Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Zal de narcist terugkomen? Narcistische ontrouw.

Wees voorbereid op alles.

Maar intussen is het goed om te lezen over narcisme. Je stevig inlezen in de pathologie is belangrijk. De klik komt als je echt beseft dat het masker de acteur was en de narcist de echte persoon is. Dat het nooit zal veranderen, het patroon van narcistische ontrouw zal zich blijvend herhalen.

De beste voorspeller van de toekomst, is het verleden!

Je moet intussen hebben geleerd dat de narcist geestesziek is. Ze zijn niet normaal. Ze moeten mensen gebruiken om zich goed te voelen over zichzelf. Namelijk wat je denkt dat liefde is, is gewoon dat je hen een goed gevoel geeft over henzelf!

Als je begint op te komen voor jezelf, of de realiteit komt doorheen de leugens in de relatie, zal de narcist toch zijn bevrediging van “goede gevoelens” moeten krijgen.

narcistische ontrouw
Tools voor zelfgenezing!

Je hoopt nog altijd op een relatie die er nooit zal zijn.

Je droomt ervan dat je partner zal worden wie je dacht dat hij of zij was bij het begin van je relatie. Neem afstand, hoe moeilijk dit lijkt, neem je voor dat je hoogstens een week of 2 zal rouwen. Het voelt alsof je zal sterven. Daarna begin je opnieuw recht te krabbelen.

En schrijf je dan in voor een cursus die je al lang wou volgen: meditatie, yoga, mindfulness, make-up (maak jezelf mooi dames) … Ga voor 5 km lopen, focus op gezonde maaltijden, ga naar een andere kapper en doe gek, andere kleur, andere snit, andere jij en zoek contact met andere mensen.

Vertel aan je goede vrienden wat je meemaakt of waaruit je komt. Doorbreek de stilte. Hou je hoofd terug recht en ga door. En je zal opnieuw leven! Dit voelt zalig, dat is een belofte.

De jacht is altijd open.

Omdat hij of zij niet de bevrediging van jou krijgt, zal hij of zij het van iedereen zonder normen proberen te bereiken wat hij nodig heeft. Werk, parkeerwachten, bars, de sportschool, uit het zicht en in het geheim. Dit kunnen massagesalons zijn, online sekssites om zijn oplossing te krijgen. Je kunt denken dat je zijn “zielsverwant” en “liefde voor zijn leven” was!

Bovendien stel je vast dat de narcist niet nadenkt over wat ontrouw is.

Volgens hem is dat niet vals spelen. Daar heeft hij recht op, vindt hij. Je kunt hem daarmee ook onder druk zetten en dreigen dat je alles aan zijn werkgever zal vertellen: hoe onstabiel en onbetrouwbaar hij is, en in welke milieus hij zich bevindt. Dat kan helpen om hem te doen stoppen om nog contact met je op te nemen of je op één of andere manier lastig te vallen.

Je kunt opkomen voor jezelf, ondanks dat je kapot bent van binnen door de narcistische ontrouw.

Je kunt denken dat je het perfecte huwelijk had of relatie, maar je bent niet het glimmende nieuwe speeltje. Narcisten spelen allemaal vals, het maakt niet uit of je de perfecte vrouw bent of niet. Ze zullen altijd een manier vinden om jou de schuld te geven, waarom ze deden wat ze deden.

Ze zullen proberen om nu alles te doen, om je te houden als de belangrijkste voorraad voor hun bevrediging van superioriteit dat je voor hen beschikbaar blijft.

Val er niet voor. Ze zullen in de toekomst nog slimmer zijn om hun ontrouw te verbergen.

Ze zullen op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden. Je dient hem nooit nog een nieuwe kans te geven. Wil je dat je je elke dag zorgen hoef te maken dat ze met iemand anders zullen gaan of waar hij zich ophoudt? Het vertrouwen is onherstelbaar gebroken. Ze hebben alleen spijt dat ze gepakt zijn. Hoeveel keer hij stuurt dat hij je mist… doet er niet toe. De narcist zet zijn spel verder.

Ze hebben het “recht” vinden ze en alleen hun behoeften en wensen zijn belangrijk. Het leven is anders te leeg en saai. Ze denken nooit aan de gevolgen van hun acties. Het draait allemaal om hen. Hun acties en woorden komen nooit overeen.

https://videos.files.wordpress.com/DQBVTS3s/is_jouw_relatie_gebaseerd_op_angst.mp4

Je hebt altijd het korte einde van de stok bij narcistische ontrouw.

Je verdient beter. Het is beter alleen te zijn dan je te laten verwoesten. Je bent niet de deurmat van de narcist. Ik kan je vertellen dat het leven zo veel beter is zonder een narcist erin! Je zult er geen spijt van krijgen dat je zo’n eikel hebt achtergelaten.

Hij had moeten appreciëren wat een mooie vrouw hij had. Echter, hoe het leven is met een narcist, die zo op zichzelf is geabsorbeerd, is als met een zeurend kind op een lange autorit.

Het is gewoon een kwestie van tijd, voordat zijn favoriete speeltje niet meer zijn favoriet is, en je het in de prullenbak vindt. Zorg dat je niet in de vuilnisbak terecht komt van de narcistische ontrouw.

Bekijk onze groeitaken. Alle links vind je in het menu. Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig advertentievrij en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Gebruik misschien de commentaren om elkaar te steunen!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer


Geplaatst

in

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.588 andere abonnees