Categorieën
narcist Recent

Op elk moment kan de niet te vertrouwen narcist je laten vallen!

Je kunt narcisten niet vertrouwen. Je relatie met hen is oppervlakkig, wat betekent dat ze je op elk moment kunnen laten vallen als iemand de niet te vertrouwen narcist vertelt dat je tegen hen bent, of iets tegen hen zegt of doet.

Het ego van narcisten is zo kwetsbaar dat je als eerste neiging hebt om ze te geloven. Je weet in het begin niet goed of de narcist wel of niet te vertrouwen is, maar je geeft hem het voordeel van de twijfel.

Iedereen kan alles tegen ze zeggen en vanwege hun gebrek aan gehechtheid en hun gebrek aan echte loyaliteit kunnen ze je op een dubbeltje tegenhouden.

Meer over hoe te herstellen op @narcismeHelp!

Ze hebben niet de vaardigheden om op een gezonde manier te communiceren.

Ze praten er niet met je over. Of ze proberen niet om het goed te maken. Ze rennen met wat ze horen en je wordt de vijand.

Daarom is het bij hen nooit veilig. Ze laten je nooit echt binnen. Dat kunnen ze niet.

De narcist kan zichzelf niet vertrouwen, hoe kunnen ze je dan vertrouwen.

Op verschillende niveaus ben je gewoon niet veilig in een relatie met een pathologische persoon.

Wat ga je nu doen?

Ik hoop dat je de stappen zet om je eigenwaarde, zelfvertrouwen en innerlijke begeleidingssysteem op te bouwen na narcistisch misbruik. Daarbij kun we je helpen richting, inspiratie en een innerlijk weten te geven dat narcistisch misbruik geen levenslange gevangenisstraf hoeft te zijn.

Het kan in feite de roeping zijn naar je Nieuwe Leven van zelf-eer, zelf-partnering expansie, vrijheid en waarheid. Wat narcistisch misbruik niet minder erg maakt!

Ik heb de vreugde ervaren en gehad om mensen te helpen die uit de as herrijzen tot de beste, meest uitgebreide en bevredigende levens die ze zich kunnen voorstellen na narcistisch misbruik.

Het zou mij de hoogste eer zijn om u te helpen hetzelfde te bereiken. Bekijk daarom al de mogelijkheden die je vindt in het menu.

Ik stuur je zegeningen en doorbraken in het leven van je dromen!

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren