Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Onze Pagina’s en Groepen op Facebook over narcisme en zelfliefde.

Onze gesloten groep op Facebook

Rising Love Power Prosperity for Bloggers: Hier kun je je blog plaatsen of een link er naartoe zodat andere bloggers op de hoogte gebracht worden.

Rise the love& prosperity for single mothers: Hier kun je posten vinden en plaatsen o.a. om het bewustzijn te verhogen bij Single mothers rond de gevaren van narcisten.

Support voor Volwassen Kinderen van Narcist(e): Dit is een community rond e-coaching om volwassenen te bereiken die met narcisten te maken hebben.

Als moeder of vader i.v.m. narcistische dochters en zonen, of als zonen en dochters in verband met narcistische vader en moeder.

Ook wel als vrouw met ex-narcist, of als man met ex narciste.

Ook voor ouders die wensen te scheiden van hun narcist. Hier verschijnen regelmatig korte berichten over narcisten.

Onze Facebook pagina’s: vind ze leuk!

Ecoaching: coaching tips voor het genezen van het emotioneel, fysiek en psychisch geweld na misbruik door een narcist.

Feral Children: informatie over verlaten kinderen

Hoe zorg jij voor jezelf?

En dan hebben we het niet over heerlijke schoonheidsbehandelingen of nieuwe kleren. Ook hier op de redactie merken we dat we soms meer focus leggen op ‘externe vormen van zelfliefde’. Ook wij hebben onze nodige uurtjes (lees: dááágen) nodig gehad om echt naar binnen te keren en onze schaduwkant onder ogen durven komen. Het vergt een hoop lef, zelfkennis en verantwoordelijkheid.

cover  boek
Klik op de foto voor meer info

Dit is allemaal onderdeel van een veel duurzamere vorm van zelfliefde.Merel Teunis vertelt in Self Love Talk hoe jij langdurig een liefdevolle levensstijl voor jezelf kunt creëren. Self Love Talk is een boek boordevol mooie inzichten, prachtige quotes, simpele praktische tips en openhartige anekdotes over hoe jij meer liefde in jouw leven kunt brengen.

Ben jij klaar voor de meest pure vorm van liefde?Je kunt het boek of het e-boek bestellen via bol.com op volgende links boek: 

paperback :https://bit.ly/35qkLh7

e-boek: https://bit.ly/36u7q73

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.590 andere abonnees