Onbewuste contract dat je hebt met de narcist? Deel 2b

Conclusie.

Melanie schreef dit artikel, omdat het tijd is dat ze wordt  authentiek blootgesteld. Een deel daarvan was al vrijgeven van Quanta Freedom Healing. En dit is een ‘risico’ vanuit praktisch oogpunt, omdat mijn aanwezigheid mainstream is. 

Narcistisch misbruik is zeker niet alleen een probleem in het spirituele, zelfontwikkelingsgemeenschappen. 

Het gebeurt overal in alle rassen, geloofsovertuigingen en religies. Veel daarvan vinden hun weg naar haar informatie. Wat echter goed is aan haar werk, is dat het NIET mainstream is. 

Melanie’s werk is Quantum Level-werk – dat rechtstreeks werkt bij het herprogrammeren van onze onderbewuste wonden naar een Hogere Zelf-staat – het is zielwerk. 

En dit is de enige reden dat Melanie Tonia Evans het hoogste slagingspercentage heeft van ongekend herstel voor trauma  overal ter wereld.

Het heeft dus geen zin meer te ‘verbergen’ waar dat allemaal over gaat!

Ze weet ook dat deze gemeenschap de afgelopen jaren lichtjaren in bewustzijn heeft verschoven.  Naarmate ze is gegroeid en geëvolueerd, hebben vele anderen dat ook. Wat ik nu vind, is dat mensen in staat zijn doorbraken te bereiken in tijdskaders die er ooit waren.

De reden dat ze haarzelf nu volledig blootlegt, is dat ze gelooft dat we allemaal aan het begin zijn van “het tijdperk van authenticiteit”. Dat betekent dat het tijd is om echt te zijn. Het is tijd om van achter onze verdediging te stappen en de waarheid te schijnen over Wie we echt zijn.

Veel van deze personen waren al ‘spiritueel’ voordat ze Melanie’s werk vonden, maar velen ook niet.

Er gebeuren grote dingen op onze planeet. We bevinden ons in tijden van ongelooflijke transformatie en een totale noodzaak voor transparantie, liefde en genezing. 

Voorbij het onbewuste contract met de narcist

En het is haar grootste wens voor diegenen onder jullie die op elkaar zijn afgestemd en open dat Melanie een diepe resonantie zal bieden die niet alleen zal helpen je te bevrijden van de pijn van narcistisch misbruik, maar je ook kan wekken voor de werkelijke missie en het doel dat je hebt op dit moment op aarde.

Melanie weet dat velen van jullie dit al weten.

Vaak melden mensen dat haar artikelen in perfecte timing uitkomen voor waar ze nu zijn en belangrijk zijn gezien wat er in hun leven gebeurt. Melanie belooft je, ze weet het met heel haar hart, voor velen van jullie is dit artikel nu belangrijk en in perfecte en goddelijke timing.

Tot slot gebeurde er iets ongelooflijks de volgende dag toen Melanie haar zielnaam “Alena” googelde.

Het ontdekte dat het “licht” betekende. Kon die betekenis perfecter zijn geweest? Ze huilde van vreugde en dankbaarheid en zei tegen “All That Is”: “Ik accepteer deze missie met heel mijn hart.”

onbewuste contract narcist
@zelfzorgHelp

Ik hoop dat jij dat ook kunt.

Daarom dat ik er naar uit kijk om te reageren op uw opmerkingen en vragen. Wil je met ons meedoen? Kijk eens naar de URL’s aan het einde van de pagina. Ik geloof dat elke ziel, helemaal, die het trauma van binnenuit onder ogen ziet en wil bevrijden, kan en zal genezen als dat gebeurt.

Ik geloof dat er alleen goddelijkheid is die zichzelf uitdrukt en er is alleen ‘liefde’, daarom is alles een gezonden engel, het maakt niet uit hoe het eruit ziet.

Zelfs de vervuilde zielen kwamen in essentie nog steeds uit de bron.

Het ging altijd over liefde.

Op zielsniveau wilden we niet het gemakkelijke pad. We wilden genieten van de volledige diepgang van evolutie, emotie, drama, de ervaring van ALLES. En we BEOORDELEN er niet over op ziel-niveau.

Pijn is onvermijdelijk.

Het is de kraak voor groei, het is wat onze evolutie voortstuwt, en het is alleen voortdurende pijn (lijden) wanneer we de delen van onszelf ontkennen die ongemak, pijn en verdriet voelen.

Lijden is dat pad. Deze delen die pijn doen ontkennen, is het Leven, onze levendigheid en Leven en Schepping zelf ontkennen. En het is het ontkennen van God als “Alles Wat Is”.

Daarom dat demonisering en zondebok en ‘de duivel’ werd gemaakt.

En toen werd alles wat ‘slecht’ was, aan een externe bron toegeschreven, in plaats van geëerd als een ‘manier’ om iets nog meer te integreren, lief te hebben en te genezen. Dit leidde tot splijten, afstand doen, segregatie en wegduwen. 

We beginnen met ieders eigen innerlijke wezen.

Ik beloof je het Juweel dat je de diepgaandste LIEFDE van jezelf en anderen zult ervaren wanneer je in plaats van de delen die pijn doen te ontkennen, je helemaal naar hen toe gaat met liefde, toewijding en het verlangen om diep genezing voor hen te brengen.

Dat is precies waar Melanie’s hele genezingsmodel over gaat en waarom het zelf-samenwerkende model van evolueren eerder is dan oplossen en integreren in plaats van uiteenvallen.

Als we als menselijk ras genoeg hebben van de pijn van het creëren van ‘scheiding’, dan hebben we ‘nirvana’ op aarde.

Het is aan ons allemaal om de schaduwen, de pijn en de ‘draken’ volledig te omarmen. ”In onze interne grotten om ze EINDELIJK te genezen en in het Licht te brengen.

Ze ontkennen en wensen dat ze dat niet hoefden te zijn, zal dit nooit bereiken.

Plus de geschenken die we ontketenen, door oude pijnlijke overlevingsenergie (duisternis) vrij te maken in pure creatie (licht) — betekent dat we 1000% terugbetaald krijgen voor dit te doen. Woorden kunnen niet uitdrukken hoeveel. Dus waarom zouden we dit niet met heel ons hart accepteren?

Het licht van zelf-liefde.

Ik geloof dat onze evolutie gaat over het verlaten van het standpunt van: “Ik heb genoeg van mezelf, accepteer en keur mezelf goed, niet om misbruik te verdragen ” dat is het nodige licht – het is het licht van “zelfliefde” dat is onze hoogste missie op deze planeet.

Het opwindende is dit, door het misbruik van deze persoon, realiseren we ons iets heel diepzinnigs dat ze alleen de identieke manieren weerspiegelden waarmee we met ons spraken en onszelf behandelden. Niemand heeft ons ooit zo veel consequent misbruikt als wijzelf. Dus via deze persoon kunnen we weg gaan, krijgen we de boodschap.

Dankzij de narcist doen we het ultieme werk aan het opruimen van onze relatie met onszelf.

Het innerlijke proces doen om de angst, pijn, oordelen, omstandigheden enz. Die we op onszelf hebben te transcenderen (en op anderen en anderen reflecteren terug naar ons). Deze narcistische persoon is een geschenk van de evolutie.

Waarom zouden we ze loslaten als we nog niet de boodschap hebben die ze bezorgen?

En zelfs als ze dat deden, zou dat dan worden opgelost, als je het nog niet had begrepen?Zou het contract NIET worden uitgevoerd?

Zou dat niet betekenen dat een andere persoon die een identieke evolutionaire kans biedt (die je met deze persoon hebt gemist) zou moeten verschijnen in het hologram van wat je kent als je ‘levenservaring’? Helpt dat te verklaren?

We dachten allemaal in de slachtoffermodus, of in ieder geval veel van ons.

Ik, zoals zovelen, dachten dit: “Ik was ZO nauwkeurig in mijn relaties”, dus op mijn evolutiereis en zo spiritueel fit, vóór de narcist, en dat het slechts een wrede, onnodige draai van het Leven was.

Na het diepgaande innerlijke onderzoek en het innerlijke onderbewuste werk (echte zelfpartnerschap) vond ik inderdaad wat een egoïsche illusie dat was en niet, omdat ik mezelf begon te ‘beschuldigen’, in plaats daarvan, omdat ik zoveel onbewuste wonden vond dat zonder enige twijfel ik moest misbruikt worden om ze te genezen (het onbewuste in het bewustzijn brengen).

Ik was nog steeds rechtvaardig (veroordelend).

Nog steeds was ik hard voor mezelf (evenals voor anderen). Ik behandelde mezelf nog steeds enorm met voorwaardelijke liefde (met een hoofdletter C) daarom wilde ik ook in het begin GEEN verantwoordelijkheid nemen waarom dit mij was overkomen. Die oriëntatie desintegreerde me zozeer dat het me bijna doodde, omdat ik het hele punt MISTE.

Je kunt op deze plek blijven, maar eerlijk gezegd negeer je de waarheid van ‘zo binnen zo buiten’. 

Als je geestelijk gezond was en een volledige bron voor jezelf zou zijn, zou je ‘vol genoeg’ zijn geweest, zelfwaarde en zelfgoedkeuring en zelfliefde. Je zou het niet hebben doorstaan.  Je zou geluisterd hebben naar je lichaam dat “misbruik” schreeuwde en vertrokken en wist hoe je met je samen kon werken, in plaats van iemand anders als jouw bron van jou aan te wijzen. 

We zouden ALLEN weggegaan zijn toen het misbruik begon.

Als we zelfpartner waren en ‘thuis’ in onszelf, zou alles verdwenen zijn toen het misbruik begon. We zouden nergens “in” kunnen vallen, maar niet als het al een deel van onszelf was.

En dat deel is zelf-scheiding.

Dat is het ego, de angsten, de pijn die echt velen van ons hadden verdoezeld (zonder het te weten) totdat een narcist in ons leven kwam en deze delen van bewusteloosheid in bewustzijn smeet (geactiveerd wat sluimerend was).

En ja, als we onze hiaten niet opvoeren, vangen we het virus gruwelijk. Het is een virus van bewusteloosheid, de egoïstische slachtofferschap ‘Ik ben NIET verantwoordelijk als de bron van mijn eigen creaties’.

Narcisten spelen met ons op een vreselijke manier.

Dat is de reden waarom ze niet evolueren en misbruik blijven maken. Slachtoffers kunnen het ook vangen als ze ervoor kiezen om daar te blijven. Dat is de enige reden dat je nu zoveel pijn hebt -, omdat je ervoor kiest om in de absolute basis van dat virus te geloven.

Dus je kunt oprecht verontwaardigd blijven, wat continu pijn gaat doen als de hel. Of je laat het gaan en je gaat naar binnen. Je geneest die delen van je die vereisen dat je naar hen toe komt. Niet met oordeel, en niet met afwijzen van jezelf, niet vermijdend, maar met immense liefde.

Dat is waar het ECHT allemaal over ging voor iedereen die dacht dat we “daar” waren en ontdekten dat we dat eigenlijk niet waren.

Het gaat erom onszelf te bevrijden van hoe we voor onszelf waren. De narcist was alleen maar de katalysator om ons daarop te richten. Als je NOG STEEDS zo bent, beoordeel je de situatie in plaats van te helen en te ondersteunen wat er in jou moet worden genezen en ondersteund!

Zie je de WAARHEID hier over gebrek aan zelfliefde?

Als je genoeg hebt gehad, open je hart en kom naar ons programma, je vindt alle links naar Melanie en het interne proces aan het einde van deze pagina. Ik zal je helpen daar te komen.

Zelfs vervuilde zielen zijn in hun kern nog steeds liefde.

Ze maken deel uit van de Eenheid / God waar alles van komt.

Als ze echter niet meer in staat zijn zichzelf verder te ontwikkelen als ze ‘vervuild’ zijn, begreep Melanie heel duidelijk in haar LBL dat ze terug moeten gaan naar de Eenheid, terug naar ‘de pot’ om zo te zeggen, om terug te komen als een nieuwe onschuldige ziel die de evolutie opnieuw begint.

Zou men kunnen stellen dat het mooi zou zijn mocht dit moeten gebeuren?

Stel je voor dat je een emotioneel schone lei hebt! Wat zo verfrissend was aan LBL van Melanie, was dat we ons kunnen realiseren dat we zielen zijn die evolueren.

Zielen hebben echt gebreken, problemen en “dingen”.

Ze zijn niet helemaal een volledig geschapen nar God-Zelf. Ze evolueren nog steeds om dichter bij All That Is te komen. Zijn deze onschuldige zielen die opnieuw beginnen zo dicht bij God dat ze ongelooflijke vreugde voelen?

De ironie is dat dit PERFECT is voor hen, want wat wil een run-amok-ego meer dan wat dan ook?

AFZONDERLIJK blijven, zichzelf NIET kennen als Eén met Alles Wat Is. Dus dit is absoluut wat ik geloof dat de belangrijkste stap voor een vervuilde ziel is om naar God te gaan, omdat de scheiding van Eenheid precies is wat ervoor heeft gezorgd dat het zoveel pijn en zo vies heeft.<

Het is de ultieme LIEFDE om te genezen wat nog niet is gerepareerd.

Ironisch genoeg is dit het ding dat totale vernietiging voor een narcist betekent, omdat het verlies van ‘ik’ de ‘identiteit’ van het ‘valse zelf’ letterlijk terreur betekent. En het is de totale vernietiging van het valse zelf. En zoals bij ons, degenen onder ons die misbruikers waren, was er nog steeds.

Er was een gevoel van Eenheid. van God binnenin, ons Ware Zelf, van verbinding met Het Veld dat enige hoop schonk.

Dat is waarom wij of iemand anders die nog steeds in staat is zich te ontwikkelen en altijd in het spel is gebleven! De waarheid is dat “Alles wat is” de enige bestemming voor iedereen is, ongeacht of ze Adolf Hitler of Moeder Theresa waren, omdat er GEEN andere bestemming mogelijk is.

De overtuiging dat er andere mogelijkheden zijn dan “Alles wat is” is een van de grootste illusies die angst, pijn, oordeel en voorwaardelijke liefde in de eerste plaats veroorzaken. Helpt dit?

Ons echte leven gaat veel verder dan de vijf basiszintuigen en dit is zo’n fundamenteel begrip voor ons!

Alles wat we ooit hebben gewild of gemaakt was om positieve emotie te voelen, en welke “emotie” kan logisch gezien worden als een van de vijf zintuigen? Ons hele leven heeft er weinig mee te maken! Als we niet bereid zijn om naar de ongeziene wereld te kijken, hebben we geen beheersing van de geziene wereld.

In schril contrast worden we erdoor gecontroleerd.

Is wat ons overkomt een spirituele ervaring? Absoluut.

We maken allemaal deel uit van zielsgroepen die zeker niet toevallig samenkomen! Ik zeg niet dat het “demonen” zijn. Ik zeg dat ze een afwezigheid van Licht zijn, gescheiden van “Al Dat Is”, als onbewust (“Ik ben niet verantwoordelijk voor mijn eigen ervaring.”) egoïsche wezens.

We kennen allemaal het gevoel van narcisten die onder onze huid rondkruipen en voelen als een letterlijke ziekte. Maar zijn dat ‘zij’ of is dat de activering van onze verwonding, onze scheidingen van uzelf en Alles Wat Is, en onze zelfdemonstratie?

Het zou redelijk kunnen zijn, vooral, omdat wanneer we dat opruimen, er GEEN spoor is van de narcist in onze geest, wezen, emotie of energieveld in welke vorm dan ook.

Ik geef narcisten niet de betekenis van ‘demonen’.

Ze hebben geen echte macht. Ik beschouw ze veel meer als “reflectoren”. Net zoals ik de mythe over ‘de duivel’ niet geloof. Dingen om over na te denken./p>

Liefde uit angst met behoeften en voorwaarden.

De waarheid is dat velen van ons dachten dat we liefde gaven en ‘liefhebben’, maar de echte waarheid — wanneer we de wonden door ons lichaam gaan volgen — is dat we de overtuigingen vinden ‘Als ik deze keer alleen maar liefheb zul je van MIJ houden en IK zal veilig zijn. “

Dat was nooit ware liefde.  Het was liefde uit angst met behoefte en voorwaarden. 

En toen deze mensen natuurlijk niet de liefde teruggaven die we onbewust probeerden te krijgen om ons te geven, als gevolg van wat we hen gaven, klampten we ons vast, wilden we hen dwingen.

Ze waren nooit in staat, als gevolg van hun onbewuste wonden, en de waarheid was ook niet in staat tot echte liefde vanwege onze onbewuste verwondingen. Degenen die ons creëerden, waren niet eerst echt verliefd op onszelf (volledig).

Daarom dat het alleen maar ging om onszelf te helen, precies wat de narcist ons liet zien.

“Alle manieren waarop we niet van onszelf hielden”. Dan kunnen we oprecht en authentiek liefdevol worden zonder voorwaarde, zonder behoefte en verwachting – met andere, ook gezonde mensen. Ik geloof dat zielsverwanten in ons leven verschijnen om onze reizen te ondersteunen en alle manieren weer te geven waarop we gezond met onszelf samenwerken.

Terwijl Twin Flames de meesterdocenten zijn die ons op elke manier tonen dat we onszelf nog niet liefhebben en accepteren.

Narcisten zitten enorm in deze categorie. Het was nooit de bedoeling dat we een relatie met hen zouden hebben, in plaats van via hen.  Het was uiteindelijk de bedoeling dat we de ene essentiële relatie genezen – die we met onszelf hebben.

Dit zijn de uitstekende relaties die ons op onze knieën brengen om te stoppen met naar hen als onze redders te kijken en in onszelf te komen om eindelijk genoeg van onszelf te houden en onszelf te accepteren om de onze te zijn.

onbewuste contract narcist
@zelfzorgHelp

Als soevereine wezens hebben we een keuze, en hoewel ik niet kan zeggen wat jouw ervaring was.

Ik zou overwegen of zoiets van mijzelf komt dat gebrek aan ‘liefde en steun’ een egoïsche wond in mijn lichaam is die ik naar binnen zou gaan om cellulair op te laden, los te laten en te vervangen. (QFH) Ik geloof niet dat er iets anders is dan liefde op de hogere niveaus en dat iets wat in de weg kan staan.

Ik had ook massale overtuigingen over het leven / God die me strafte.

Dat God of het leven niet van me hield, me vernietigde, me vervloekte, was voor mij zoveel valse illusies en pijnlijke kwelling (trauma) en het energieveld had zich overgenomen van vorige en deze levensincarnaties die zaten daar nog vast.

Als ik niet de hoeveelheid werk aan mezelf had gedaan die ik had gedaan, mijn energieveld vrijmaken en op niveau brengen met Quanta Freedom Healing, zou mijn LBL een heel andere ervaring zijn geweest.

Dat wil niet zeggen dat iemand van ons min of meer geëvolueerd is, dus denk alsjeblieft niet dat ik een ‘oordeel’ over je sessie geef.

In plaats daarvan voel ik echter dat dit een genezende aanwijzing voor je kan zijn.

Ik hoop dat dit je heeft geholpen te beseffen dat niet-acceptatie en slachtofferschap ons tot een eeuwigheid van ‘meer’ veroordelen. En inderdaad, niemand in ons verleden zal ons vergoeding verlenen.

GEEN vergoeding komt ooit voordat we hierover “genade” worden.

Het is gewoon wat het is.

Ik beloof je dat de mensen die ik ken die de rechtvaardigste zijn geweest over “wat mij is overkomen” (ik was er een van) in de vorige levensexpressie van QFH, Melanie’s helende hulpmiddel,  allemaal liefde gevonden hebben.

Ze waren gewillige deelnemers aan de sessie, omdat ze genoeg van de pijn hadden die ze ZELF in het verleden allemaal hadden gedaan wat ze haatten over wat andere mensen met hen deden.<

De waarheid is dat op de Kwantumniveau — er  ‘geen ander’ is die we ALLEEN kunnen haten om onszelf ‘te vermommen’ als anderen.

Die ontdekking / begrip hielp me onmetelijk, omdat ik uiteindelijk wist dat de hele veldslagen er alleen maar waren om beter te worden.

Wat betreft het slachtofferbewustzijn van het mens zijn — we zijn allemaal op deze reis (vooral lichtwerkers) om volledig ondergedompeld te worden in de duisternis (angst, pijn, schuld) om de dichte energie van onze Innerlijke Wezens (die verbonden is met de All) om onszelf en het collectief en deze planeet te evolueren.

De ziel combineert met de “persoonlijkheid” (menselijke vorm) om deze rijke ervaring te hebben. 

Wanneer we overleden worden, wordt het persoonlijke voertuig vrijgegeven en gaat de ziel vervolgens de volgende evolutie-ervaring voor zichzelf creëren, gezien haar volgende zoektocht naar zielevolutie / bijdrage.

Voor mij was het narcistische misbruik de KANS om contact op te nemen met en het trauma van binnen in mij los te laten en mijn cognitieve brein uit de weg te ruimen. Het cognitieve brein uit de weg ruimen maakte me vrij van slachtofferschap en dat duurt tot op de dag van vandaag verder.

QFH was en is de sleutel.

Ja, het onbewust contract met de narcist is er op zoveel niveaus — ontstoken over “het krijgen van onze kansen voor zielsgroei”. Het is afhankelijk van het niveau van bewustzijn, over de timing waarin ze binnenkomen.

We kunnen bijvoorbeeld een groot aantal narcisten in de rij hebben staan, maar als we het ‘krijgen’ houden ze op te gebeuren. 

We zouden de zielspartner kunnen hebben die lief en ondersteunend op zielsniveau is gerangschikt, maar totdat we onszelf liefhebben en accepteren, kan hij of zij het podium niet betreden.

Is dit zinvol?

Graag uw reactie en actie.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

narcistisch misbruik herstelprogramma

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees