Belasteren: Wat narcisten doen zullen ze jou van beschuldigen.

Als het echt zuur begint te worden in je narcistische relatie, zal de narcist zijn of haar sporen uitwissen door je te belasteren. Ze gaan zeer lelijke dingen vertellen over jou tegen verschillende personen. Het kan dat ze daar al van in het begin mee bezig zijn. Ze projecteren wat zij doen op jou. Bijvoorbeeld ze zijn ontrouw, en zeggen dus dat jij ontrouw bent. Ze stelen, dus zeggen ze dat jij steelt.

Projectie

Dus alles wat ze doen, zullen ze jou van beschuldigen.

Dus voor mensen die naar binnen kijken, is de verkeerde persoon eigenlijk de juiste persoon. De juiste persoon is de verkeerde persoon. Alles wordt op zijn kop gezet. Ze beschuldigen je van de dingen die ze in het verborgene doen.

De narcist zou ondertussen  bronnen van narcistische voorraad kunnen opzetten. (nieuwe partners, nieuwe handlangers) Omdat narcisten als drugsverslaafden zijn en narcistische levering de naam van het spel is. Narcistische levering is aandacht, is energie en zijn middelen.

Net als een drugsverslaafde die meerdere drugsdealers heeft, moeten andere drugsdealers in het decor wachten als ze zonder drugsvoorraad van één drugsdealer komen te zitten.

Een narcist zal dus al andere mensen verzorgen en opzetten, of ze al in voorraad hebben. Wat ze nu moeten doen, is ervoor zorgen dat u er niet achter komt.

Triangulatie

Maar niet als je natuurlijk blijft rondhangen en nog meer van streek en verbolgen raakt als je erachter komt.

Dit geeft de narcist ook een zwaarwegende voeding.

Maar als ze je gaan verliezen, of die andere persoon verliezen, ALS jullie er allemaal achter komen, dan zetten ze jullie tegen elkaar op.

Mijn hart gaat naar je uit als je momenteel wordt belasterd, want dit kan een erg isolerende tijd voor je zijn.

Om je te helpen omgaan met het spervuur ​​van emoties dat door je lichaam kan stromen, zou ik graag willen dat je Melanie’s gratis Masterclass bekijkt, zodat zij jou door twee genezingen kan leiden om je zenuwstelsel te kalmeren. Evenals u informatie geven om u te helpen dit op een bekwame manier aan te pakken. De link vindt je hieronder.  Zoek op op “narcisme.blog relax” voor oefeningen om te kalmeren.

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Bekijk even volgende Engelstalige programma’s want die hebben mij sterk geholpen:

Het narcistische herstelprogramma voor misbruik — Gouden lidmaatschap

Het Narcissistic Abuse Recovery Program — Speciale Gold-lidmaatschapsaanbieding

Het Narcissistic Abuse Recovery Program — Silver-lidmaatschap

Quantum Healing-startpakket

De Empowered Self Course

Transforming Family Of Origin Wounds

Annemie Declercq Orthopedagoge

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • narcist
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent

Fictieve personage zonder inhoud, heeft steeds aandacht nodig.

Alle narcisten hebben aandacht nodig om te overleven. Zelfs de meer ‘verlegen ' fictieve personage zonder inhoud gaat stil, schurend,… Read More

 • groeitaak
 • narcist
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • trauma
 • zelfgenezing

Traumawonden helen op een nieuwe manier.

Een nieuwe manier leren om je traumawonden te helen, is net als de schoonmaak feeën die bij je thuiskomen. Het… Read More

 • English
 • HSP
 • narcissisme in the news
 • narcissist

A Highly Sensitive person tolerate a toxic relationship.

Don't let your empathy for someone's "childhood experience" be the reason why you tolerate dysfunction in a relationship, especially when… Read More