Ruimte creëren voor ontrouw met stille behandeling tot verontschuldiging van het slachtoffer.

Niemand kan gewoon geloven dat iemand expres een stilte behandeling tot verontschuldiging van het slachtoffer kan doen.

Immers de narcist heeft een stille behandeling aan een persoon waarvan die  zegt dat hij of zij graag ziet.

Dit is niet voor enkele uren om tot rust te komen. De stilte behandeling door de narcist wordt gegeven voor dagen, weken en soms maanden.

Narcisten doen dit zonder uitleg als een manier om hun partners te controleren en te demoraliseren. Narcisten zijn dol op het gebruik van de Stille Behandeling als een wrede straf voor jou die helemaal niets fout doet.

De stille behandeling van de narcist.

De stille behandeling is waarschijnlijk één van de meest voorkomende vormen van emotioneel misbruik die door narcisten worden gebruikt wanneer alle andere tactieken zijn geprobeerd en gefaald hebben.

Bovendien gebruiken narcisten de stille behandeling als een vorm van straf. Mogelijk  is de reden,omdat hun gesprekspartner niet instemt met hun standpunt of als de manier om de overhand te nemen en controle te hebben over hun relaties.

Van de stille behandeling kun je ook gebruik maken om je brokstukken bij elkaar te rapen. Met die pauze heb je tijd om belangrijke kwesties in de relatie te bespreken.  Praten met de narcist is moeilijk, maar gedecideerd zijn kan  voorkomen dat je verantwoording neemt voor hun fouten.

Een narcist  gebruikt de stille behandeling op een manier die niet in verhouding staat tot de situatie.

Narcisten zullen ook de neiging hebben om een ​​perfect afgeleverde verontschuldiging te eisen. Hoe is de reactie van de narcist als als jij de verontschuldiging niet correct of op de juiste manier zegt? Dan zullen de narcisten de duur van de stille behandeling verlengen.

Door een perfect afgeleverde verontschuldiging te eisen, bevestigen narcisten hun dominantie en ondersteunen ze hun overdreven belang.

De stille behandeling tot verontschuldiging van het slachtoffer voor een onbestaande fout.

Deze behandeling is bedoeld om het slachtoffer zich volledig onbemind, vernederd en onbeduidend te laten voelen.
Het gebruik van de stille behandeling gaat meestal over controle.

Soms gebruikt de narcist de stille behandeling alleen om te beoordelen hoeveel controle hij over mensen heeft. Vaak zal het worden gebruikt als een tactiek om afstand te creëren en ruimte vrij te maken om ontrouw te worden of nieuwe bewonderaars na te streven.

foto van de cover van het boek The Silent Treatment Demetrio
klik voor info

Slachtoffers voelen zich vernietigd, omdat de stille behandeling elke mogelijkheid tot verzoening doodt. Zal de narcist terugkomen?

Als je wenst te weten hoe je omgaat met narcisme, stel dat jij gelukkig wilt worden, ga dan naar de kernteksten van deze website.

Vraag je dan af wat wel werkt met narcisten? Klik dan hier.

Begrijp dat een partner die deze passief agressieve behandeling gebruikt dat doet als een vorm van straf.

Hij of zij heeft die behandeling voor een misdrijf dat niet is gepleegd.

Je krijgt dus straf als “onschuldige”. Dat is onder geen enkele omstandigheid normaal.

Wanneer een narcist de stille behandeling gebruikt, is het alleen maar een stap om de algehele pathologische relatie agenda in te vullen. Niemand verdient het ooit om onwaardig te zijn voor aandacht of liefde en loyaliteit niet waardig te zijn. Niemand … zelfs niet één keer. Het gevolg echter is een situatie waar slachtoffers zichzelf haten en narcisten die slachtoffer spelen. Lees meer.

brief aan een narcist

Brief aan een narcist. Paperback.

De relatie met de narcist voelde in het begin als de grootste liefde van hun leven.

Toen iemand me plots verliet…liefdesverdriet.

CVS patiënt door narcistische ouders uitgebuit.

Vragen die keer op keer terug komen bij mensen die leven met narcisten

Wat is de werkwijze volgens narcisme.blog om de meeste resultaten te hebben?

Als je nog meer van je context wil duidelijk maken stuur een email naar mie.declercq@gmail.com .

Annemie Persyn Declercq
Orthopedagoge

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Op 26 en 27 september organiseert Melanie Tonia Evans het “You Can Thrive After Narcissistic Abuse evenement”. Dit is een live online Première Global Healing workshop voor iedereen die lijdt aan misbruik van een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas, collega of ander individu.

Deze gebeurtenis is belangrijk voor u, ongeacht uw geslacht of leeftijd. Hoe lang geleden u gescheiden bent van deze persoon speelt geen rol. Zelfs als ze nog steeds in je leven zijn ben je welkom.

Klik voor meer info

Hier is een samenvatting van wat Melanie behandelt tijdens de komende workshop:

🔮 Hoe word je glashelder en krijg je klaarheid als de persoon waarmee je te maken hebt je narcistisch misbruikt.

✅ De #1 factor die bepaalt of ze in staat zijn om te veranderen.

!?️ Hoe herken je de meest voorkomende persoonlijkheidskenmerken in JOU die je een doelwit maken voor narcisten. Hoe je in de toekomst kunt stoppen met het aantrekken van misbruikers.

💻 De 6 redenen waarom de meeste mensen niet herstellen van misbruik.

Dit zal u niet meer gebeuren na deze workshop!

⚖ Hoe kun je omgaan met een narcist in moeilijke situaties zoals co-ouderschap, voogdij gevechten, echtscheiding en andere juridische / zakelijke deals.

⚕ Hoe te genezen van trauma symptomen zoals C-PTSS, angst, depressie en fibromyalgie en leven vrij van hen eens en voor altijd.

Deze gebeurtenis is niet alleen bedoeld om u te helpen los te komen en te genezen van elke misbruiksituatie. Dit healing event leert u ook hoe u een nieuw en bloeiend leven kunt creëren die giftige mensen niet langer kunnen beïnvloeden.

Als je dit soort relaties hebt meegemaakt, kan ik je sterk aanbevelen om deel te nemen aan een hele dag “healing event”.

Laat Melanie je leren hoe je kunt verschuiven van een slachtoffer van misbruik naar een bloeier na misbruik op een manier die gemakkelijk te begrijpen en onmiddellijk van toepassing is op je leven.

Ik ken Melanie’s werk en wat ze zal delen is de meest geavanceerde en impactvolle informatie over genezing van giftige en beledigende relaties.

Het is Melanie’s diepe begrip van het trauma toegebracht door narcisten die haar passie om zo veel mogelijk mensen te helpen om te genezen aanwakkert. En Melanie’s wijsheid en genezingsprocessen hebben zoveel mensen geholpen hun leven te herstellen en voorbij het overleven naar een echt bloeiend leven te gaan.

Dit is een zeldzame kans voor u om rechtstreeks te leren van een vertrouwde collega die een bekende misbruik herstel expert is.

Klik hier om uw ticket voor deze baanbrekende misbruikherstel gebeurtenis veilig te stellen.

PLUS zo veel meer …

PS Ik heb gezien dat Melanie ook een aantal spannende bonussen heeft voor u ook! Na aankoop van uw ticket krijgt u direct toegang tot het volgende:

De 50 Traits of a Narcissist Checklist zodat u kunt achterhalen of u te maken hebt met een narcist.

Plus een exclusieve 35 minuten durende videotraining genaamd “The 6 Mistakes That People Make When Recovering From Abuse”. Dit biedt een uitstekend startpunt voor je genezingsreis.

Klik hier om je ticket te reserveren en om alle speciale bonussen te ontvangen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een implicatie dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Annemie Persyn Declercq

Geef een reactie, vraag of antwoord.