Onbewuste contract dat je hebt met de narcist? Deel 2b

Onbewuste contract dat je hebt met de narcist? Deel 2b

Voordat Melanie het doel van de slechte zielen uitlegt wil ze je vertellen hoe deze zielen hun “tijd” zouden doorbrengen. 

Ze deden geen hoger onderzoek of leerden zoals andere evoluerende zielen deden. In plaats daarvan brachten ze hun tijd door met het oproepen van egoïstische wanen zoals: “Ze bezit het grootste casino”, of “Ze heeft de meeste geliefden,” en “Ze heeft meer geld / macht / bekendheid dan jij.”

Mijn Zielengroep en andere Zielengroepen hielden hen soms geamuseerd, terwijl ze de ene waan na de andere opriepen en op elkaar sloegen.

Thuis is er inderdaad een gevoel voor humor. 

We vonden deze arme waanideeën die dachten dat hun fantasieën ‘waarde’ hadden en probeerden elkaar te overtreffen, eerlijk gezegd hilarisch.

Nu was de afspraak, de narcisten waren zo gelukkig als vervuilde zielen dit soort dingen te kunnen doen, maar ze wilden altijd incarneren, omdat als ze naar de aarde kwamen, ze dingen echt konden hebben. Ze konden het fysiek ervaren.

Dat heeft hun ego opgewonden!

Nu, hier is de reden waarom deze vervuilde zielen niet werden teruggestuurd voor recycling om opnieuw gloednieuwe zielen te worden, omdat we hen aannamen.

onbewuste contract narcist
De juiste groeitaken stimuleren voor je zelfgenezendvermogen!

Licht naar duisternis brengen.

We zouden het onbewuste contract met de narcist aangaan om ons in ons leven te matchen en ons te misbruiken.

Dat is precies wat haar zielengroep deed.

De geëvolueerde wezens die doelbewust kozen om het bewustzijn op de planeet te verhogen, hadden narcistisch misbruik nodig om hun werk te doen.

Goddelijk Licht naar duisternis brengen

Omdat het alleen door ondergedompeld te zijn in de absolute ingewanden van duisternis dat we Goddelijk Licht naar duisternis konden brengen en het naar een hoger niveau konden tillen.

Niet alleen voor onszelf, maar het hele bewustzijn van de planeet.

Duisternis op het hoogste niveau was een grootse missie om het collectieve bewustzijn op planeet Aarde te helpen bevrijden van misbruik, lijden en slachtofferschap.

Dit is wat Melanie precies deed. 

Ze schakelde twee narcisten in om er zeker van te zijn dat ze zou gaan waar Melanie heen moest.

Zo werd Melanie gedwongen om uit te vinden en te genezen wat ze moest verbeteren. 

Andere mensen in haar zielengroep hadden het identieke pad gekozen van één of meer narcisten.

Soms werden nieuwe contracten gemaakt of stonden ze in stand-by als het vorige contract niet het gewenste resultaat had opgeleverd voor de zelfevolutie van de ziel.

Was / is dit ook jouw pad en de reden als deze visie diep resoneert met jou. 

Heeft narcistisch misbruik voor jou een andere reden? 

Melanie kan niet zeker zeggen wat dat zou kunnen zijn, omdat ze je reis niet maakte, maar een ding dat ze zal zeggen is dit:  als je narcistisch misbruikt bent, gelooft ze dat je een zielencontract had, wat de reden ook was / is. Het is een onbewust contract met de narcist (voor beiden) om dat jij zou kunnen groeien.

En dat zielencontract zal altijd voor je evolutie zijn.

Ze had ook het absolute weten in haar LBL dat sommige zielen het bewustzijn van de planeet hebben helpen verhogen.

Sommige zielen halen het niet in specifieke levens.

Sommige zielen kan worden overgenomen door de slachtoffermentaliteit van de mens met wie ze samensmelten.

Ook kunnen sommige zielen zich vastklampen aan en verstrikken met een narcist totdat ze worden vernietigd. 

Ze vergeten wie ze zijn.

Deze personen accepteren niet de signalen, hulp en wegwijzers dat hun ziel en zielengroep ze onvermoeibaar thuis afleveren om hen te helpen wakker te worden. 

Hun zielen krijgen berichten via intuïtie waartoe we alleen toegang hebben als we samenwerken.

Ze kunnen ervoor kiezen om slachtoffer te blijven, bewusteloos te blijven en vervuild te raken door hun oordeel, demoniseringen van zichzelf en anderen met als gevolg de daaruit voortvloeiende onthouding van liefde voor zichzelf.

We krijgen steeds kansen.

Maar zelfs dat is oké, net zoals het was voor Melanie in de Rome levensperiode en eerdere aarde levensperiodes, omdat we nog steeds de kansen krijgen en vrij letterlijk zijn we onverwoestbaar. 

Zelfs de vervuilde zielen van narcisten en toxisch gestoorde slachtoffers zullen op een gegeven moment worden geresorbeerd.

Sommige zielen zullen opnieuw beginnen als een nieuwe frisse ziel. Ze beginnen op een nieuwe reis, totdat ze besmet raken voorbij het punt dat ze in staat zijn om de evolutie voort te zetten.

Omdat er alleen goddelijkheid is die zichzelf – voor een hoger doel – uitdrukt als goddelijkheid, het maakt niet uit wat die uitdrukking of vorm is.

Dit was één van de ongelooflijkste kennis:  er is geen goed of slecht of goed of fout of zelfs kwaad. (volgens Melanie)

Er is alleen het pad van zielen dat evolueert terug naar de eenheid van goddelijkheid van waaruit ze allemaal zijn gekomen.

knop voor alle groeitaken

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees