Categorieën
Complex trauma groeitaak Recent spiritualiteit

Onbewuste contract dat je hebt met de narcist? Deel 2a

In contrast hiermee boden Xui en haar adviseurs slechts eindeloos onvoorwaardelijk geduld en aanmoediging.

Ook begreep  Melanie  terecht dat alles wat ze in de toekomst zou ondergaan, volledig haar keuze was. Ze werd nooit aan enige eis of voorwaarde gehouden. Dat is hoe het op deze plek rolt omdat er nog dat onbewuste contract met de narcist is.

Ga naar deel 1

Toen kreeg ze weer contact met haar zielengroep. Hier ontmoette ze andere indigo gekleurde zielen.

Zielen die werkten, zoals zij, aan hun missies werkten om het bewustzijn specifiek op aarde te helpen verhogen.

Zielen die uit vele delen van het fysieke universum waren gekomen om samen te komen op deze galactische missie om deze planeet te evolueren. Ze begreep tegelijkertijd bepaalde dingen. Alles gebeurt hier tegelijkertijd. Alles is één met haar reis naar de mens, bekend als ‘Melanie’. Dat dit allemaal een keuze was die ze had gemaakt.

Kritische massa voor transformatie

Melanie had een pauze kunnen nemen van haar gecompliceerde levens. Ze had terug kunnen gaan naar een fysieke realiteit die veel meer geëvolueerd en ‘ontspannend’ en ‘samen’ was. Op een andere plaats dan de Aarde voor een rustpauze gaan. Maar ze wist dat de evolutie van de Aarde dringend was en in een belangrijke tijd verkeerde van kritische massa voor transformatie.

Ze wilde alles doen wat ze kon om te helpen.

Integratie in de baarmoeder.

Haar bewustzijn, als onderdeel van deze LBL-sessie, werd ook opgenomen in de baarmoeder van haar moeder. Het was in een tijd dat ze haar bewustzijn samenvoegde met “Melanie”. Peter vroeg haar waarom ze “Melanie” koos en hoe haar integratie met haar verliep.

Het antwoord dat ze hem gaf was: ‘Omdat ze sterk, vastberaden en beschadigd is, is ze precies de combinatie die ze nodig heeft om deze klus te klaren. Terwijl ze in de baarmoeder was en bewustzijn samenvoegde met Melanie, vroeg Peter haar wat er aan de hand was.

Ze vertelde hem dat haar moeder angstig was en haar angst en pijn kon voelen.

Maar ze verklaarde dat er iets heel verontrustends gaande was en dat dit was waardoor ze het moeilijk had. Ze vroeg zich af of ze de juiste keuze had gemaakt.

Anderen helpen om boven narcistische misbruik te helpen opstijgen.

Melanie voelde al de dichte, zware energie van de aarde. Het misbruik dat opkomt en opnieuw wordt geactiveerd in haar energieveld dat ze doelbewust had gekozen om zichzelf en anderen boven misbruik te helpen opstijgen. Ze vroeg zich af of ze de juiste beslissing had genomen en of ze haar keuze deze keer zou overleven.

Ze was doodsbang dat ze de uitdaging niet aankon.

Als een kanttekening, interessant, ging de zwangerschap van haar Moeder voorbij de gewone termijn. Haar moeder had vaak tegen haar gezegd: “Je wilde er niet uit!” En ze had gelijk. Melanie deed het niet!

Ze was doodsbang dat ze weer op aarde was.

Ze wist hoe moeilijk haar verblijf hier was geweest. Haar ouders zeiden ook dat ze de eerste drie jaar van haar leven oncontroleerbaar huilde. Ze herinnert zich dat als kind om zich heen keek en dacht: “Waarom ben ik hier op deze vreselijke plek?” Dus terug naar de ervaringen in de LBL-staat “back home”, dit deel waarvan Melanie denkt dat het je kan fascineren!

De deal met de narcisten: het onbewuste contract met de narcist.

Tot nu toe was er niets wat haar had verrast. De gevoelens van liefde, expansie en Eenheid waren groter dan woorden die ze kon gebruiken om ze te beschrijven. Maar er was geen echte nieuwe informatie, alleen veel bevestiging, en natuurlijk algemene onvoorwaardelijke liefde.

Ze wist al dat ze doorheen de relatie misbruiker / misbruikte werkte. Melanie wist dat ze beide kanten van het hek had meegemaakt. Ze was misbruiker geweest.

Bovendien was Melanie misbruikt en haar ultieme missie was het verhogen van het bewustzijn op deze planeet.

Ze wist al tijdens haar reis van het uitbreiden en verhogen van haar bewustzijn dat ze, zoals velen van ons nu op planeet Aarde, bezig was met het helpen van de bewustwording van de aarde.

Melanie wist dat al. Ze weet en hoopt dat velen van jullie dezelfde waarheid over je reis met narcistisch misbruik ook herkennen. Ze ontmoet elke dag nieuwe ‘engelen’ op dit pad in deze gemeenschap die dit zelfevolutiewerk doen.

Dit ascensie-werk dat we doen, is niet alleen een persoonlijke missie.

We helpen ook het bewustzijn van iedereen en alles wat we aanraken te verhogen. En energetisch beïnvloeden we anderen waarmee we fysiek nooit in contact zijn geweest.

We doen dit werk voor het collectief.

Zoals ze zei, er waren geen verrassingen. Er waren alleen mooie, liefdevolle, dwingende bevestigingen die deze levenslange reis nog MEER echt en ongelooflijk voor Melanie maakten. Toen kwam de openbaring, iets wat ze nooit had verwacht in haar wildste dromen.

Het had te maken met haar vraag: “Waar passen de narcisten in?”

Ze wilde dat zien vanuit de waarnemende ziel. En eerlijk gezegd wist ze al dat het een onbewust contract met de narcist was. De eerste waarvan ze gelooft dat het een Twin Flame was. Dat beide mannen in haar ervaring waren voor haar om te evolueren en een uitgebreider wezen te worden dan ze vandaag was.

Ze wist al dat het een totaal geschenk was, maar ze wilde weten waar ze in de grotere afbeelding pasten. 

Waren ze deel van een geascendeerde zielengroep en speelden ze gewoon de rol van ‘misbruiker’ om anderen te ontwikkelen?

Of was er een andere wending aan de waarheid? Peter verklaarde de bedoeling om de narcistische waarheid te ‘ontdekken’ en te ervaren.

Meteen zag ik ze allebei in een “Larrikin” zielengroep.

Zoals bij alle zielengroepen (ik had al verschillende mensen in mijn leven uitgecheckt) heerst totale transparantie. Niets kan worden verborgen, en telepathisch weet je alles over de zielen waarop je je concentreert, en zij weten het.

Nu, voordat je in de war raakt over: “Hoe kunnen ze in de geestenwereld zijn als ze nu nog leven?” Laat Melanie een Quantum Realiteit uitleggen en hoe het werkt.

De essentie van hun ziel is altijd om ‘terug thuis te komen.

Hetzelfde geldt voor onszelf. We zijn allemaal multidimensionaal en Omni-present. Als een aspect van de goddelijkheid dat zich uitdrukt: dit is wie we zijn in alle ruimte en tijd als meerdere potentiëlen.

Dus de narcisten zaten in deze Larrikin zielengroep.

Dit betekende dat de zielen werden gekweld tot het punt dat ze niet in staat waren tot evolutie en zouden zijn teruggestuurd naar “God” voor heropname en recycling om te worden gereproduceerd als een gloednieuwe ziel, behalve dat er een doel was waarom ze dit nog niet hadden gedaan.

deel 2b

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren