3 methodes zodat de narcist  je met rust laat. Deel 1 +video

3 methodes zodat de narcist je met rust laat. Deel 1 +video

Beste vriend, we gaan het hebben over drie ongelooflijk krachtige manieren waarop je een narcist ertoe kunt brengen je met rust te laten. Als je denkt dat dat niet mogelijk is dan is dat verkeerd gedacht, wat we dus een valse overtuiging noemen.

Ben je niet in een fase waarin je wilt dat een narcist je met rust laat? Als je dat bent, is deze video op “narcisme.blog” helemaal voor je. En zelfs als je dat niet bent, hoop ik dat je aan het einde van deze video klaar bent om deze drie prachtige tips te activeren die ik vandaag met je deel. Oké, dus voordat we beginnen, wil ik je bedanken, omdat je zo geweldig onze missie ondersteunt. Als je deze aflevering leuk vindt, zorg er dan voor dat je het een duim omhoog geeft.

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creatieve Commons-licentie.

Waarom moeten we ervoor zorgen dat de narcist ons met rust laat?

De reden dat we het nodig hebben dat narcisten ons met rust laten, is, omdat er niets te winnen valt als we proberen een narcist aan te spreken. Je kunt met je gezond verstand hen niet uit de waanzin praten.

Als je probeert te redeneren met een narcist, een deal met hen maakt, probeert tegenover hen te pleiten, of een lezing en voorschrift aan hen geeft, maak je de zaken alleen maar erger.

De enige manier om je geestelijke gezondheid, ziel en leven te herwinnen en tegen een narcist te winnen, is al je energie terug te trekken en je te concentreren op je eigen genezing.

Dat is wanneer je bevrijd raakt van deze vreselijke ervaring. Bovendien dien je jezelf te ontwikkelen en je te verheffen naar je ware en nieuwe leven. Maar wat als een narcist je niet met rust laat?

Wat als hij of zij je lijkt te plagen, je blijft misbruiken en er gewoon niet mee stopt?

Zoveel mensen denken en melden dat een narcist nooit zal stoppen met wat ze hen aandoen, maar ik beloof je dat dit niet waar is. Er zijn trefzekere manieren waarop je een narcist kunt toe brengen om je met rust te laten. Als je die manier toepast, maakt het niet uit welke banden je hebt. Je kunt denken dat hij of zij je voor het leven aan hem of haar kan binden, zoals door het samen delen van kinderen. Laten we dus eens bekijken hoe we dit kunnen doen.

de narcist je met rust laat
Handbook Narcissism Recovery

Nummer 1 – Geen contact.

Geen contact is niet alleen onmisbaar om een ​​narcist je met rust te laten. Geen contact is ook van vitaal belang om jezelf de ruimte te geven om van een narcist te gaan genezen. Geen contact is eenvoudiger gezegd dan gedaan.

We weten allemaal hoe moeilijk het is om weg te blijven van de pogingen van de narcisten de manieren te stoppen waarop hij of zij je kan triggeren om geen contact te verbreken, en alle andere stiekeme tactieken die narcisten gebruiken om je aandacht en ego te voeden. Dit is waar nummer drie en nummer één nauw met elkaar zijn verbonden. De uitleg over nummer drie volgt later.

Narcist zonder brandstof.

Het volstaat nu te zeggen dat wanneer je jezelf meester wordt,
hoe je jezelf emotioneel succesvol genoeg kunt managen om geen contact met een narcist te houden, hij of zij zonder brandstof komt te zitten om je te misbruiken.

Narcisten hebben een vergoeding nodig voor hun inspanningen die ze denken voor je te doen. De prijs is altijd narcistisch aanbod.
Jij die hun vraag beantwoordt.

Als een narcist weet dat hij of zij je beïnvloedt, gelooft de narcist dat hij of zij belangrijk is.

Dat is precies de brandstof die de narcistische wrede, kwaadwillende, aandachtzoekende, strafcycli voortzet. Weet alsjeblieft dit: er is geen grotere belediging voor een narcist dan wanneer ze geen aandacht, energie of reactie meer van je krijgen.

Het is zo belangrijk om te begrijpen dat een energie-uitwisseling met een narcist niet fysiek en letterlijk hoeft te zijn. Zelfs als je de narcist controleert, zonder dat hij of zij het weet, doet zich een psychisch fenomeen voor waarbij de narcist nog steeds je emotionele energie ontvangt.

Als je je nog steeds emotioneel verslaafd voelt, aangetast en getraumatiseerd door de narcist.

Dat is duidelijk als je nog steeds geobsedeerd bent door hem of haar, dan krijgt de narcist nog steeds energieke narcistische voeding van je.

Dit geeft de narcist de brandstof waarmee hij of zij u grenzen kan blijven overtreden. Nogmaals, dit is precies waarom nummer drie, waar we het binnenkort over zullen hebben, zo belangrijk is.

Nummer 2 — Anti-Angst.

Ik hou van antiangst. Het is meer dan krachtig. Dit is de volgende stap hoger dan geen contact, en nummer twee vereist ook de zelftoewijding aan stap nummer drie.

Nummer 3 Anti-vrees

Antivrees betekent dat je doelbewust elk deel van jezelf hebt uitgeroeid, dat de illusie heeft overgenomen, dat de narcist macht over je heeft en op zichzelf in staat is je te vernietigen, van je leven een levende hel te maken, of alles wat je vernietigt, en waarvan je dacht dat je leven zou kunnen zijn. 

Wanneer we het innerlijk proces gebruiken en wakker worden uit de trance, beseffen we de waarheid.

De ervaring met de narcist is een diepe zielservaring waardoor we buiten onszelf de angsten en onzekerheden ontmoeten die al lang begraven waren in ons onderbewuste innerlijke.

Een verrassende gebeurtenis neemt plaats wanneer we stoppen met proberen de angst te beheersen door tegen de narcist te vechten. De toxische persoon probeert dat je natuurlijk regel nummer één breekt: geen contact maken, letterlijk, emotioneel en energetisch. In plaats daarvan gaan we naar binnen om de angst te beheersen, wat echt betekent uitroeien en ons bevrijd voelen in onszelf.

Dit zorgt voor een enorme bewustzijnsverandering.

Zonder ons interne trauma zien we de dingen duidelijk zoals ze zijn. Dan zien we de dingen als de waarheid hoe ze zijn. We worden wijs. De narcist is in feite een onzeker, machteloos individu is dat onze eigen angst tegen ons oproept en gebruikt.

Steun elkaar in de commentaren!

Welke methode pas je al toe? En wat ga je met de 2 andere doen? Laat het ons weten in de commentaren. Sharing is caring. Misschien is het nodig dat je dit deelt met een kennis van je. Volg ons en onderschrijf onze sociale media.

Lees meer

alle teksten over groeitaken knop

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees