Zal de narcist terugkomen? narcistische ontrouw.

 

Wees voorbereid op alles.

Maar intussen is het goed om te lezen over narcisme. Je stevig inlezen in de pathologie is belangrijk. De klik komt als je echt beseft dat het masker de acteur was en de narcist de echte persoon is. Dat het nooit zal veranderen, het patroon van narcistische ontrouw zal zich blijvend herhalen.

De beste voorspeller van de toekomst, is het verleden!

Je moet intussen hebben geleerd dat de narcist geestesziek is. Ze zijn niet normaal. Ze moeten mensen gebruiken om zich goed te voelen over zichzelf. Immers wat jij denkt dat liefde is, is gewoon dat je hen een goed gevoel geeft over henzelf!

Als je begint op te komen voor jezelf, of de realiteit komt doorheen de leugens in de relatie, zal de narcist toch zijn bevrediging van “goede gevoelens” moeten krijgen.

Niets dat je kunt doen om narcistische ontrouw te veranderen.

Je hoopt nog altijd op een relatie die er nooit zal zijn.

Je droomt ervan dat je partner zal worden wie je dacht dat hij of zij was bij het begin van je relatie.

Neem afstand, hoe moeilijk dit lijkt, neem je voor dat je hoogstens een week of 2 zal rouwen. Het voelt alsof je zal sterven. Daarna begin je opnieuw recht te krabbelen.

En schrijf je dan in voor een cursus die je al lang wou volgen: meditatie, yoga, mindfulness, make-up (maak jezelf mooi dames) … Ga voor 5 km lopen, focus op gezonde maaltijden, ga naar een andere kapper en doe gek, andere kleur, andere snit, andere jij en zoek contact met andere mensen.

Vertel aan je goede vrienden wat je meemaakt of waaruit je komt. Doorbreek de stilte. Hou je hoofd terug recht en ga door. En je zal opnieuw leven! Dit voelt zalig dat is een belofte.

De jacht is altijd open.

Omdat hij niet de bevrediging van jou krijgt, zal hij het van iedereen zonder normen proberen te bereiken wat hij nodig heeft.

Werk, parkeerwachten, bars, de sportschool, uit het zicht en in het geheim. Dit kunnen massagesalons zijn, online sekssites om zijn oplossing te krijgen.

Je kunt denken dat je zijn “zielsverwant” en “liefde voor zijn leven” was!

Bovendien stel je vast dat de narcist niet nadenkt over wat ontrouw is.

Volgens hem is dat niet vals spelen. Daar heeft hij recht op, vindt hij. Je kunt hem daarmee ook onder druk zetten en dreigen dat je alles aan zijn werkgever zal vertellen: hoe onstabiel en onbetrouwbaar hij is, en in welke milieus hij zich bevindt.

Dat kan helpen om hem te doen stoppen om nog contact met je op te nemen of je op één of andere manier lastig te vallen.

Je kunt opkomen voor jezelf, ondanks dat je kapot bent van binnen door de narcistische ontrouw.

Je kunt denken dat je het perfecte huwelijk had of relatie, maar je bent niet het glimmende nieuwe speeltje.

Narcisten spelen allemaal vals, het maakt niet uit of je de perfecte vrouw bent of niet. Ze zullen altijd een manier vinden om JOU de schuld te geven, waarom ze deden wat ze deden.


Ze zullen proberen om nu alles te doen, om u te houden als de belangrijkste voorraad voor hun bevrediging van superioriteit dat je voor hen beschikbaar blijft.

Val er niet voor. Ze zullen in de toekomst nog slimmer zijn om hun ontrouw te verbergen.

Ze zullen op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden. Je dient hem nooit nog een nieuwe kans te geven.

Wil je dat je je elke dag zorgen hoef te maken dat ze met iemand anders zullen gaan of waar hij zich ophoudt? Het vertrouwen is onherstelbaar gebroken. Ze hebben alleen spijt dat ze gepakt zijn. Hoeveel keer hij stuurt dat hij je mist… doet er niet toe. De narcist zet zijn spel verder.

Ze hebben het “recht” vinden ze en alleen hun behoeften en wensen zijn belangrijk. Het leven is anders te leeg en saai. Ze denken nooit aan de gevolgen van hun acties. Het draait allemaal om hen. Hun acties en woorden komen nooit overeen.

Je hebt altijd het korte einde van de stok bij narcistische ontrouw.

Je verdient beter. Het is beter alleen te zijn dan je te laten verwoesten. Je bent niet de deurmat van de narcist. Ik kan je vertellen dat het leven zo veel beter is zonder een narcist erin! Je zult er geen spijt van krijgen dat je zo’n eikel hebt achtergelaten.

Hij had moeten appreciëren wat een mooie vrouw hij had en bent. Echter, hoe het leven is met een narcist, die zo op zichzelf is geabsorbeerd, is als met een zeurend kind op een lange autorit.

Het is gewoon een kwestie van tijd, voordat zijn favoriete speeltje niet meer zijn favoriet is, en je het in de prullenbak vindt. Zorg dat jij niet in de vuilnisbak terecht komt van de narcistische ontrouw.

Bekijk het nieuwe programma van Melanie Tonia Evans.

cover boek onzichtbare ontrouw

Onzichtbare Ontrouw.

 

Als seks verslavend wordt Hoe je jezelf en je relatie kunt redden

Als seks verslavend wordt.

 

foto cover van boek liefde in verhouding

Een nieuw perspectief op trouw en ontrouw.

 

Annemie Persyn Declercq
Orthopedagoge

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Op 26 en 27 september organiseert Melanie Tonia Evans het “You Can Thrive After Narcissistic Abuse evenement”. Dit is een live online Première Global Healing workshop voor iedereen die lijdt aan misbruik van een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas, collega of ander individu.

Klik voor meer info

Dit zal u niet meer gebeuren na deze workshop!

⚖ Hoe kun je omgaan met een narcist in moeilijke situaties zoals co-ouderschap, voogdij gevechten, echtscheiding en andere juridische / zakelijke deals.

⚕ Hoe te genezen van trauma symptomen zoals C-PTSS, angst, depressie en fibromyalgie en leven vrij van hen eens en voor altijd.

Deze workshop is niet alleen bedoeld om u te helpen los te komen en te genezen van elke misbruiksituatie. Dit healing event leert u ook hoe u een nieuw en bloeiend leven kunt creëren die giftige mensen niet langer kunnen beïnvloeden.

Als je dit soort relaties hebt meegemaakt, kan ik je sterk aanbevelen om deel te nemen aan dit hele dag “healing event”.

Ik ken Melanie’s werk en wat ze zal delen is de meest geavanceerde en impactvolle informatie over genezing van giftige en beledigende relaties.

Dit is een zeldzame kans voor u om rechtstreeks te leren van een vertrouwde collega die een bekende misbruik herstel expert is.

Klik hier om uw ticket voor deze baanbrekende misbruikherstel gebeurtenis veilig te stellen.

Wanneer je nu inschrijft krijg je bovendien de “50 Traits of a Narcissist Checklist” zodat u kunt achterhalen of u te maken hebt met een narcist.

Plus een exclusieve 35 minuten durende videotraining genaamd “The 6 Mistakes That People Make When Recovering From Abuse”. Dit biedt een uitstekend startpunt voor je genezingsreis.

Klik hier om je ticket te reserveren en om alle speciale bonussen te ontvangen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een implicatie dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Annemie Persyn Declercq

Geef een reactie, vraag of antwoord.