Categorieën
Echtscheiding van een narcist huiselijk geweld narcist video

Triangulatie van de narcist in sociale media om jou te vernietigen. video

Hoe werkt Triangulatie van de narcist in sociale media om jou te vernietigen?

Een online nauwkeurige berekening om jou te vernietigen.

Sociale media maakt het zo veel makkelijker voor narcisten om te manipuleren.

Sociale media maakt  immers manipulatie simpel in zijn toepassing: je liked een bepaald commentaar van je ex en je negeert die van je partner. Dit wordt vaak toegepast bij triangulatie van de narcist.

Per ongeluk kunnen ze een album met foto’s uploaden in plaats van de foto’s met jou. Foto’s waar ze hun ex omhelzen die ze zogenaamd haten, waarvan je niet wist dat ze op een laatste partij werden genomen. Op die manier is de triangulatie techniek zeer efficiënt.

Alles lijkt toevallig niet zo bedoeld te zijn. Het was niet hun intentie jou daarmee te kwetsen, zeggen ze.

Jij denkt dan dat dit gewoon boertigheid is, ongevoeligheid, weinig inlevingsvermogen.

Maar spijtig dat ik het moet zeggen: het is een precieze berekening. Als afzonderlijke gebeurtenis zou het iets te toevallig zijn, maar in de gehele context maak je absoluut geen fout als je tot die conclusie komt dat het een bewuste keuze is je daarmee te kwetsen.

Ze zullen dubbelzinnig statussen, video’s en liedjes posten in sociale media waardoor ze suggereren dat je hen kunt verliezen.

Met hook-up apps als Tinder en 100 den online dating sites is het nog nooit zo gemakkelijk geweest om te bedriegen. Maar er zijn natuurlijk ook online apps die de aanwezigheid van iemand op deze sites kunnen detecteren.

Als vrienden op sociale media plots niet meer zichtbaar zijn, dan ga je daar vragen bijstellen.

Feit is dat ze dingen plaatsen om nieuwe of oude prooien te bereiken.

Bijvoorbeeld een insider grap met een nieuwe vriendin. Of de liefdesmuziek herplaatsen waarvan je weet dat zij dat deelden met hun ex. Het resultaat is 2 zaken: het maakt je bang, jaloers maar het maakt ook dat die persoon zich speciaal voelt.

Ze flirten, terwijl ze jouw identiteit afbreken. Dat zijn 2 resultaten met 1 actie.

Eigenlijk willen ze dat je hen confronteert met deze dingen, omdat ze schijnbaar zo klein zijn dat je wel gek en jaloers moet lijken als je er over begint. Ze zullen heel kalm een excuus hebben voor alles en jou er de schuld van geven voor het conflict.

Bedekt misbruik is moeilijk om te bewijzen omdat het strategisch dubbelzinnig is.

Je kunt niet bewijzen dat ze terug aan het flirten zijn met hun ex, omdat ze een liedje plaatsen. Maar intuïtief weet je wat er gaande is.

Dat is hoe ze er in slagen om je gek te maken.  Omdat laten we eerlijk zijn klagen over statussen en commentaren lijkt erg onvolwassen. Dat is hoe ze willen dat jij je voelt.

Narcisten zijn experts in de vaardigheden om zich te omringen met gevers.

Gevers zijn onzekere mensen die zelfwaardering vinden in het zorgdragen voor anderen.

Dat is waarom wat je hen geeft zo weinig betekenis voor hen heeft en vervangbaar gedurende de relatie. Narcisten houden van kwaliteiten en waarden die weinig met jou te maken hebben. Meestal kwaliteiten en waarden die volledig tegengesteld zijn aan die van jou.

Daaruit blijkt dat je niet langer speciaal voor hen bent.

Ze zullen maar echt zeggen wat ze belangrijk vinden wanneer ze je ingepalmd hebben in hun web, wanneer de fase na de lovebombing begint en ze jou devalueren. Vanaf dan ben je vervangbaar.

Als je hen niet meer de bewondering en aanbidding heeft die zij verwachten, dan hebben ze altijd andere bronnen om hun behoeften te bevredigen.

Zelfs wanneer je hen positieve energie geeft, dan zijn ze niet meer geïnteresseerd, omdat ze je saai vinden. Ze hebben inmiddels elke cm van je persoonlijkheid gebruikt en leeggezogen zoals een vampier.

Ze hebben je niet langer nodig.

Hun huidige fanclub zal hen altijd verwennen en aanbidden, wat je dan weer doet geloven dat ze een grote persoonlijkheid zijn. Maar kijk eens goed rond. Je zult merken dat ze allemaal een onuitgesproken miserie hebben en zich verborgen ellendig voelen.

Wanneer ze van plan zijn om je te verlaten zullen ze hun top techniek gebruiken: triangulatie.

Deze finale triangulatie gebeurt op het einde.

Dan beginnen ze te vertellen hoezeer de relatie hen heeft gekwetst. Dat je iemand anders bent dan hoe je je voordoet. Dat je anders bent bij vrienden dan in het gezin.  Ze zeggen dat ze het niet meer uithouden met hoe jij je gedraagt.

Gewoonlijk zullen ze zeggen dat ze met een dichte vriend van hem over jou gepraat hebben en in detail vertellen dat ze samen zijn overeen gekomen dat de relatie die ze hadden met jou ongezond was.

Tussentijds zullen ze pijnlijke berichten van jou negeren op een schaamteloze manier.

Dan vraag je zich natuurlijk af waarom ze niet met jou er over te praten, gezien het toch een relatie is dat ze hebben met jou.

De reden waarom ze er niet meer over wensen te praten is, omdat ze al tot het besluit waren gekomen dat het tijd was om je te dumpen. Wat ze doen is gewoon hun slachtoffer nog meer martelen.

Ze zoeken immers alleen advies van mensen die automatisch het met hen eens zijn. Het is best mogelijk dat deze zogenaamde vriend hun volgende prooi is.

Na dat ze met jou gebroken hebben zullen ze openlijk stoefen hoe gelukkig ze zijn met hun nieuwe partner online.

Daar waar de normale mensen toch een beetje schaamte voelen over hun bedriegerij, want dat is het natuurlijk. Geen enkele periode inlassen bij het stoppen van een relatie, betekent dat de vorige relatie voor jou niets meer betekende.

Normale mensen zouden eerder langzaam hun vriendenkring inlichten over hun nieuwe relatie en over het feit dat het zo snel gaat.

Ze verwachten dan ook dat je hen zult begrijpen, zelfs gelukkig zijn, want anders ben je bitter of jaloers.

Na de introductie van hun nieuwe relatie bij zijn vrienden, en na het volledig dumpen zal de narcist een beoordeling over zijn ex doen.

Als je kruipt en smeekt, zelfs nog eens een seks-afscheid neemt, dan vinden ze waarschijnlijk nog wat waarde in je, en beloven ze je toch nog gewone vrienden te blijven.

Feitelijk voelen ze zowel walging als blijdschap door het gedrag van het slachtoffer.

Volgens hen hebben ze er alles aan gedaan om er een fijn afscheid van te maken. Maar als je hun leugens blootlegt zullen ze er alles aan doen wat in hun vermogen ligt om je naar een depressie te leiden of op zelfmoordgedachten te brengen.

Zelfs als je later jouw verontschuldigingen aanbiedt zullen ze permanent heel boos zijn op eenieder die durfde hen in vraag te stellen of weerwerk bood.

Je hebt genoeg gezien en beseft hoe de dader eruit ziet achter zijn fijne masker.

Dit is de reden waarom ze op sociale media voortdurend hun nieuwe geluk etaleren of je hen nu zelf blokkeert of niet, of ze jou blokkeren of niet, ze hopen dat je voor zijn vrienden en jouw gezamenlijke vrienden gezien wordt als de lozer.

Online proberen ze anderen te bewijzen hoe perfect ze zijn en streven ze naar ‘social proof’.

Dat is hun laatste poging om je gek te maken met hun triangulatie.

Als je in de val loopt, zul je hun nieuwe aanwinst de schuld geven in plaats van de narcist. Exen die geen afstand nemen begrijpen niet dat ze in de handen van de narcist net poppen zijn. Ze hebben het gevoel dat ze een soort plicht hebben om blijvend de rol van een vriend te vervullen, iemand die er voor hen altijd zal zijn.

Ze begrijpen niet dat ze als ‘vriend’ worden gehouden om wanneer de narcist zich weer eens verveeld om zijn leven verder wat te kruiden.

Exen zien niet dat de narcist de oorzaak is van zoveel conflicten.

Het is niet dat ze dat niet zien omdat de vriendschap met de narcist zo speciaal is en benijdenswaardig, maar omdat hij opzettelijk drama creëert.

Diegenen die toch een vriendschap met de narcist aanhouden zijn in de waan dat hun vriendschap met de psychopaat briljant, uniek en onevenaarbaar is. In werkelijkheid worden ze alleen gebruikt in triangulatie.

Hoe kan je zichzelf beschermen tegen dit verwoestend emotioneel misbruik dat triangulatie van de narcist is?

Belangrijk is dat je leert om terug zelfrespect te hebben. Je kunt bedenken wat in een relatie aanvaardbaar is en wat onaanvaardbaar gedrag is. Weet je dat een partner die voortdurend conflict zoekt en je bedriegt jouw tijd niet waard is?

Je weet wat zeer oppervlak gedrag is. De reden is niet dat je daar schuld aanhebt of omdat je gek zou zijn. Uiteraard is dat zeer moeilijk om te doen met subtiele, heimelijke narcisten die je proberen gek te maken.

Je gaat detective spelen.

Maar er is een simpel idee om onderscheid te maken in jouw beslissing en dat is als je bemerkt dat je detective gaat spelen over een ex. Dat je hem onmiddellijk verwijdert.

Bemerk je dat je hun Facebook pagina stalkt?

Stel je bij alles wat de persoon die met je breekt of een persoonlijk conflict hebt vragen?

Als je dat doet, volg dan je buikgevoel.

Het voelt een beetje wantrouwend.

Maar als je je zorgen maakt en twijfelt aan jouw gedachten, dan is het tijd om te stoppen met jezelf de schuld te geven en actie te starten.

Het is wonderbaarlijk dat als je de toxische persoon uit je leven doelbewust verwijderd dat dan de angst afneemt en de innerlijke rust terugkeert.

Sommigen zijn beter in zichzelf te veroordelen dan anderen.

Dat is feitelijk een kans dat je kunt gebruiken. Je kunt beslissen of je al of niet er van houdt om bij iemand te zijn of niet. Niemand kan je zeggen dat je gevoelens slecht zijn. Hoe je je voelt vandaag is alles wat telt.

Triangulatie laat levenslang emotionele littekens achter en doet je voelen alsof je een jaloers, wanhopig en onzeker monster bent. Je kunt nu beginnen met de littekens te herstellen, want die zijn doelbewust gecreëerd door de narcist.

Je was niet jezelf, je werd gemanipuleerd. Je echte zelf is vriendelijk, liefdevol, open van geest, meevoelend en meelevend. Stel je zelf nooit meer in vraag.

Wil je nog meer weten over triangulatie en manipulatie op het internet zendt me dan een persoonlijk bericht op Facebook. Link vind je in het menu.

Kan ik een antwoord krijgen op de vraag of je ooit een relatie gehad hebt met een narcist?

Als je dat wenst en uzelf er door geen gevaar loopt, laat ons iets daarover weten in de commentaar sectie hieronder. Dat is een geweldige manier om elkaar te helpen in deze gemeenschap.

Maar als je verkiest dat te delen met mij persoonlijk kan je dat als je me bevriendt op Facebook en een persoonlijk bericht stuurt. Ik ga dan in op al je vragen. Het is geen therapie of coaching sessie,  gewoon luisteren naar je verhaal en zien of we daar klaarheid kunnen in krijgen. Deze links vind je in het menu.

Ook als je genoten hebt van deze inhoud, en je wilt voorkomen dat deze narcistische personen je leven gaan domineren, dan zorgen we er voor dat je goede vrienden gaat maken.

We zullen jou een ton aan verbazingwekkende middelen aanreiken die je zullen helpen je door elke fase van herstel van misbruik door een narcist  kunnen helpen. Iedereen wenst uiteindelijk te bouwen aan een warme gezellige thuis.

De narcist gebruikt narcistische triangulatie! video

Methoden & motieven: triangulatie narcist Deel 1a

Voorbereiding en kennis narcisme om het misbruik te stoppen. Deel 2

Methoden en motieven voor triangulatie door de narcist. dl2

Hoe communiceer je beter tijdens ruzies of conflicten met je partner?

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren