Een vals geloofssysteem toen de narcist verscheen?

We kennen allemaal  lijden en pijn. Er zit zoveel lijden en pijn in narcistische relaties. In feite is het synoniem met narcistisch misbruik en de naschok van misbruik. Ik wil echter graag dat je begrijpt wat pijn en lijden echt is en dat je eventueel een vals geloofssysteem bijstelt.

Pijn is onvermijdelijk; het maakt deel uit van het leven.

Emotionele pijn doet zich voor in ons leven wanneer er iets gebeurt dat ons niet bevalt.

Pijn ontstaat wanneer dat ‘wat is’ niet is wat ‘we willen dat het is’.

Bij narcistisch misbruik doet de pijn zich in de eerste plaats voor wanneer we vernederd zijn.

We hebben ook pijn wanneer er tegen ons wordt gelogen, wanneer de feiten worden verdraaid en veranderd.

Wanneer we voortdurend de schuld krijgen, en wanneer we de narcist gewoon niet kunnen laten zien wat hij of zij ons aandoet hebben we zeker pijn.

Zoals we weten, hoe meer we proberen dat ‘wat er gebeurt’ in ‘wat we zouden willen gebeuren’ te veranderen met de narcist, hoe meer en meer pijn we ervaren.

Wanneer dit gebeurt, betreden we het rijk van lijden.

Lijden is pijnversterkend.

De definitie van lijden is pijn blijven verdragen.

De reden dat we lijden verdragen, is dat we op een verkeerde manier met de pijn proberen om te gaan. 

Dan escaleert de pijn, raakt geaccentueerd en wordt langdurig of wordt voor onbepaalde tijd verlengd.

Pijn is een signaa

Het laat ons weten dat iets over wat we denken, hoe we ons voelen, wat we doen of wat we ervaren niet in overeenstemming is met de waarheid over wie we zijn.

Het is alsof onze interne GPS begint te piepen — en het zegt: “Je hebt een verkeerde afslag genomen, je moet stoppen en omdraaien en terugkeren naar je Ware Zelf, ga niet verder op deze weg!”

Een voorbeeld van hoe dit signaal gebeurt, kan zijn, omdat je valse gedachten over jezelf hebt, zoals “Ik ben niet goed””, Ik ben een mislukking”, of “Wie zou ooit van me kunnen houden — kijk naar mij?!”

Deze gedachten zijn niet afgestemd op ons ware zelf.

Ze zijn niet hoe de Bron, Energie, God  ons ziet en ze zijn niet wat we willen zijn.

Toch kunnen we gemakkelijk in de val lopen door aan deze gedachten te denken, het maakt niet uit dat we weten dat ze pijnlijk zijn.

Natuurlijk beginnen we dit te denken, omdat de narcist ons dit vertelt of ons dit altijd heeft verteld.

We hebben de mening van de narcist over onszelf overgenomen, en ons zelfrespect is ernstig verminderd.

Dus we denken dat dat die gedachten juist zijn.

En de pijn wordt gevoeld in ons lichaam.

En als we doorgaan met deze gedachten te denken, worden ze langdurig lijden.

Het belangrijkste om te begrijpen is dat de pijn onvermijdelijk is wanneer we ons in een omgeving bevinden waarin we worden vernederd en geprojecteerd.

We beginnen met het aannemen van beledigingen en degradaties.

Echter, lijden is niet onvermijdelijk, het is optioneel.

Zie je, als je begrijpt dat de pijn het signaal is dat je zegt dat je niet op het goede spoor zit, dan kun je stoppen en een nieuwe bocht maken, niet in de richting van lijden, maar eerder terug naar wie je echt bent.

Het komt allemaal neer op geloofssystemen en de afstemming op waar je naartoe wilt.

Dit betekent dat je begrijpt dat pijn een signaal is dat je moet weten dat het nodig is om je overtuigingen te veranderen die je pijn doen.

En als u het signaal van pijn niet begrijpt en er niet naar handelt, zult u lijden.

En het lijden zal je niet ophouden, totdat je de negatieve overtuigingen aanpast.

Het lijden is een harder en persistent signaal.

Er staat: “Je snapt het niet, je doet niet wat je moet doen!”

Lijden voorkomen.

Laten we eens kijken naar het voorbeeld van jezelf vertellen: “Ik ben niet goed””, Ik ben een mislukking”, of “Wie kan ooit van me houden — kijk naar mij?!”

Het doet pijn — het presenteert het signaal en het signaal is dat dit valse geloofssystemen zijn.

Een vals geloofssysteem is alles wat je wegneemt van je Ware Zelf, en niet er naartoe.

We weten dat het vals is, omdat het pijn doet; alles wat niet in overeenstemming is met je Ware Zelf veroorzaakt pijn.

Dus naar je emotionele lichaam luisteren en het signaal van pijn voelen is iets dan niemand anders voor je kan doen, omdat zij niet jouw geloofssysteem over jezelf hebben en zij niet jouw pijn hebben.

Daarom zijn de ware overtuigingssystemen die de pijn zullen verlichten de volgende aanpassingen.

Bijvoorbeeld: “Ik ben niet goed””, Ik ben een mislukking”,  of “Wie kan ooit van me houden — kijk naar mij?!” Is een pijnlijke valse overtuiging.

De juiste weg op het pad terug naar het ware zelf

“Ik weet wie ik ben en de meningen van niemand anders hebben macht over mij. Wat belangrijk is, is dat ik mezelf geloof, liefheb en respecteer ”

Het loslaten van het valse geloof en het vervangen door het ware geloof (degene die ons ziet als bron), zal de komst van langdurig lijden stoppen en ook alle pijn overstijgen.

Dan krijg je oplossingen, opluchting, empowerment en evolutie.

We hadden een vals geloofssysteem lang voordat de narcist in ons leven verscheen, daarom dat hij of zij zich aangetrokken voelde tot ons leven en in staat was een zwakheid in ons te identificeren en te misbruiken.

Nu je je ervan bewust bent, kun je het oude valse geloofssysteem overstijgen naar een systeem dat je vreugde en vrijheid brengt.

En dit geldt voor elk aspect van ‘pijn’ dat je in deze relatie voelt.

Dat is als je het volhoudt.

Dat betekent dat je het signaal van pijn blijft gebruiken als hulpmiddel om te identificeren wanneer je met een vals geloof werkt dat niet in lijn is met je ware overtuigingen.

Dit is waarom je pijn hebt, dit is wat het ware doel is.

Dit is hoe we groeien.

Ik herhaal het nog eens, pijn is onvermijdelijk, lijden is optioneel.

Empowerment is het ticket wanneer je naar de pijn luistert en de veranderingen omarmt die het aangeeft dat je moet maken.

Daarom is pijn zo nodig.

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’. 

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Schrijf in voor haar gratis workshop:http://bit.ly/MelanieMarch18

Share
Leave a Comment
%%footer%%