Categorieën
zelfgenezing

Affirmaties voor zelfgenezing

Affirmaties voor zelfgenezing zijn gedachten die worden gebruikt om met bewuste aandacht een resultaat te creëren voor jouw herstel, een specifieke verandering in je leven waar je geheeld wordt. Het betekent letterlijk bekrachtiging en bevestiging.

Affirmaties zijn teksten die je in je hoofd of hardop uitspreekt met als doel een ingesleten gedachte te veranderen. De teksten bestaan uit positieve boodschappen, die je tot een nieuwe overtuiging maakt door ze heel vaak tegen jezelf te zeggen.

Voorbeelden affirmaties voor zelfgenezing:

Ik creëer mijn realiteit. Ik begrijp dat mijn reacties en de verhalen die ik creëer de realiteit definiëren. Ik ben genereus, open, vriendelijk en ik doe het werk om mijn doelen te bereiken. Dit is een daad van zelfliefde.

Ik vertrouw op de timing van mijn leven. Ik vind mijn ware zelf terug. Ik ben vrij om mezelf te uiten. Voor mezelf opkomen. En om andere mensen te vertrouwen. Ik weet wat het beste voor mij is en ik maak elke dag betere keuzes.

Ik maak keuzes die dienen wie ik wil worden. Ik neem mijn tijd en vertrouw op het proces om mijn ware zelf te ontmoeten. Ik kan niet alles voor iedereen zijn, maar ik kan er altijd voor kiezen om een steun voor mezelf te zijn.

Voeg hieronder een reactie toe! Reactie annuleren