Je gevoelens worden nooit als belangrijk beschouwd bij narcisten

Een narcist vernietigt je energie. De narcist ontkracht je door jouw werkelijkheid te verdraaien, met alle soorten manipulatie- en gaslichttechnieken. Ze laten je met opzet aan jezelf en je wereld twijfelen zoals je die ervaart. Met jouw gevoelens voor de narcist wordt geen rekening gehouden.

Ze wekken een gevoel van verwarring op dat je bestaan ​​doordringt. Je begint zelfs te geloven dat je een narcist bent. Je vertrouwt niet meer op je eigen gedachten en gevoelens omdat ze voortdurend versterken wat ze willen dat je denkt en gelooft.

Hoe meer ze je macht ontnemen, hoe meer je je zelfvertrouwen verliest en hoe meer controle ze over je hebben. Ze willen dat je hun schijngeloof koopt en een soort marionet wordt. Een pop die ze konden gebruiken om aan bevoorrading te komen.

Je gevoelens worden nooit als belangrijk beschouwd of geacht. Dit is een van de meest vreselijke onderdelen van narcistisch misbruik. Hier verlies je jezelf en leef je in een staat van verwarring.

Voorbeeld: je zegt dat de narcist net iets heeft gezegd waarvan je weet dat je het luid en duidelijk hebt gehoord en de narcist ontkent dat hij het ooit heeft gezegd.

jouw gevoelens voor de narcist
naar ons menu

Tot slot

Dus tot slot, laten we de formule opnieuw doornemen om je grenzen te kennen en vast te houden.

Het begint met het uitspreken van je waarheid en het uitdragen zonder de zegen van de narcist, omdat je die zegen niet zult krijgen. Dan moet je de tactieken negeren om je er weer aan te laten haken en je grens en controle over te dragen.

Zoals ik al zei, blijf glimlachen, blijf genezen en blijf bloeien, want er is niets anders te doen. Glimlachen is trouwens gezond. Wat betekent dat wanneer je getriggerd wordt, je naar binnen keert en die delen van je geneest die erin verslaafd raken. Dan zal de narcist geen macht over je hebben en zul je je macht niet overhandigen om overweldigd en opnieuw gekwetst te worden.

Voor degenen onder jullie die Quanta Freedom Healing nog niet hebben ervaren, zou ik je graag willen uitnodigen. Dit is het innerlijke genezingshulpmiddel in NARP dat zo’n verschil maakt om die triggers en die onzekerheden en die vatbaarheden te laten genezen tot heelheid.

Het zal de gaten dichten waar de narcist kan infiltreren en je weer kan beheersen. Dus kom alsjeblieft hier kijken, zodat je een dieper begrip krijgt over hoe dit je diepgaand zal helpen.

Ik hoop echt dat de blog van vandaag veel voor je heeft betekend. Vergeet je niet te abonneren op mijn blog, YouTube en IG kanaal en dit ook te delen met iemand waarvan je weet dat het echt kan helpen.

Laat zoals altijd uw opmerkingen en uw vragen hieronder achter, want ik kijk er echt naar uit om dit gesprek met u te voeren.

Bloeien na narcistisch misbruik – dit is uw moment deel 2

Een gebrek aan empathie.

De kennis over het stellen van grenzen is waarschijnlijk fout.

Trauma en traumazorg in Europa

Welke Kenmerken hebben narcistische moeders? Deel 3

oplichter narcist

Hoe kunnen we onze trauma’s echt helen? (taak)


Geplaatst

in

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.581 andere abonnees