Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Leven na misbruik: van iemand houden die je nooit kunt behagen.

Wat is leven met en na narcistisch misbruik?

Heb je iemand in je leven, die je wilt liefhebben, waarmee je wilt opschieten en zorg voordragen, maar toch … is het een leven met misbruik. Waar je naartoe wilt is een leven na misbruik.

Hebben ze je zoveel pijn gedaan?

Hij of zij kan lief zijn tegen u voor een minuut. Dan de volgende minuut weer tegen je zijn op een manier die vernederend en zelfs berekenend en wreed is.

Verwoest heb je ontdekt dat deze persoon je zelfs heeft verraden met leugens, vreemdgaan, laster en in diskrediet brengt. De narcist verdraait feiten tegenover familie, vrienden, medewerkers en zelfs autoriteiten.

En hier is het ergste van alles!

Wanneer u probeert te redeneren en probeert om hen te weerleggen of om deze persoon verantwoordelijk te houden, draaien ze het allemaal om. Dan vertellen ze je dat jij de verkeerde bent.

Je intuïtieve reactie maakt narcistisch misbruik erger.

Als je nu knikt met je hoofd omdat je dit meemaakt, dan zegt de internationale narcistische misbruik herstel expert, Melanie Tonia Evans dat je kan contact hebben met iemand die lijdt aan narcistische persoonlijkheidsstoornis.

Helaas is er zeer weinig kennis van narcisme in de hedendaagse medische en geestelijke gezondheid kringen.

Natuurlijk wil je proberen om tegenover iemand als deze fatsoenlijk handelen, maar je intuïtieve reactie maakt narcistisch misbruik juist erger.

Slachtoffers besteden meestal tonnen energie om te proberen om hun misbruiker te veranderen. Dit is echter zonder resultaat. Eveneens bevinden ze zich voortdurend in het herkauwen over de problemen waarmee de narcist hen confronteert. Dit alles draagt bij aan het ernstige trauma toegebracht door het narcistische misbruik.

Helaas gebeurt dit met meer mensen dan je je kunt voorstellen. Echtgenoten, partners, ouders, broers en zussen, kinderen, bazen, collega’s, buren, bijna iedereen kan mensen narcistisch misbruiken.

Dit soort relaties zijn niet zoals anderen. Ze zijn moeilijk om mee verder te gaan en zijn giftig.

Het trauma kan zo ernstig zijn dat veel slachtoffers het risico lopen op lange termijn aandoeningen en ziekten te krijgen die hen uitgeput en verzwakt. Narcisten duwen veel mensen echt aan de rand van vernietiging.

Melanie zelf heeft twee maal in haar leven een bijna-dood narcistische misbruik relaties ervaren die haar met medische aandoeningen lieten waarvan medici vertelden dat ze onmogelijk kon genezen.

Dit leidde tot het creëren van een helende methode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Ze heeft ook een best verkochte boek geschreven genaamd “You Can Thrive After Narcissistic Abuse” met een voorwoord van Dr. Christiane Northrup. Melanie is ook op Hay House Radio en maakte veel tv-optredens. In dit boek vind je enkele methodes.

Melanie’s helende methoden hebben het leven van talloze miljoenen mensen wereldwijd geraakt. Daardoor is Melanie’s systeem de nummer één narcistische misbruik genezing systeem in de wereld.

Het is Melanie’s oprechte missie om zoveel mogelijk mensen te helpen, echt te genezen, zodat niemand verwoest en vernederd door misbruik hoeft te blijven. Dan hoef je niet langer de patronen van interpersoonlijk misbruik te blijven leven. Haar missie is gelijklopend met onze missie, waardoor we haar programma volledig steunen.

Begeleiding van mensen naar een bloeiend leven.

Melanie is diep toegewijd aan het begeleiden van mensen om te genezen en te groeien op een manier die ze nauwelijks kunnen voorstellen net zoals wij daaraan toegewijd zijn.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees