Er zijn maar een beperkt aantal gedachten en gevoelens die je aankunt in je hoofd en hart.

Geschatte leestijd: 2 minuten

Daarom ken je grens aan drukte, ken je grens aan inspanning, ken je grens aan intensiteit in uw verhouding met mensen.

Stel een maximum in voor de hoeveelheid die komt van andere mensen door te accepteren dat je mens bent en dat je er niet voor iedereen kunt zijn. Je kunt niet altijd maar iedereens klankbord zijn, ook al zou je nog zo graag willen. Als jij uitgeput raakt kun je voor niemand nog empathie opbrengen.

Wees je daarnaast ook bewust van de hoeveelheid informatie die je tot je neemt. De wereld wordt gevuld met heel veel geluk en blijheid, maar ook met veel verdriet en onrecht.

Juist omdat je hooggevoelig bent komt dit enorm bij je binnen. Stel daarom grenzen aan de tijd die je aan sociale media en nieuwssites besteedt, dit om te voorkomen dat je in een achtbaan van emoties verstrikt raakt.

Tot slot


Als je klaar bent om krachtig van binnenuit te genezen, dan raad ik je ten zeerste aan om NARP te bekijken, omdat het de krachtigste en meest effectieve manier is die ik ken om dat te doen – hoe je van je nachtmerries afkomt, evenals de echte nachtmerrie van het leven met de narcist.

Ik beloof je dat ik alles had geprobeerd totdat ik met het Engelstalige NARP aan mezelf kon werken. Kijk voor meer informatie ook in het menu.

Ik hoop echt dat vandaag je de hoop heeft gegeven dat de nachtmerries letterlijk kunnen en zullen eindigen.

#traumabinding #relatiememes #relatiequotes #zelfliefde #zelfrespect #zelfbewustzijn #bekrachtiging #groeiquotes #welzijn #emotionelegroei #emotioneleintelligentie #emotioneelonbeschikbaar #zelfgenezers #emotionelegezondheid #orthopedagogischegedachten #therapeutischegedachten #narcismeblog #zelfzorg #zelfcoaching #zelfherstel

You may also like...

Geef een reactie, vraag of antwoord. Dank je wel!