Vind je waarheid, waarden en innerlijke vrede na een giftige relatie +video

Vind je waarheid, waarden en innerlijke vrede na een giftige relatie +video

Dit artikel met oefening gaat over je worstelingen met een giftige liefdespartner en het terugnemen levenskracht. Ook al voel je je misschien nog steeds verward, geschokt en emotioneel ontspoord, ik hoop echt dat iets in je begint te voelen wat hoop en macht terug zal doen keren.

Het is mijn grootste wens dat ik vandaag kan helpen om dat voor je te laten doorgaan. Vandaag wil ik met je praten over het belangrijkste voor je om nu te doen met de liefdes-partner in je leven die je verdriet veroorzaakt.

Dit is onthechten en afstand nemen. Trek je terug. Neem emotionele, en zelfs fysieke afstand, time-out om duidelijkheid, kracht en innerlijke vrede te krijgen, zodat je kunt definiëren wat je WAARHEID is en wat je WAARDEN zijn, en/of deze persoon je kan ontmoeten op een gezond niveau van intieme relatie – op een manier waarop je je macht en ziel niet langer aan hen overhandigt.

Ik weet dat ‘loslaten’ een van de engste dingen is die je ooit moet doen voor het terugnemen van je levenskracht.

Ik weet dat dit misschien helemaal contra-intuïtief lijkt tegenover wat je wilt doen, dat is om in strijd te gaan en hem of haar zo ver te krijgen dat hij of zij je begrijpt.

Om uit te blijven leggen, te rechtvaardigen en te vechten voor jouw rechten om te proberen om deze persoon zorgzaam, vriendelijk, loyaal, eerlijk en monogaam te maken; de ware toegewijde minnaar of echtgenoot die je gelooft dat hij of zij kan worden (of je moet ze zijn) zodat jij je veilig en gelukkig voelt.

Of, verbonden blijven, proberen om de vrede te bewaren en hopen dat dingen zullen werken. Ik zal heel eerlijk tegen je zijn. Dit heeft niet gewerkt … en dat zal het nooit.

Zie je, het systeem van liefde en leven dat opereert vanuit je Liefdescode werkt als volgt:

mensen kunnen ons alleen liefhebben en respecteren op het niveau van liefde en respect dat we hebben in de relatie met onszelf.

Net als mijn vorige Zelf, als je verblijft in een liefdesrelatie die onterend en kwetsend is tegenover je, dan ben je nog niet genezen in wat je nodig hebt om te genezen.

En je moet genezen worden van je kwetsuren om de liefde te genereren die je KAN en ZAL respecteren en eren. De waarheid is dat het misschien niet je huidige intieme partner is dat je die kan ontmoeten.

Echter, als je blijft de manier doen waarop je doet, blijft en probeert om hem of haar te dwingen om te veranderen wanneer ze niet veilig en gezond voor je zijn, of gewoon blijft hopen dat de dingen zullen veranderen, is er geen mogelijkheid voor verandering.

Je zult alleen maar meer van hetzelfde krijgen in plaats van terugnemen van levenskracht.

Dus laten we samen het volgende doen. Ik wil dat je echt dapper bent, diep adem haalt en tot dezelfde waarheid komt als ik deed om mijn eigen leven te redden.

Ik wil dat je diep ademt en het volgende na mij herhaalt, de hele tijd wetende dat dit voor nu is en misschien niet voor altijd zal zijn.

Ok, zeg dit met mij … Ik moet loslaten. Bovendien moet ik me terugtrekken. Ik moet nu prioriteit geven aan het helen van mezelf, ongeacht wat deze persoon is of daarmee al dan niet doen.

Zelfs als ze me weggooien, mij vervangen, straffen, belasteren of proberen om andere mensen zover te krijgen om me te misbruiken. Ik heb geen macht over deze persoon, maar ik heb de mogelijkheid om mijn eigen macht terug te nemen; om mijn eigen beslissingen en keuzes te maken die niet alleen mijn leven redden, maar ook mijn leven zullen definiëren.

Als deze persoon me ontmoet op dat niveau – dan zo zij het.

Doen ze dat niet, dan word ik de generatieve kracht die toch mijn eigen innerlijke liefdes Code verandert – en zo is het!’

Wat we accepteren is wat we zullen krijgen. Daarom wil ik nu met je samenwerken, je helpen ontkoppelen, terugtrekken en aan je werken – om te ontdekken wat jouw oude patronen zijn die moeten eindigen en hoe jouw nieuwe Liefdescode eruit zal zien.

terugnemen levenskracht
Groeitaak

Ok, misschien heb je genoeg gehad van die relatie en je gelooft dat de bloeien weg om te genezen je volledig kan ondersteunen om nu te vertrekken, weg te gaan of gewijzigd contact te maken en gewoon aan de slag gaan om een bloeiend leven op te bouwen.

Weet je – dit is een grote ‘ja het kan’!

Onze groeitaken ondersteunen je absoluut om dit te doen!

Dus, als je wilt ga nu aan de slag, dan adviseer ik je om alle groeitaken op deze website zo veel mogelijk te doen om uit te vinden hoe dit te doen in de meest krachtige, directe en ondersteunde manier. Je vindt deze links in het menu.

Maar als je de Engelse taal goed begrijpt overweeg dan het gebruik van het NARP programma.

Echter, als je gewoon wilt ademen nu en een beetje tijd wil nemen om duidelijkheid te krijgen en sterk te worden dan moet je dat met alle middelen doen. Het is mogelijk dat je nog contact hebt met deze toxische persoon. Je bent misschien niet emotioneel klaar om afscheid te nemen. Je leeft met deze persoon en hebt allerlei verwikkelingen, en zelfs kinderen, samen.

Hoe dan ook, ik wil dat je je begint los te maken, verbinding te maken met jou en een dagboek bij houdt (gebruik het woord journaling op narcismeblog voor meer uitleg) Dit betekent, voor nu, het wegnemen van jouw focus op deze persoon. Doe je best om los te komen.

Niet obsederen, niet terug bijten of want dan krijgt hij of zij je emotioneel meegezogen.

Zet zoveel mogelijk tijd en inspanning als nodig in voor deze oefeningen. Daarna zal de spanning beginnen te verminderen en alles op zijn plaats komen als je dat doet.

OEFENING – HET HERNEMEN VAN JE LEVENSKRACHT

Om deze oefening te doen zorg ervoor dat je in staat bent om ongestoord te blijven en dat je in een veilige plaats bent. Schakel al je apparaten uit. Ook, om echt te helpen de verbinding te maken met jezelf, kan het geweldig zijn om deze oefeningen te doen met een dagboek er bij.

Neem alvast een warme kop koffie of thee met iets rustgevends in en een doos zakdoekjes bij de hand, voor het geval dat er geweend wordt. Ik beloof je dat door op deze manier je met jezelf te verbinden, je kracht en helderheid zal terugkomen in je leven.

De waarheid kan en zal je bevrijden! De volgende oefening gaat rechtstreeks naar je Innerlijke Wezen/Kind, dat je nu nodig heeft. Vandaag gaan we naar de redenen waarom je macht hebt weggegeven, en je afhankelijk voelt, verslaafd, geïntimideerd of verantwoordelijk bent voor deze persoon.

Om dit om te draaien, moet je naar binnen gaan.

Het gevoel van afhankelijkheid en verslaving, en de noodzaak om verbonden te blijven, zijn Traumabindingen. Ze kapen je gevoelens, gedachten en nemen je leven weg.

Wanneer je je naar binnen gaat met liefdevolle zelftoewijding, om uit je ware bron te komen in ‘waarom’ dit gebeurt, nemen je je kracht terug om te genezen. Je zal heel, solide en in jouw macht komen met deze liefdespartner, en op een manier dat je jezelf eert, ongeacht wat ze wel of niet doen.

Deel 1 – Waarom ik verslaafd ben aan deze persoon

Sluit je ogen, haal een paar keer diep adem en neem je aandacht in jezelf. Ontspan je lichaam, blijf ademen, en stel je voor het openen van je lichaam met ruimte erin.

1a) Doe het volgende gesprek met jezelf.

‘Innerlijk Wezen/Kind ik wil voelen waarom ik deze persoon vasthoud, door me verslaafd aan hem of haar te voelen, voortdurend geobsedeerd te zijn door wat er is gebeurd of had kunnen gebeuren, in plaats van vrijuit te gaan.

Ik vermoed dat dit te maken heeft met een ongenezen patroon in mij dat ik nog niet genezen heb. Iets wat bestond nog voordat deze persoon in mijn leven kwam. Is dit waar? Wie en wat is het in mijn verleden, dat de wonden vertegenwoordigt die deze liefdespartner openscheuren?’

1b) Lijst van de kwetsende dingen die de huidige liefdespartner doet / deed.

Voorbeelden kunnen misbruik, leugens, valsspelen, vernederend doen enz.

1c) Wie heeft je pijn gedaan op een identieke of soortgelijke manier in je verleden?

Voorbeelden kunnen je moeder, vader, andere liefdespartners zijn, enz.

Deel 2 – Mijn waarheid en waarden Ga terug naar de lijst die je schreef in 1b) van de pijnlijke dingen die deze liefdespartner doet of deed met je.

Dit zijn waarschijnlijk interpersoonlijke trauma’s die in herhaling gaan in je leven. Schrijf nu de waarheid en waarden die je nu zal accepteren in je leven. (Voorbeelden kunnen respect, vriendelijkheid, eerlijkheid, nederigheid, validatie, loyaliteit, enz.)

Nu is het tijd om de man of vrouw te worden die een standpunt moet innemen om deze waarheden en waarden in je leven te ontvangen. Schrijf de volgende mantra op een stuk papier of op jouw computer en ga er elke dag naar terug. Later kan je ook een (mondelinge) notitie toevoegen aan jouw telefoon, als dat gemakkelijker is.

Ook, als je er zin in hebt, maak er dan een krachtige manifestatie oefening door deze verklaring 11 keer te herhalen.

‘Ik verklaar nu dat ik weet dat het mijn taak is om mijn Innerlijke Wezen, te GENEZEN om mezelf en ons leven te GENEZEN. Ik verklaar dat ik een geheel en geïntegreerd Wezen te worden. Bovendien weet ik dat ik dat verdien en ik zal dat accepteren in mijn leven.’

Ik beloof je door het doen van deze oefening zul je beginnen om duidelijkheid te krijgen.

Dit komt doordat je Innerlijke Wezen zal weten dat je gaat ingrijpen. Het zal weten dat je jouw waarden en waarheden zult verklaren en een standpunt zal innemen om dat af te dwingen in je leven.

Opluchting komt door zelf-partnering met de waardering van jezelf en ook wetende dat wat je zal accepteren precies is wat je zal ontvangen.

Dit is de enige manier waarop we kunnen beginnen met het maken van de beslissingen en keuzes die ons leven zal terugnemen. Deze beslissingen en keuzes brengen ons sneller naar een nieuwe en veel verbeterde plaats.

Steun elkaar in de commentaren!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees