Wat moet je ook niet verwachten van de narcistische-echtgenoot?

Reading Time: 2 minutes

 

Terwijl je deze video bekijkt, wil ik dat je nu iets bij jezelf nagaat? Ga je hier ook doorheen? Voel je je verliefd op, of kun je niet loskomen van de persoon die je enorm pijn doet? Als dit het geval is, onderbreek deze video en laat het me weten in je reactie hieronder.

Maar hoe ga je dat veranderen?

Ons brein gaat zichzelf altijd organiseren op een manier die overeenkomt met  wat als geldig werd beschouwd.  Op die manier krijgen we altijd meer van de realiteit van onze Innerlijke Liefdescode.

Als we dit begrijpen, weten we  dat de enige verandering in onszelf moet gebeuren. De eerste stap om dat te bereiken is bewustwording. Beseffen dat het de traumatische emotionele energie is die verbonden is met een specifiek geloof. Een geloof dat je zijn levenskracht en kracht nodig hebt om te overleven.

Daarom is het veranderen van onze onderbewuste overtuigingen, het loslaten van het gerelateerde trauma de sleutel!

En dit is de reden waarom Quanta Freedom Healing, de genezende component in NARP, is gemaakt om ons naar binnen te nemen om deze trauma’s te vinden, ze te laden, vrij te geven en de Bron binnen te brengen, ons bovenbewuste Hogere Zelf om de ruimte te vullen waar de vorige trauma’s plaatsvonden waren.

Dit creëert een verschuiving die geneest wat de logische geest niet in staat is om te helen. Dit is precies waarom ik en zoveel andere bloeiers onze interne liefdescodes hebben veranderd.

Is dit zinvol? Valt uw euro? Ik kan je verzekeren dat er een grote versnelling is in de genezing van mensen, en herstel naar de bloeien — status ongelooflijk gaat gebeuren wanneer ze dit krijgen, wat ik je vandaag heb gedeeld en begin met werken aan hun Innerlijke Liefdescode met NARP om het te helen.

Om hier meer over te weten, wil ik je graag uitnodigen om contact te maken met  ons gratis 21-daagse programma ‘Leren omgaan met narcisme.‘ Je krijgt ook toegang tot het gratis Quanta Freedom Healing met Melanie Tonia Evans, waar je kunt beginnen met het loslaten van de hunkeren en je leven direct kunt herwinnen.

Als je deze video leuk vond, klik dan op de Vind-ik-leuk-knop, en als je meer van mijn video’s wilt zien, schrijf je dan in op mijn videokanaal, zodat je een melding krijgt zodra elke nieuwe is uitgebracht. Deel dit artikel alsjeblieft met je gemeenschappen, zodat we mensen kunnen helpen wakker te worden voor deze waarheden.

Zoals altijd, zou ik graag graag uw opmerkingen en vragen hieronder beantwoorden.

Deel uw gedachten met ons want samen kunnen we opzettelijk de wereld verrijken door waarde bij elkaar toe te voegen.