Zal de narcist terugkomen? narcistische ontrouw.

Wees voorbereid op alles.

Maar intussen is het goed om te lezen over narcisme. Je stevig inlezen in de pathologie is belangrijk. De klik komt als je echt beseft dat het masker de acteur was en de narcist de echte persoon is. Dat het nooit zal veranderen, het patroon van narcistische ontrouw zal zich blijvend herhalen.

De beste voorspeller van de toekomst, is het verleden!

Je moet intussen hebben geleerd dat de narcist geestesziek is. Ze zijn niet normaal. Ze moeten mensen gebruiken om zich goed te voelen over zichzelf. Immers wat jij denkt dat liefde is, is gewoon dat je hen een goed gevoel geeft over henzelf!

Als je begint op te komen voor jezelf, of de realiteit komt doorheen de leugens in de relatie, zal de narcist toch zijn bevrediging van “goede gevoelens” moeten krijgen.

Niets dat je kunt doen om narcistische ontrouw te veranderen.

Je hoopt nog altijd op een relatie die er nooit zal zijn.

Je droomt ervan dat je partner zal worden wie je dacht dat hij of zij was bij het begin van je relatie.

Neem afstand, hoe moeilijk dit lijkt, neem je voor dat je hoogstens een week of 2 zal rouwen. Het voelt alsof je zal sterven. Daarna begin je opnieuw recht te krabbelen.

En schrijf je dan in voor een cursus die je al lang wou volgen: meditatie, yoga, mindfulness, make-up (maak jezelf mooi dames) … Ga voor 5 km lopen, focus op gezonde maaltijden, ga naar een andere kapper en doe gek, andere kleur, andere snit, andere jij en zoek contact met andere mensen.

Vertel aan je goede vrienden wat je meemaakt of waaruit je komt. Doorbreek de stilte. Hou je hoofd terug recht en ga door. En je zal opnieuw leven! Dit voelt zalig dat is een belofte.

De jacht is altijd open.

Omdat hij niet de bevrediging van jou krijgt, zal hij het van iedereen zonder normen proberen te bereiken wat hij nodig heeft.

Werk, parkeerwachten, bars, de sportschool, uit het zicht en in het geheim. Dit kunnen massagesalons zijn, online sekssites om zijn oplossing te krijgen.

Je kunt denken dat je zijn “zielsverwant” en “liefde voor zijn leven” was!

Bovendien stel je vast dat de narcist niet nadenkt over wat ontrouw is.

Volgens hem is dat niet vals spelen. Daar heeft hij recht op, vindt hij. Je kunt hem daarmee ook onder druk zetten en dreigen dat je alles aan zijn werkgever zal vertellen: hoe onstabiel en onbetrouwbaar hij is, en in welke milieus hij zich bevindt.

Dat kan helpen om hem te doen stoppen om nog contact met je op te nemen of je op één of andere manier lastig te vallen.

Je kunt opkomen voor jezelf, ondanks dat je kapot bent van binnen door de narcistische ontrouw.

Je kunt denken dat je het perfecte huwelijk had of relatie, maar je bent niet het glimmende nieuwe speeltje.

Narcisten spelen allemaal vals, het maakt niet uit of je de perfecte vrouw bent of niet. Ze zullen altijd een manier vinden om JOU de schuld te geven, waarom ze deden wat ze deden.


Ze zullen proberen om nu alles te doen, om u te houden als de belangrijkste voorraad voor hun bevrediging van superioriteit dat je voor hen beschikbaar blijft.

Val er niet voor. Ze zullen in de toekomst nog slimmer zijn om hun ontrouw te verbergen.

Ze zullen op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden. Je dient hem nooit nog een nieuwe kans te geven.

Wil je dat je je elke dag zorgen hoef te maken dat ze met iemand anders zullen gaan of waar hij zich ophoudt? Het vertrouwen is onherstelbaar gebroken. Ze hebben alleen spijt dat ze gepakt zijn. Hoeveel keer hij stuurt dat hij je mist… doet er niet toe. De narcist zet zijn spel verder.

Ze hebben het “recht” vinden ze en alleen hun behoeften en wensen zijn belangrijk. Het leven is anders te leeg en saai. Ze denken nooit aan de gevolgen van hun acties. Het draait allemaal om hen. Hun acties en woorden komen nooit overeen.

Je hebt altijd het korte einde van de stok bij narcistische ontrouw.

Je verdient beter. Het is beter alleen te zijn dan je te laten verwoesten. Je bent niet de deurmat van de narcist. Ik kan je vertellen dat het leven zo veel beter is zonder een narcist erin! Je zult er geen spijt van krijgen dat je zo’n eikel hebt achtergelaten.

Hij had moeten appreciëren wat een mooie vrouw hij had en bent. Echter, hoe het leven is met een narcist, die zo op zichzelf is geabsorbeerd, is als met een zeurend kind op een lange autorit.

Het is gewoon een kwestie van tijd, voordat zijn favoriete speeltje niet meer zijn favoriet is, en je het in de prullenbak vindt. Zorg dat jij niet in de vuilnisbak terecht komt van de narcistische ontrouw.

Bekijk het nieuwe programma van Melanie Tonia Evans.

Onzichtbare Ontrouw.

Als seks verslavend wordt.

Een nieuw perspectief op trouw en ontrouw.

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’. 

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Schrijf in voor haar gratis workshop:http://bit.ly/MelanieMarch18

Did you know that the majority of people who suffer from a toxic relationship never get over it?

They often face debilitating psychological and health effects for years and sometimes decades after the relationship has ended. 

Melanie Tonia Evans knows all about this phenomenon. She experienced two life and near-death narcissistic abuse relationships that left her with medical conditions that told her they were impossible to heal. This situation led her to create a healing method that has helped tens of thousands of people from over 120 different countries.

Today, Melanie is the #1 narcissistic abuse recovery expert globally, and she knows after 10+ years of helping people heal why toxic relationships are so hard to get over. 

Melanie and her team at MTE are excited to announce that they have put together a genuinely impactful live on-line Global Masterclass to be held on Thursday, March 18th. 

This Masterclass is a FREE live event that will guide you on how to rebuild your life and Thrive after suffering abuse from a spouse, partner, family member, friend, boss or colleague. It also shows you the #1 method to achieving this most simply and powerfully possible.

Click here to find out all the information and secure your FREE ticket to this abuse recovery event. 

After registering your ticket, you will get immediate access to the following:

A BRAND NEW comprehensive eBook called Detach From a Narcissist and Get Your Soul Back – Effective strategies for No and Modified Contact, Parallel Parenting & Psychic Retrieval.

You will get an email series that will illuminate many of the complex yet imperative abuse recovery topics.

Access to an incredibly powerful two and a half-hour live Masterclass with Melanie and her team. Where she will cover, in great detail, the #1 method that will allow you to break free as fearless, empowered, and narcissist-free finally.

Plus a Q&A period so you can get direct and specific guidance.

Click here to register for your spot, and do so now because seats will surely fill up. 

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • Begrippen Narcisme
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent

Beschrijvingen van ocpd en persoonlijkheidsstoornis kenmerken.

Obsessief-compulsieve persoonlijkheidsstoornis (OCPD). Obsessieve compulsieve persoonlijkheidsstoornis (OCPD) wordt gekenmerkt door een inflexibele naleving van regels of systemen of een affiniteit… Read More

 • afkicken van de narcist
 • complex trauma
 • narcissist
 • online training
 • Recent
 • zelfgenezing

Toxic Relationship Expert Reveals knowledge of narcissism

Do you have someone in your life, who you want to love, get along with and care about, yet …… Read More

 • communicatie
 • Nederland België Nederlandstalig
 • persoonlijke ontwikkeling
 • Recent
 • transformatie motivatie

Een dunne lijn tussen narcisme en vriendelijkheid voor jezelf.

Velen vinden het vermoeiend en uitdagend om van anderen te houden. Ze zijn bang om hun geest te openen en hun… Read More

%%footer%%