde.

Maar eigenliefde komt in vele gradaties. Een gezonde dosis is goed om te kunnen functioneren in onze complexe maatschappij. Bij een narcist gaat het echter om een diepgaand patroon van grootsheid, behoefte aan bewondering en gebrek aan empathie.

De vraag is: hoe kun je een narcist doorgronden als een persoon met een gestoorde persoonlijkheid en jezelf beschermen?

Je kunt niet in iemands hoofd kijken om te zien of diegene misschien grootheidswaanzin heeft, of denkt bijzondere rechten te hebben.

Daar komt bij dat narcisten soms ook hele leuke, spannende en charmante mensen zijn. Daarom is het belangrijk om signalen van een narcistische stoornis te leren herkennen en leert hoe je je ertegen kunt wapenen.

Ben je verwikkeld in een narcistische relatie, of vermoed je dat je het ‘slachtoffer’ bent van een narcist, dan zul je na het lezen van dit boek veel meer inzicht hebben in wat je overkomt en heb je handvatten om je leven krachtig in eigen hand te nemen.

Door vele voorbeelden, ervaringsverhalen, tips en technieken leer je om voorbij je angst te stappen en vanuit liefde naar jezelf te kijken, zodat je met meer zelfvertrouwen de toekomst tegemoet gaat.

Recensie(s).

Leven met een narcistische partner, collega of familielid is vaak een groot probleem.

Narcisme wordt vaak niet herkend, waardoor de problemen verschuiven naar de omgeving. In dit boek legt een ervaringsdeskundige uit wat narcisme is en wat het doet.

Niet met de pretentie om een wetenschappelijk verantwoorde diagnose te kunnen stellen, maar om een beeld te krijgen van enkele karaktertrekken en de mogelijkheden tot verandering.

Maar het boek is vooral gericht op wat de narcist aanricht in zijn omgeving. Hoe kun je omgaan met een narcist?

Afstand nemen is wel het belangrijkste, om er niet onderdoor te gaan. Vaak is het nodig om weer zelfvertrouwen op te bouwen en te gaan leven uit liefde in plaats van uit angst.

Het boek is erg uitvoerig met nogal wat herhaling. Wel heel begrijpelijk. Niet heel moeilijk. Zeer geschikt voor mensen in de directe omging van een narcist. Ook

voor hulpverleners welkome informatie.

Lees nu grondig dit:

Boek voorbij het narcisme van Mjon van Oers
klik op de foto

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

narcistisch misbruik herstelprogramma

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees