Run voor kinderen die geen stem krijgen in de jeugdzorg! +video

Meewerken aan de campagne “Run voor kinderen die geen stem krijgen in de jeugdzorg” doe je  door een video Run of versie, of de lyrics op te zoeken in YouTube.

Run is geproduceerd door Garrett “Jacknife” Lee en geschreven door Gary Lightbody, (van Snow Patrol) is in februari 2003 opgenomen in de Britannia Row en The Diving Bell.

In het nummer wordt iemands liefde voor een bepaalde persoon verklaard, terwijl beide afscheid nemen.

De muziek van Snow Patrol is erg gewild onder de filmmakers. 

Zo is Run gebruikt in het Top Gear: The Ultimate Driving Experience album en op het compilatiealbum Acoustic 05

Ook is het te horen in de film The Chumscrubber evenals de tiende aflevering van de tweede seizoen van Rescue Me.

Run is te horen in de trailer van “The Guardian“, een aflevering van “Doctor Who Confidential”, “Cold Case“, “Life As We Know It“, de eindscène van de pilotaflevering van Jericho en van de laatste aflevering van het eerste seizoen van One Tree Hill

Daarnaast is het gebruikt in de trailer van “Empire Falls“.

Run is ook de tweede en laatste single (vierde overall) van Spirit: The Deluxe Edition, de heruitgave van Leona Lewis‘ “Spirit“. 

Zij bracht deze op 1 december 2008 in het Verenigd Koninkrijk uit en bereikte hiermee de snelstverkopende digitale single ooit in de eerste twee dagen.

Gary Lightbody vindt haar versie  “fenomenaal”. 

@zelfzorgHelp

Tegen de Schotse krant Daily Record zei hij: “Ze heeft duidelijk het nummer bestudeerd en lang nagedacht over hoe ze het zou moeten interpreteren.

 Ze heeft het tot de kern gestript.

 Ik vind dat het echt fenomenaal klinkt. 

Ik ben geen grote fan van programma’s als The X-Factor. Maar als dit zulke talenten met zich meebrengt, kan ik het niet afkraken. 

Zij is de volgende Whitney [Houston]. 

Ze neemt mijn adem weg.

Run is door verschillende personen gecoverd zoals door Lisa-Marie zoals de winnares van de “voice Kids” in 2020.

De versies van de run- video met of zonder lyrics kun je  plaatsen in je sociale media en de voornamen noemen van de kinderen waarvan je vindt dat ze geen of te weinig stem hebben in de jeugdzorg.

De song sluit voor ons enorm aan bij wat wij ervaren. We worden er door geraakt! 

Als jij ook geraakt wordt en bekommerd bent voor kinderen die geen of onvoldoende stem hebben in de jeugdzorg:

Gebruik dan de hashtags zoals #pas, #ouderverstoting, #grootouderverstoting, #pleegzorgerverstoting, #ikmisje, #whereareyou, #whatareyoudoing, #hellohello, #goinghome, #parentalalienation, #aliénationparentale, #elterlicheEntfremdung, #run, #parentalalienationsyndrome,#parentalalienationischildabuse,#samenstaanwesterk, #parentalalienationawareness, #EndParentalAlienation, #StopParentalAlienation of gelijkaardige.

Hier vind je meer over de campagne Run als je zoekt op campagne Run.

Hier vind je ook een link om de petitie te ondertekenen om ouderverstoting  te erkennen en de wetgeving aan te passen.

Je kunt natuurlijk ook commentaren plaatsen bij deze video’s op YouTube. Bovendien kun je commentaren plaatsen in de groepen die over deze problematiek handelen. Hetzelfde kun je doen in de blogs, en de artikels met de hashtags op Instagram, Facebook, LinkIn en Pinterest! 

Als je ideeën hebt over de korte en/of lange termijn gevolgen van deze “verstoting” en het rouwproces laat het ons weten!

 Laat ook weten wat je doet om het in de aandacht te brengen! Dank je wel!

Liefs!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

alle artikelen over pleegzorg

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees