Wat moet je ook niet verwachten van de narcistische-echtgenoot? +video

Wat moet je ook niet verwachten van de narcistische-echtgenoot? +video

Terwijl je deze video bekijkt, wil ik dat je nu iets bij jezelf nagaat? Ga je hier ook doorheen? Voel je je verliefd op, of kun je niet loskomen van de persoon die je enorm pijn doet? Als dit het geval is, onderbreek deze video en laat het me weten in je reactie hieronder.

Maar hoe ga je dat veranderen?

Ons brein gaat zichzelf altijd organiseren op een manier die overeenkomt met  wat als geldig werd beschouwd.  Op die manier krijgen we altijd meer van de realiteit van onze Innerlijke Liefdescode.

Als we dit begrijpen, weten we dat de enige verandering in onszelf moet gebeuren. De eerste stap om dat te bereiken is bewustwording. Beseffen dat het de traumatische emotionele energie is die verbonden is met een specifiek geloof. Een geloof dat je zijn levenskracht en kracht nodig hebt om te overleven.

Daarom is het veranderen van onze onderbewuste overtuigingen, het loslaten van het gerelateerde trauma de sleutel!

En dit is de reden waarom Quanta Freedom Healing, de genezende component in NARP, is gemaakt om ons naar binnen te nemen om deze trauma’s te vinden, ze te laden, vrij te geven en de Bron binnen te brengen, ons bovenbewuste Hogere Zelf om de ruimte te vullen waar de vorige trauma’s plaatsvonden waren.

Dit creëert een verschuiving die geneest wat de logische geest niet in staat is om te helen. Dit is precies waarom ik en zoveel andere bloeiers onze interne liefdescodes hebben veranderd.

Is dit zinvol? Valt uw euro? Ik kan je verzekeren dat er een grote versnelling is in de genezing van mensen, en herstel naar een bloeien – status wanneer ze dit krijgen, wat ik je vandaag heb gedeeld en begin met werken aan hun Innerlijke Liefdescode met NARP om het te helen.

Deel dit artikel alsjeblieft met je gemeenschappen, zodat we mensen kunnen helpen wakker te worden voor deze waarheden.

Zoals altijd, zou ik graag graag uw opmerkingen en vragen hieronder beantwoorden.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Geplaatst

in

, , , ,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees