Het is niet de kracht van het doel, maar de kracht van de persoon erachter die het resultaat beheerst.

Geschatte leestijd: 2 minuten

Vandaar dat het zo belangrijk is dat je jezelf gaat versterken, zodat je het doel dat je wilt kunt bereiken. Dat doe je niet door grote doelen te stellen (wel op lange termijn) maar op korte termijn is het belangrijk om babystapjes – doelen uit te stippelen, die je met succes kunt bereiken.

Voorbeelden doelen na narcistisch misbruik

Het doel was geen contact met de narcist. Of voorbereiding op een scheiding van de narcist.

Doelen zullen er altijd anders uitzien, afhankelijk van levensstijl, aanpassingsvermogen, persoonlijke investering en persoonlijke richting.

Het identificeren van uw persoonlijke groeidoelstellingen is het halve proces, ze moeten ook haalbaar en meetbaar zijn en persoonlijk voor uw leven.

Doelen stellen is een geweldige manier om jezelf positief uit te dagen, jezelf te bekrachtigen en een niveau hoger te komen in je persoonlijke ontwikkeling en in je leven.
De kracht die je in je hebt, helpt je doelen van vooruitgang naar beheersing te brengen. 

Tot Slot

Ik hoop dat sommige van deze tips je echt kunnen helpen. Als je te maken hebt met giftige mensen is erg moeilijk voor je geweest, wat ik echt begrijp, bekijk dan onze groeitaken hier. Want ongeacht met wie en waar je mee te maken hebt, het gaat over veel dingen over familie, werk, allerlei dingen en natuurlijk liefde.

Ik denk echt dat daar iets in zit om je echt te helpen de volgende stap te zetten om jezelf te helen en te versterken en je kracht en gezond verstand terug te nemen van giftige mensen, zodat je buiten in het leven kunt zijn en van het leven kunt genieten. Je hoeft je niet te verstoppen om te proberen ze te ontwijken, want dat is geen leven.

Ik hoop dat dit echt helpt.

#traumabinding #relatiememes #relatiequotes #zelfliefde #zelfrespect #zelfbewustzijn #bekrachtiging #groeiquotes #welzijn #emotionelegroei #emotioneleintelligentie #emotioneelonbeschikbaar #zelfgenezers #emotionelegezondheid #orthopedagogischegedachten #therapeutischegedachten #narcismeblog #zelfzorg #zelfcoaching #zelfherstel #vliegendeapen

You may also like...

Geef een reactie, vraag of antwoord. Dank je wel!