Ben je bereid de tijd te nemen om iemand te leren kennen?

Ben je bereid de tijd te nemen om iemand te leren kennen?

Verborgen narcisten behoren tot de meest gladde en gevaarlijkste omdat ze het moeilijkst te detecteren zijn! Als je niet de nodige tijd neemt om ze te leren kennen zullen ze hun toneeltje kunnen uitvoeren zonder dat ze door de mand vliegen.

Dit zijn degenen die door de mazen van het net glippen. Ze pakken je in, slim en deskundig.

Stel dat je nog steeds onbewust macht weggeeft.In dat geval, zelfs als de dingen misschien een beetje mis lijken, zullen je hersenen zich organiseren rond de nog niet genezen innerlijke delen van jezelf en excuses verzinnen waarom je niet naar jezelf zou luisteren of er achter zou moeten staan.

Maar wanneer je de innerlijke trauma’s geneest die je vatbaar houden en verslaafd houden aan een narcist – heimelijk of anderszins, word je ongevoelig voor het bedrog van welke narcist dan ook.

Dating Radar Waarom je hersens Ja zegt tegen Degene die je leven hel zal maken, tijd nemen
info

Je neemt de tijd om deze persoon te leren kennen, of het nu romantisch, zakelijk of zelfs vriendschappelijk is.

En je laat mensen niet volledig in je hart, leven, lichaam, bed, bankrekening en middelen totdat je de tijd hebt genomen om ze te leren kennen.

En als er dan ‘dingen’ opduiken die twijfelachtig zijn, kom je meteen ter zake, ondervraag je deze persoon, kalm en duidelijk zonder schuld of spijt, en heb je verantwoording, eerlijkheid en bewijs nodig over wie ze beweren te zijn.

Als je niet de validatie en waarheid en degelijkheid ontvangt die je nodig hebt, ga je niet verder, laat je los en ga je verder.

iemand leren kennen
Groeitaken voor zelfgenezing van trauma!

Dus de echte vragen hier zijn:

Ben je bereid de tijd te nemen om iemand te leren kennen? Ben je in staat om op te staan ​​en te spreken zonder de angst voor de gevolgen indien nodig? Kun je ‘niet meer’ zeggen en deze persoon verlaten zonder te proberen om dubieuze deals op te lossen, te veranderen en te hopen dat dubieuze deals werken?

Dit zijn de echte vragen en criteria die je TOTAAL ongevoelig maken voor elke narcist, hoe geheim ze ook zijn.

Doe mee met de bloeien-missie en geef jezelf kracht zodat elke narcist een statistiek van ‘niet mijn realiteit’ in je leven wordt.

Honderden leden van VKoN zijn al gegroeid en zijn verder weg van de narcisten en leiden nu een bloeiend leven. Jij kunt dat ook!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Lees meer

dating
Narp herstel-programma of narcissistic abuse recovery programma