Categorieën
Alleenstaande ouder groeitaak Transformeren naar geluk na misbruik door een narcist

Ben je bereid de tijd te nemen om iemand te leren kennen?

Verborgen narcisten behoren tot de meest gladde en gevaarlijkste omdat ze het moeilijkst te detecteren zijn! Als je niet de nodige tijd neemt om ze te leren kennen zullen ze hun toneeltje kunnen uitvoeren zonder dat ze door de mand vliegen.

Dit zijn degenen die door de mazen van het net glippen. Ze pakken je in, slim en deskundig.

Stel dat je nog steeds onbewust macht weggeeft.In dat geval, zelfs als de dingen misschien een beetje mis lijken, zullen je hersenen zich organiseren rond de nog niet genezen innerlijke delen van jezelf en excuses verzinnen waarom je niet naar jezelf zou luisteren of er achter zou moeten staan.

Maar wanneer je de innerlijke trauma’s geneest die je vatbaar houden en verslaafd houden aan een narcist – heimelijk of anderszins, word je ongevoelig voor het bedrog van welke narcist dan ook.

Je neemt de tijd om deze persoon te leren kennen, of het nu romantisch, zakelijk of zelfs vriendschappelijk is.

En je laat mensen niet volledig in je hart, leven, lichaam, bed, bankrekening en middelen totdat je de tijd hebt genomen om ze te leren kennen.

En als er dan ‘dingen’ opduiken die twijfelachtig zijn, kom je meteen ter zake, ondervraag je deze persoon, kalm en duidelijk zonder schuld of spijt, en heb je verantwoording, eerlijkheid en bewijs nodig over wie ze beweren te zijn.

Als je niet de validatie en waarheid en degelijkheid ontvangt die je nodig hebt, ga je niet verder, laat je los en ga je verder.

Dus de echte vragen hier zijn:

Ben je bereid de tijd te nemen om iemand te leren kennen? Ben je in staat om op te staan ​​en te spreken zonder de angst voor de gevolgen indien nodig? Kun je ‘niet meer’ zeggen en deze persoon verlaten zonder te proberen om dubieuze deals op te lossen, te veranderen en te hopen dat dubieuze deals werken?

Dit zijn de echte vragen en criteria die je TOTAAL ongevoelig maken voor elke narcist, hoe geheim ze ook zijn.

Doe mee met de bloeien-missie en geef jezelf kracht zodat elke narcist een statistiek van ‘niet mijn realiteit’ in je leven wordt.

Honderden leden van VKoN zijn al gegroeid en zijn verder weg van de narcisten en leiden nu een bloeiend leven. Jij kunt dat ook!

Daag jij de status quo uit? Deel 1

Wat te doen na het lezen van een artikel over narcisme?

Geen herstel van narcistische misbruik zonder inspanningen.

The Secrets of the narcissist

Gratis bronnen narcisme – traumaherstel

Hoe doe je het werk voor zelfgenezing: boek Dr Nicole Lepera video

Alles over liefde en zelfliefde in narcistische tijden.

Wetenschappelijk onderzoek narcisme eos

onderzoeksgebied narcisme

Voeg hieronder een reactie toe! Reactie annuleren