RBZ en de Slay methode: de moeilijk stap om uit de hel van de narcist te stappen.

Ik weet dat dit geen gemakkelijke stap voor je was. Beslissen om te vertrekken of uit elkaar te gaan met een narcist zal zonder twijfel een van de moeilijkste dingen zijn die je ooit zult moeten doen. Ik heb hier al meermaals gesproken over topadvocaat Rebbecca Zung! Nu zal ik het in dit artikel hebben over haar slay methode.

Het belangrijkste is de voorbereiding van het dossier en ook uw eigen mentale voorbereiding.

Hierna volgt meer uitleg over haar slay methode. Maar de manier waarop ik het altijd zeg, is dat je hoe dan ook in de hel bent, maar als je tenminste besluit een narcist te verlaten, is er licht aan het einde van de hel – tunnel.  Anders zit je gewoon vast in de hel.

De SLAY Methode(TM) is de beproefde formule van Rebecca Zung om de narcist ertoe te brengen uw problemen op te lossen.

S – Staat voor “Strategie”. 

Je zult zeker een strategie nodig hebben om met deze persoonlijkheid om te gaan en het kan maar beter sterk zijn en het kan beter luchtdicht zijn. Als er een gat in zit, zal de narcist het vinden. Ik zal je stap voor stap uitleggen hoe je die strategie kunt creëren.

L – staat voor “hefboomwerking”. 

Hefboomwerking is de prikkel die u hen gaat geven om op een redelijke manier met u te willen onderhandelen. Dit is de motivatie die je gaat creëren.

Onthoud dat je de narcist nooit zult kunnen veranderen. Er bestaat geen toverstaf die hen van de pad naar de prins of van een narcist verandert in een redelijk en zorgzaam persoon. Maar je kunt ze ertoe brengen om naar de plek te komen waar je wilt dat ze zijn.

A – Staat voor “anticiperen”. 

Anticiperen op wat de narcist gaat doen en soms twee stappen voor zijn, zal van cruciaal belang zijn. Dan zul je niet verbaasd zijn als ze handelen en zeggen wat ze willen, en nog beter, je bent klaar om erop te reageren.

Y- Staat voor “Jij”. 

Dit is waar we ons richten op JOU en JOUW GEVAL, wat ook een zeer cruciale stap is. U moet zich concentreren op u en uw zaak, uw positie, uw zorg en uw geestelijke gezondheid. Je strategie, je hefboomwerking en anticiperen en twee stappen voor zijn op de narcist gebeuren allemaal tegelijkertijd, dus ik zal ze hier allemaal samen nemen en ze allemaal aanwijzen terwijl we verder gaan.

Het woord strategie wordt technisch gedefinieerd als “een actieplan of beleid dat is ontworpen om een ​​belangrijk of algemeen doel te bereiken.”

Wanneer u zich klaarmaakt om een ​​strategie nodig te hebben. Maar als je met een narcist te maken hebt, is het 10 keer zo belangrijk. Misschien zelfs 1000 keer.

Strategie omvat over het algemeen:

Interne waarde v. Externe waarde

Waarde voor narcisten

Narcistische aanbod

3 soorten narcisten

3 fasen van een narcistische relatie

Een minnelijke scheiding is een oxymoron als het gaat om scheiden van een narcist.

Het kan gewoon niet. Hier wordt het gevaarlijk – die dingen gebeuren hier in deze fase. Wees er klaar voor. En wees er dan niet door verrast. Anticipeer erop dat ze een of alle acties zullen ondernemen die mogelijk zijn (zie het typisch narcistisch gedrag bij echtscheidingen) Waarom is dit?

Narcistisch letsel is:

Strategie

stappen naar een sterke strategie

Diagnose!

Bepaal met wat voor narcist je te maken hebt? Ik heb te maken met een…

Leidend beleid!

Nu is het tijd om uw leidend beleid te ontwikkelen. Dit is je noordster. Dit ben jij die trouw blijft aan jezelf en aan je eindbestemming nadat deze reis eindigt met de narcist. Wat wordt uw leidend beleid?

Het doel van het leidende beleid is om u richting te geven wanneer u niet zeker weet welke beslissingen u moet nemen. Het is om al je keuzes te kanaliseren, ze context te geven, of filter of een lens waardoor alles zal stromen. Om uw leidend beleid vast te stellen, moet u eerst beslissen wat voor u het belangrijkst is.

Het is hierbij heel belangrijk dat je bepaalt wat voor jou het belangrijkst is en niet alles wat met de narcist te maken heeft. Wat ik daarmee bedoel, is dat een leidend beleid dat de narcist betaalt voor zijn of haar zonden, geen goed leidend beleid is.

Waar we hier naartoe werken, is een resultaat dat positief is voor jou, voor je leven, voor de toekomst die je aan het creëren bent en waarin je leeft.

Het hebben van een leidend beleid dat gebaseerd is op wraak, vergelding, woede of straf, zal je niet tot dat doel brengen.

Wat voor mij het belangrijkste is:

Mijn algemene doel is om:

Ik wil dit omdat:

Hier zijn enkele voorbeelden van leidend beleid:

Een regeling hebben die volgens de wet eerlijk is en die mij en mijn kinderen beschermt.

Voldoende financieel te ontvangen om vooruit te kunnen en mijn nieuwe leven te beginnen.

Om zo vreedzaam mogelijk uit elkaar te gaan.

Je heel en compleet te voelen en geen spijt te hebben in het proces.

Een strategie om de narcist voor het gerecht te brengen zonder actie is gewoon een plan dat niet is uit te voeren, maar de strategie is gewoon doelloos en als het om een narcist gaat, is het in feite zelfmoord.

Je zult naar beneden gaan en het zal een langzame pijnlijke ondergang zijn. De diagnose helpt bij het vormgeven van het sturende beleid en vervolgens geeft het sturende beleid een kader aan het actieplan.

Hier zijn enkele voorbeelden van leidend beleid:

Een regeling te hebben die eerlijk is volgens de wet en die mij en mijn kinderen beschermt. Om financieel genoeg te ontvangen zodat ik vooruit kan gaan en mijn nieuwe leven kan beginnen. Zo vreedzaam mogelijk uit elkaar te gaan. Om je heel en compleet te voelen en geen spijt te hebben in het proces.

slay methode
meer juridische informatie te vinden met de zoekfunctie of in het menu

Conclusie

Dus, tot slot, naast deze tips, wil ik echt dat je weet dat er een schat aan middelen en steun is van leden van de NARP-gemeenschap die door de rechtbank zijn geweest en erin zijn geslaagd te bereiken wat ze hoopten.

Je hebt misschien veel van die verhalen gezien in onze Thriver Stories. We hebben een ledenforum vol met mensen die dit allemaal hebben meegemaakt, en ze kunnen je zo veel helpen met de dingen die ze hebben geleerd en met de NARP-modules om op te helderen, waardoor je meer in je kracht en meer in je lichaam.

Ik kan die bron niet genoeg aanbevelen om persoonlijk sterk te staan en om de SLAY methode te laten slagen.

Mensen zeggen: “Ik ga door de rechtbank en dit alles is zo vreselijk. Ik heb nu geen tijd om aan mezelf te werken.” Dat is de tijd die je het meest nodig hebt, als je onder vuur ligt. Dan hebben we het innerlijke werk het meest nodig.

Om NARP-lid te worden en je aan te sluiten bij het NARP-programma, dat je ongelooflijke emotionele steun zal geven om hier doorheen te komen, hoef je alleen maar op deze link te klikken. Omdat onze NARP-leden verreweg de meest succesvolle mensen zijn in het omgaan met narcisten in de rechtszaal, of het nu gaat om voogdij, co-ouderschapsregelingen, eigendomsregelingen en dergelijke.

En voor veel van deze mensen, als gevolg van het doen van het innerlijke werk en het bereiken van dat niveau waarop ze niet werden getriggerd, waren ze niet langer geïntimideerd en waren ze gewoon hard en in hun integriteit en hun macht – narcisten capituleerden volledig. Velen van hen hebben dat, omdat een narcist er niet tegen kan om in jouw wereld te zijn als je die plek hebt bereikt. Het is de ultieme belediging voor hen.

Ik hoor graag uw opmerkingen en uw vragen hieronder met betrekking tot deze vijf tips en al het andere over dit onderwerp dat u wilt bespreken. En deel dit met elke dierbare, arme Ziel die je kent die door deze horror gaat.

Partnergeweld en misbruik in een Noodsituatie?

Manieren om je innerlijke kind te helpen

Voorwaarden en Privacy narcisme.blog & co.

Wat te doen als ouder van kinderen beïnvloedt door een narcist? 4

Trauma en traumazorg in Europa

Gewonde zelfbeeld van de ouderfiguur wordt ons kindertrauma.

Het controleer mij syndroom van het slachtoffer van de narcist.


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.581 andere abonnees