Belasteren: Wat narcisten doen zullen ze jou van beschuldigen.

Als het echt zuur begint te worden in je narcistische relatie, zal de narcist zijn of haar sporen uitwissen door je te belasteren. Ze gaan zeer lelijke dingen vertellen over jou tegen verschillende personen. Het kan dat ze daar al van in het begin mee bezig zijn. Ze projecteren wat zij doen op jou. Bijvoorbeeld ze zijn ontrouw, en zeggen dus dat jij ontrouw bent. Ze stelen, dus zeggen ze dat jij steelt.

Projectie

Dus alles wat ze doen, zullen ze jou van beschuldigen.

Dus voor mensen die naar binnen kijken, is de verkeerde persoon eigenlijk de juiste persoon. De juiste persoon is de verkeerde persoon. Alles wordt op zijn kop gezet. Ze beschuldigen je van de dingen die ze in het verborgene doen.

De narcist zou ondertussen  bronnen van narcistische voorraad kunnen opzetten. (nieuwe partners, nieuwe handlangers) Omdat narcisten als drugsverslaafden zijn en narcistische levering de naam van het spel is. Narcistische levering is aandacht, is energie en zijn middelen.

Net als een drugsverslaafde die meerdere drugsdealers heeft, moeten andere drugsdealers in het decor wachten als ze zonder drugsvoorraad van één drugsdealer komen te zitten.

Een narcist zal dus al andere mensen verzorgen en opzetten, of ze al in voorraad hebben. Wat ze nu moeten doen, is ervoor zorgen dat u er niet achter komt.

Triangulatie

Maar niet als je natuurlijk blijft rondhangen en nog meer van streek en verbolgen raakt als je erachter komt.

Dit geeft de narcist ook een zwaarwegende voeding.

Maar als ze je gaan verliezen, of die andere persoon verliezen, ALS jullie er allemaal achter komen, dan zetten ze jullie tegen elkaar op.

Mijn hart gaat naar je uit als je momenteel wordt belasterd, want dit kan een erg isolerende tijd voor je zijn.

Om je te helpen omgaan met het spervuur ​​van emoties dat door je lichaam kan stromen, zou ik graag willen dat je Melanie’s gratis Masterclass bekijkt, zodat zij jou door twee genezingen kan leiden om je zenuwstelsel te kalmeren. Evenals u informatie geven om u te helpen dit op een bekwame manier aan te pakken. De link vindt je hieronder.  Zoek op op “narcisme.blog relax” voor oefeningen om te kalmeren.

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Bekijk haar programma: http://bit.ly/herstelprogrammaMTE

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing
 • zelfzorg

EFT een dagelijkse tool om je emoties te verlichten. (taak)

Dus vandaag wil ik met jullie informatie delen om emotionele energie los te laten met EFT, die in ons lichaam… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent

Meditatie: ons afscheiden van onze geest (taak)

Iedereen bedankt voor het volgen van narcisme.blog. Degenen onder jullie die dat niet hebben gedaan: als het je bevalt wat… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing
 • zelfzorg

Bodyscan-meditatie een methode om emoties los te laten (taak)

Dit artikel gaat over een bodyscan-meditatie. Geschatte leestijd: 6 minuten Dus eerst ga ik een beetje praten over wat het… Read More

%%footer%%