Belasteren: Wat narcisten doen zullen ze jou van beschuldigen.

Als het echt zuur begint te worden in je narcistische relatie, zal de narcist zijn of haar sporen uitwissen door je te belasteren.

Ze gaan zeer lelijke dingen vertellen over jou tegen verschillende personen. Het kan dat ze daar al van in het begin mee bezig zijn. Ze projecteren wat zij doen op jou. Bijvoorbeeld ze zijn ontrouw, en zeggen dus dat jij ontrouw bent. Ze stelen, dus zeggen ze dat jij steelt.

belasteren
Projectie

Dus alles wat ze doen, zullen ze jou van beschuldigen.

Dus voor mensen die naar binnen kijken, is de verkeerde persoon eigenlijk de juiste persoon. De juiste persoon is de verkeerde persoon. Alles wordt op zijn kop gezet. Ze beschuldigen je van de dingen die ze in het verborgene doen.

De narcist zou ondertussen  bronnen van narcistische voorraad kunnen opzetten. (nieuwe partners, nieuwe handlangers) Omdat narcisten als drugsverslaafden zijn en narcistische levering de naam van het spel is. Narcistische levering is aandacht, is energie en zijn middelen.

Net als een drugsverslaafde die meerdere drugsdealers heeft, moeten andere drugsdealers in het decor wachten als ze zonder drugsvoorraad van één drugsdealer komen te zitten.

Een narcist zal dus al andere mensen verzorgen en opzetten, of ze al in voorraad hebben. Wat ze nu moeten doen, is ervoor zorgen dat u er niet achter komt.

belasteren
Triangulatie

Maar niet als je natuurlijk blijft rondhangen en nog meer van streek en verbolgen raakt als je erachter komt.

Dit geeft de narcist ook een zwaarwegende voeding.

Maar als ze je gaan verliezen, of die andere persoon verliezen, ALS jullie er allemaal achter komen, dan zetten ze jullie tegen elkaar op.

Mijn hart gaat naar je uit als je momenteel wordt belasterd, want dit kan een erg isolerende tijd voor je zijn.

Om je te helpen omgaan met het spervuur ​​van emoties dat door je lichaam kan stromen, zou ik graag willen dat je Melanie’s gratis Masterclass bekijkt, zodat zij jou door twee genezingen kan leiden om je zenuwstelsel te kalmeren. Evenals u informatie geven om u te helpen dit op een bekwame manier aan te pakken. De link vindt je hieronder.  Zoek op op “narcisme.blog relax” voor oefeningen om te kalmeren.

knop meer info

Geplaatst

in

,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees