Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Lidmaatschap behouden van VKoN: Volwassen kinderen narcist. Deel 2

16. boeken

Het opwaarderen van het boeken aanbod is een reden om lidmaatschap behouden van VKoN.

Tools voor zelfgenezing

17. Glossary in English:

Diagnostic terms, narcissistic behavior terms, abuse tactics, roles of people, mindcontrol terms, effects of abuse, terms for healing

18. Account op Instagram reden om lidmaatschap te behouden van VKoN

https://www.instagram.com/persynjohan

19. Hoe PTSD, Angst en depressie aanpakken. (MTE)

We houden je op de hoogte van nieuwe evoluties bij MTE en dat is zeker een goede reden om je lidmaatschap te behouden van VKoN.

20. Hoe winnen op een narcist?

21.Overweeg het beëindigen van de relatie.

Ook door het cultiveren van uw gevoel van eigenwaarde en gevoel van verbinding met anderen buiten uw gewelddadige relatie, zul je tegelijkertijd in staat zijn om de volgende stille storm af te weren.  De narcist zal niet in staat zijn om je emoties  te activeren,  en je kan uiteindelijk de moed ontwikkelen om eindelijk een einde aan de relatie te maken. 

Vergeet niet je goed voor te bereiden op financieel en juridisch vlak. We houden je op de hoogte van juridische evoluties en nieuwe juridische strategieën. Dat is zeker een reden om lidmaatschap te behouden van VKoN?

22. Zoek een therapeut met de bedoeling om over je gevoelens te praten (vooral als je zelfmoordgedachten hebt).

Een gekwalificeerde therapeut die narcisme begrijpt kan je helpen uw gezond verstand en gevoel van eigenwaarde te behouden terwijl je te maken hebt met een narcist.

Ten slotte heb je hier geen relatietherapeut voor nodig, als de narcist in je leven toevallig je echtgenoot is. In feite kun je beter alleen naar de therapeut gaan. 

Zorg ervoor dat de therapeut enige expertise in narcisme heeft. Als de therapeut niet begrijpt wat er gaande is zoek dan een betere. 

Via VKoN en onze gesprekken worden we regelmatig op de hoogte gebracht van een specifieke aanpak door therapeuten. Ook dat is een goede reden om lidmaatschap te behouden van VKoN.

23. Narcisme en paranoia

In overeenstemming met deze opvatting hebben enkele cross-sectionele studies van de afgelopen jaren associaties aangetoond tussen het slachtoffer zijn, PTSS-symptomen en de huidige achtervolgende ideatie (bijvoorbeeld Campbell & Morrison, 2007; Gracie et al. 2007).

Een analyse van een nationaal epidemiologisch onderzoek vond bijvoorbeeld zeer sterke associaties van een waarschijnlijke diagnose van PTSS met paranoïde denken, met een odds ratio van 3,5 voor milde paranoia en een odds ratio van 27 voor sterke paranoia (Freeman et al. 2011).

In dit rapport waar je hier de link vindt onderzoeken ze voor de eerste keer het optreden van paranoia en PTSD.

Het onderzoek vindt plaats in de maanden onmiddellijk na een aanval. Ze onderzoeken hoe paranoïde te onderscheiden is van PTSS. Daarbij bouwen ze verder op cognitieve modellen. Bovendien onderzoeken ze  de factoren die ertoe leiden dat PTSS en paranoia in de loop van de tijd blijft bestaan.

We blijven onderzoek over trauma volgen en dat is een goede reden om je lidmaatschap te behouden van VKoN.

24. Het gedrag niet de persoon

Meestal schrijf ik in mijn teksten narcist, maar liever zou ik schrijven persoon met “narcistisch” gedrag. Dus eerder het gedrag nader benoemen in plaats van ze een narcist te noemen. Het etiket van de mens in plaats van het gedrag, of zegt dat ze NPD hebben wat betekent Narcistische persoonlijkheidsstoornis.

25. Mocht je somatische klachten hebben of ontwikkelen raadpleeg dan uw huisarts.

26. Zoeken op “narcisme.blog”

Zonder online programma is het heel moeilijk te realiseren om een snelle transformatie naar herstel en bloei te hebben, maar niet als je begrip hebt van de werkwijze, die vind je in de gelinkte teksten als je zoekt op werkwijze en heel veel werkt aan je zelf-liefde tekort. Zoeken via Google of een andere zoek engine doe je zo “narcisme.blog taken”. Dan vind je alle taken op “narcisme.blog” die helpen bij je herstel als je ze uitvoert.

Zeker in de beginperiode om je stabiliteit te herverzekeren.
Het is een noodzaak om systematisch te werken aan je zelf-liefde tekort, zodat het negatieve in je leven stopt en kan transformeren.

27. Het boek van Melanie

Je vindt zowel meer achtergrond over de methode van herstel die we aanbevelen zowel in het boek van Melanie als in ons artikel dat je vindt als je de zoekfunctie gebruikt met “test” met de titel “Hoe narcistisch misbruik snel overkomen. Test!”

28. Artikelen zijn niet bedoeld om te diagnosticeren

Deze blog over narcisme helpt u om de ware psychologische aspecten van alles wat een narcist(e) kan doen te begrijpen. Ik probeer sommige levens te veranderen en help mensen om de punten die tijdens de helse periode dat alles met de narcist(e) scheef liep te verbinden.

Deze artikelen helpen om jezelf opnieuw te waarderen en de puzzelstukjes in elkaar te zetten. Dit zijn geen artikels om veel begrip te doen opbrengen voor de narcist(e). Ze zijn geschreven op basis van de ervaringen en reacties van de slachtoffers.

Ze leren over de tactieken die narcisten gebruiken, zodat de mist van verwarring die ze hebben gespoten verdwijnt en ook de zelfverwijten.

Dit artikel is niet bedoeld om te diagnosticeren. Ook niet als een gids voor zelfdiagnoses. Het enige doel van dit artikel is strikt voor leerzame doeleinden. Mijn doel is om de lezer  te laten nadenken om schadelijke individuen beter te vermijden.

29. Ondersteuning vragen – vertel anderen die begrijpen wat je doormaakt wat er is gebeurd en laat ze bepalen wat ze vinden van deze gebeurtenis.

Vertel ons eerst wat je hebt meegemaakt aan narcisme!

30. Video’s te bekijken via je mobile

Zorg ervoor dat je je complete aandacht kunt vestigen als je een video bekijkt. Bereik dat je comfortabel zit om te kijken en te luisteren. Maak dat je iets bij de hand hebt om uw eigen reacties te noteren. Kijk natuurlijk ook om iets te kunnen drinken. Zorg dat je de gepaste kledij aan hebt om je comfortabel te voelen. Sluit de deuren zodat je niet kunt gestoord worden.  En wees bij ons.

31. Sharing is caring.

Deel de artikels/video’s/ foto’s van “narcisme.blog” met de mensen van wie je houdt en waarvan je weet dat ze zelf geen anderen uitsluiten in je gemeenschappen, zodat zij en hun families ook kunnen ontsnappen aan misbruik.

32. geweldloze online gemeenschapsvorming

Als je je totaal niet kunt vinden in het pad van geweldloze online gemeenschapsvorming dan is onze ondersteuningsgroep niets voor jou.

33. Je hoeft het niet over alles eens te zijn maar over mensenrechten wel.

Terwijl ik dit artikel schrijf weet ik dat niet iedereen die dit leest het met mij eens is. Ik respecteer dat. Maar de laatste paar jaar van mijn leven is zeer gericht om ervoor te zorgen dat mensen die kwetsbaar zijn daadwerkelijk de informatie die ze nodig hebben krijgen om hen te helpen een deel van hun macht terug te nemen en om kwetsbare mensen te beschermen.

Dus nogmaals ik respecteer dat velen van jullie misschien een verschil van mening hebben en dat is absoluut prima. Zij kunnen hun ideeën daarover uitwisselen als dat met respect wordt gedaan want dat is de enige manier waarop we gaan samenleven in dit land, in deze wereld.

Ik zie een gemeenschappelijke menselijkheid en ik zie in ieder mens gedeelde strijd en gedeelde pijn, maar we moeten de systemen ontmantelen die mensen systemisch onderdrukken en mensen bevoorrechten ten opzichte van anderen.

Ik ben bereid om dit uit te houden want ik denk dat iedereen en overal, kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen een beter uitzicht op een meer vreedzame en rechtvaardige wereld verdienen.

34. Ik ben geen geestelijke gezondheidszorg professional.

In plaats daarvan schrijf ik uit eigen ervaring. Mijn artikelen over narcisme zijn bedoeld als ondersteuning, en niet als advies.

Annemie Persyn Declercq is wel orthopedagoge. Het is mijn persoonlijke mening dat hoe meer we leren over misbruik technieken, hoe minder effectief ze zullen zijn. We doen periodieke berichten over narcistisch misbruik. Omdat narcisten erg slecht zijn voor onze gezondheid.

Ik vind het mijn plicht om mensen te waarschuwen voor deze roofdieren. Alle natuurlijke remedies in de wereld onvoldoende om te compenseren voor de voortdurende systematische emotionele mishandeling. Solidariteit is echt nodig. Er zijn handen tekort om te helpen bij het verwerken van de traumatische ervaringen.

35. 1712

Als je 1712 moet bellen (partnergeweld, inbraak, overval, stalking), maar bang bent omdat iemand in de kamer belt, vraag dan om een ​​pepperoni-pizza. Ze zullen u vragen of u weet dat u het alarmnummer belt. Zeg ja en doe net alsof u een bestelling plaatst. Ze zullen vragen of er iemand in de kamer is.

Je kunt vragen hoe lang het duurt voordat de pizza bij je is en zij zullen je vertellen hoe ver patrouille-eenheden verwijderd zijn. Deel dit om een ​​leven te redden! Dispatchers zijn opgeleid om specifieke ja of nee vragen te stellen. Hang niet op!

36. Zelfmoordgedachten

Als je zelfmoordgedachten hebt is het heel belangrijk om de zelfmoordlijn te raadplegen, uw huisarts of therapeut. Op VKoN kunnen we wel luisteren, maar kunnen we in dat stadia je niet helpen, daar we daar niet in gespecialiseerd zijn. Het zou trouwens mogelijk zijn dat dit gelijkaardige gevoelens triggerd bij andere leden, wat niet de bedoeling is.

Berichten en commentaren van iemand met deze problematiek worden niet goedgekeurd.

https://www.113.nl/ zelfmoordlijn voor Nederland

1813 zelfmoordlijn voor België: https://www.zelfmoord1813.be/

Ik ben trots op je als je dit allemaal gelezen hebt en lid wil worden of blijven van VKoN. De waarheid is dat als de meeste mensen je verhaal en alle dingen die je hebt meegemaakt echt zouden kennen, ze zich waarschijnlijk afvragen hoe je nog leeft. Dus als je het van niemand anders hoort, ik ben trots op je.

Het is belangrijk om de tijd te nemen om na te denken, omdat onze gedachten ZO krachtig zijn. De meest schadelijke gevangenis zit in onze gedachten, en de sleutel zit in onze zak.

Het is mogelijk om los te komen van alles wat ons tegenhoudt. Het is niet gemakkelijk, maar het is het waard.

Laat me in de reacties hieronder iets weten wat je op dit moment hoop geeft. Je woorden zijn een geschenk voor deze gemeenschap. Bedankt dat je hier bent en dat JIJ het bent.


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees