Sociale Angst Overwinnen essentiële technieken in Online Cursus

 

Heb jij er genoeg van om sociale angst je leven te laten bepalen? Ben jij dapper genoeg om je angst in de ogen te kijken? Dan is deze online cursus sociale angst overwinnen voor jou! In deze cursus leer je de essentiële technieken om je sociale angst te overwinnen! Stap voor stap gaan we samen de uitdaging aan.

online resultaten met Melanie Tonia Evans, sociale angst overwinnen
Angst overwinnen
Voor wie is deze cursus “Sociale angst overwinnen” bedoeld?

 

  • Staat het zweet je in de handen wanneer je een presentatie moet geven?
  • Vind je het spannend om naar feestjes te gaan?
  • Vul je in wat anderen over je denken?
  • Blijf je piekeren over gesprekken die je hebt gehad?
  • Heb je moeite om de straat op te gaan?

Laat jij je leven bepalen door sociale angst? Dan is deze cursus iets voor jou!

 

Waarom deze cursus over sociale angst?

 

Ik heb zelf jarenlang last gehad van een sociale angststoornis en heb erg lang moeten zoeken naar wat mij kon helpen.

Nu ik van mijn angststoornis af ben en ondertussen ook ben afgestudeerd als psycholoog heb ik mijn eigen ervaringen met mijn psychologische kennis gecombineerd tot deze cursus.

Ik heb de technieken die voor mij het meest zinvol waren toegepast en op die manier in de cursus ingepast dat, als ik deze cursus zelf zou hebben gehad, ik niet zo lang had hoeven zoeken naar de juiste hulp. De vrijheid die ik nu ervaar, gun ik iedereen!

narcisme.blog Ik kies vertrouwen boven angst, sociale angst overwinnen
Angst overwinnen

Wat leer je in deze cursus?

 

Module 1: Sociale angst.

 

In deze module verdiepen we ons in wat sociale angst nou eigenlijk is. We bespreken de symptomen, oorzaken en gevolgen, maar ook de mogelijke behandelingen.

In deze module krijg je ook meer inzicht in hoe jouw sociale angst zich uit, hoe je situatie nu is en wat je bereikt wilt hebben aan het eind van deze cursus.

 
Module 2: Zelfvertrouwen.

 

In deze module speelt verbale en non-verbale communicatie een grote rol. Er wordt aandacht besteed aan lichaamshouding, grenzen aangeven en nee zeggen.

 

Module 3: Denkfouten.

 

In deze module besteden we aandacht aan de denkfouten en negatieve gedachten die vaak met sociale angst samengaan. We leren welke denkfouten er zijn, hoe je ze herkent en hoe je ermee om kunt gaan.

 

Module 4: Angstgedachten uitdagen.

 

In deze module verdiepen we ons in het uitdagen van angstgedachten. Want vaak kloppen deze gedachten helemaal niet. Ook bespreken we enkele handige technieken uit de cognitieve gedragstherapie.

 

Module 5: Mindfulness en ontspanning.

 

In deze module leren we wat mindfulness is en gaan we aan de slag met ontspanningsoefeningen.

 

Module 6: Exposure.

 

In deze module leer je wat blootstelling is, hoe je je verbeelding hierbij kunt gebruiken en hoe je daarbij een exposure rangorde opstelt. Ook gaan we in deze module oefenen in echte situaties.

Je ontvangt ook een E-book met de stof uit de cursus, zodat je daardoor kunt leren waar en wanneer je maar wilt.

take action started now

Ik zou van harte willen dat dit artikel je vandaag heeft geholpen om je hoop, vertrouwen en troost te geven dat er opluchting, kracht en wederopbouw is van de ervaring van narcistisch misbruik.

Ik weet al lang dat ons grootste goud uit de diepste duisternis wordt gedolven.

Als wat ik geschreven heb diep met je resoneert, zou ik graag zien dat je NARP bekijkt, het pad dat ikzelf en zoveel anderen hebben gevolgd om te evolueren en onszelf te bevrijden.

Als Bol.com-partner ontvang ik een kleine commissie op aankopen zonder dat het jou iets kost om de kosten van onze website te kunnen dragen. Steunen kun je door te klikken op de bol.com publiciteit.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Annemie Persyn Declercq

Geef een reactie, vraag of antwoord.