Ruimte creëren voor ontrouw met stille behandeling tot verontschuldiging van het slachtoffer.

Niemand kan gewoon geloven dat iemand expres een stilte behandeling tot verontschuldiging van het slachtoffer kan doen.

Immers de narcist heeft een stille behandeling aan een persoon waarvan die  zegt dat hij of zij graag ziet.

Dit is niet voor enkele uren om tot rust te komen. De stilte behandeling door de narcist wordt gegeven voor dagen, weken en soms maanden.

Narcisten doen dit zonder uitleg als een manier om hun partners te controleren en te demoraliseren. Narcisten zijn dol op het gebruik van de Stille Behandeling als een wrede straf voor jou die helemaal niets fout doet.

De stille behandeling van de narcist.

De stille behandeling is waarschijnlijk één van de meest voorkomende vormen van emotioneel misbruik die door narcisten worden gebruikt wanneer alle andere tactieken zijn geprobeerd en gefaald hebben.

Bovendien gebruiken narcisten de stille behandeling als een vorm van straf. Mogelijk  is de reden,omdat hun gesprekspartner niet instemt met hun standpunt of als de manier om de overhand te nemen en controle te hebben over hun relaties.

Van de stille behandeling kun je ook gebruik maken om je brokstukken bij elkaar te rapen. Met die pauze heb je tijd om belangrijke kwesties in de relatie te bespreken.  Praten met de narcist is moeilijk, maar gedecideerd zijn kan  voorkomen dat je verantwoording neemt voor hun fouten.

Een narcist  gebruikt de stille behandeling op een manier die niet in verhouding staat tot de situatie.

Narcisten zullen ook de neiging hebben om een ​​perfect afgeleverde verontschuldiging te eisen. Hoe is de reactie van de narcist als als jij de verontschuldiging niet correct of op de juiste manier zegt? Dan zullen de narcisten de duur van de stille behandeling verlengen.

Door een perfect afgeleverde verontschuldiging te eisen, bevestigen narcisten hun dominantie en ondersteunen ze hun overdreven belang.

De stille behandeling tot verontschuldiging van het slachtoffer voor een onbestaande fout.

Deze behandeling is bedoeld om het slachtoffer zich volledig onbemind, vernederd en onbeduidend te laten voelen.
Het gebruik van de stille behandeling gaat meestal over controle.

Soms gebruikt de narcist de stille behandeling alleen om te beoordelen hoeveel controle hij over mensen heeft. Vaak zal het worden gebruikt als een tactiek om afstand te creëren en ruimte vrij te maken om ontrouw te worden of nieuwe bewonderaars na te streven.

foto van de cover van het boek The Silent Treatment Demetrio
klik voor info

Slachtoffers voelen zich vernietigd, omdat de stille behandeling elke mogelijkheid tot verzoening doodt. Zal de narcist terugkomen?

Als je wenst te weten hoe je omgaat met narcisme, stel dat jij gelukkig wilt worden, ga dan naar de kernteksten van deze website.

Vraag je dan af wat wel werkt met narcisten? Klik dan hier.

Begrijp dat een partner die deze passief agressieve behandeling gebruikt dat doet als een vorm van straf.

Hij of zij heeft die behandeling voor een misdrijf dat niet is gepleegd.

Je krijgt dus straf als “onschuldige”. Dat is onder geen enkele omstandigheid normaal.

Wanneer een narcist de stille behandeling gebruikt, is het alleen maar een stap om de algehele pathologische relatie agenda in te vullen. Niemand verdient het ooit om onwaardig te zijn voor aandacht of liefde en loyaliteit niet waardig te zijn. Niemand … zelfs niet één keer. Het gevolg echter is een situatie waar slachtoffers zichzelf haten en narcisten die slachtoffer spelen. Lees meer.

brief aan een narcist

Brief aan een narcist. Paperback.

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is Annemie-en-Johan-met-Milan-in-Amelscheid-forest-1_tiny-1080x720.jpg

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’.

Geef een reactie, vraag of antwoord.