Sociale Angst Overwinnen essentiële technieken in Online Cursus

Heb jij er genoeg van om sociale angst je leven te laten bepalen? Ben jij dapper genoeg om je angst in de ogen te kijken? Dan is deze online cursus sociale angst overwinnen voor jou! In deze cursus leer je de essentiële technieken om je sociale angst te overwinnen! Stap voor stap gaan we samen de uitdaging aan.

Angst overwinnen
Voor wie is deze cursus “Sociale angst overwinnen” bedoeld?

 • Staat het zweet je in de handen wanneer je een presentatie moet geven?
 • Vind je het spannend om naar feestjes te gaan?
 • Vul je in wat anderen over je denken?
 • Blijf je piekeren over gesprekken die je hebt gehad?
 • Heb je moeite om de straat op te gaan?

Laat jij je leven bepalen door sociale angst? Dan is deze cursus iets voor jou!

Waarom deze cursus over sociale angst?

Ik heb zelf jarenlang last gehad van een sociale angststoornis en heb erg lang moeten zoeken naar wat mij kon helpen.

Nu ik van mijn angststoornis af ben en ondertussen ook ben afgestudeerd als psycholoog heb ik mijn eigen ervaringen met mijn psychologische kennis gecombineerd tot deze cursus.

Ik heb de technieken die voor mij het meest zinvol waren toegepast en op die manier in de cursus ingepast dat, als ik deze cursus zelf zou hebben gehad, ik niet zo lang had hoeven zoeken naar de juiste hulp. De vrijheid die ik nu ervaar, gun ik iedereen!

Angst overwinnen

Wat leer je in deze cursus?

Module 1: Sociale angst.

In deze module verdiepen we ons in wat sociale angst nou eigenlijk is. We bespreken de symptomen, oorzaken en gevolgen, maar ook de mogelijke behandelingen.

In deze module krijg je ook meer inzicht in hoe jouw sociale angst zich uit, hoe je situatie nu is en wat je bereikt wilt hebben aan het eind van deze cursus.

Module 2: Zelfvertrouwen.

In deze module speelt verbale en non-verbale communicatie een grote rol. Er wordt aandacht besteed aan lichaamshouding, grenzen aangeven en nee zeggen.

Module 3: Denkfouten.

In deze module besteden we aandacht aan de denkfouten en negatieve gedachten die vaak met sociale angst samengaan. We leren welke denkfouten er zijn, hoe je ze herkent en hoe je ermee om kunt gaan.

Module 4: Angstgedachten uitdagen.

In deze module verdiepen we ons in het uitdagen van angstgedachten. Want vaak kloppen deze gedachten helemaal niet. Ook bespreken we enkele handige technieken uit de cognitieve gedragstherapie.

Module 5: Mindfulness en ontspanning.

In deze module leren we wat mindfulness is en gaan we aan de slag met ontspanningsoefeningen.

Module 6: Exposure.

In deze module leer je wat blootstelling is, hoe je je verbeelding hierbij kunt gebruiken en hoe je daarbij een exposure rangorde opstelt. Ook gaan we in deze module oefenen in echte situaties.

Je ontvangt ook een E-book met de stof uit de cursus, zodat je daardoor kunt leren waar en wanneer je maar wilt.

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’. 

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Bekijk haar programma: http://bit.ly/herstelprogrammaMTE

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing
 • zelfzorg

EFT een dagelijkse tool om je emoties te verlichten. (taak)

Dus vandaag wil ik met jullie informatie delen om emotionele energie los te laten met EFT, die in ons lichaam… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent

Meditatie: ons afscheiden van onze geest (taak)

Iedereen bedankt voor het volgen van narcisme.blog. Degenen onder jullie die dat niet hebben gedaan: als het je bevalt wat… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing
 • zelfzorg

Bodyscan-meditatie een methode om emoties los te laten (taak)

Dit artikel gaat over een bodyscan-meditatie. Geschatte leestijd: 6 minuten Dus eerst ga ik een beetje praten over wat het… Read More

%%footer%%